Arkiv

Bliv mæt, glad og forelsket med HelloFresh og Single.dk

Du har sikkert hørt at vejen til hjertet går gennem maven. Hvilken bedre undskyldning findes der for at invitere din date hjem til dig selv end at du lige har modtaget din måltidskasse fra HelloFresh?

7 svedige grunde til at du skal på date i et fitnesscenter

Kan motion føre til en vellykket date? Og kan man score i et fitnesscenter? Ja, det er der faktisk gode chancer for. Det, der sker med din krop og dit humør, når du bevæger dig, gør dig nemlig mere tiltrækkende.

Sådan finder du en kæreste i 2023 ❤️

Her får du 5 tips, som hjælper dig i mål, og maksimerer sandsynligheden for at du finder den rigtige kæreste i det nye år.

Hvor længe skal vi skrive sammen, før vi mødes?

Hvornår skal vi ses? Der er god grund til ikke at trække det i langdrag med at mødes ansigt til ansigt, når du først er begyndt at skrive sammen med en.

10 snedige tricks der får ham til at se dig som wife-material

Du kender det sikkert. I klikker godt og du har en fornemmelse af, at han kan lide dig. Men du ønsker, at han skal se dig som mere end blot en sød flingy-thingy. Her får du 10 tips til hvordan du kan bevæge mere over i dén boldgade, så han lægger mærke til det.

10 nemme fif der giver point hos kvinderne

Når du dater og gerne vil stige lidt i graderne, skal der ikke altid så meget til. Kvinder uddeler nemlig et point for både små og store ting. Derfor kan du let score en masse point ved få anstrengelser. Læs med her, og få tips til at komme til tops på pointtavlen.

Det her bør alle modne singler vide om dating på nettet

"Ensom Dame 40 år". Husker du Jazzmusikeren Lillers rørende hit om vejen til kærlighed via avisernes kontaktannoncer? Datidens små billetmærker blev tit anset for at være lidt kiksede, mens det i dag er absolut mainstream at gå på nettet for at finde kærligheden. Og med god grund.

6 grunde til at vinter-dates er helt igennem fortræffelige

Har vinterkulden fået romantikken til at gå i dvale? Er erotikken på nulpunktet? Trænger dit humør til at blive tøet op? Den bedste kur er online dating.

Sådan får du en kæreste før jul

10 tips til dig, der drømmer om en varm vinter-date, som kan udvikle sig til et fast forhold.

7 spøjse detaljer, der gør hende mere opsat på at lære dig at kende

Noget så simpelt som solskinsvejr, en guitar og duften af nybagte kanelsnegle er nogle af de små "salgstricks", der kan få din date til at gå fra god til bedre.

10 geniale måder at løfte dine dates på

Du øger chancerne for succes og fremkalder lettere en følelse af samhørighed, hvis du i stedet for den sædvanlige café-date læner dig op ad videnskaben.

Er du en rigtig mand eller hva'?

Når kvinder siger, de drømmer om en rigtig mand, fristes du så ikke til at spørge, hvad de egentlig mener?

Har din drømmemand gemt sig godt – og for længe?

10 tips til at lokke den kæreste, du savner i dit liv, ud af busken.

Derfor er dating så magisk, når du føler, dit liv trænger til et løft

Dating handler om at finde en kæreste, men på vej mod målet møder du nye mennesker, du ellers aldrig ville være stødt ind i. Den proces kan i sig selv gøre en lidt grå og mørk hverdag meget lysere.

7 helt simple råd, der giver dig succes med online dating

Tag initiativet, find på et rigtig godt sted at mødes og sørg for at føle dig veltilpas. Der skal ikke så meget til for at løfte dine dates.

Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.