Arkiv

Kan du score med mundbind på?

Nå, dét mener du ikke? Men det er netop ved hjælp af øjenkontakt, du bedst fastholder andres opmærksomhed, og bliver det ikke bare lettere (måske endda mere spændende), når resten af ansigtet ikke “distraherer”? Lad os lege lidt med tanken – med et glimt i øjet over mundbindet 😉

Er det nemmere at score når du er rig?

Ja sandsynligvis. Men hvis du tror, det handler om pengene, så tro om. Med disse 10 smarte investeringer kan du let køre om kap – og overhale – Mister Big-Spender på vej til kærligheden. Og så er du endda fri for at få en kæreste, der er mere forelsket i dit kreditkort end i dig selv.

Føler du at du skal tabe dig for at finde en kæreste?

Føler du, at du skal tabe dig for at få en kæreste? – Det er en absurd tanke, siger psykolog og parterapeut Frej Prahl, der er blevet landskendt som ekspert i DR-serien 'Fede Forhold'. Han forklarer hvorfor – og hvordan, du hellere skal udvikle et venligere forhold til din krop.

7 myter om kærlighed og online dating

Når det handler om at finde kærligheden på nettet, bliver vores forhåbninger af og til bremset, fordi vi har bestemte forestillinger om dit og dat. Men passer de? Vil du være med til at efterprøve disse syv påstande?

Hvem har fundet på, at det er flovt at føle sig ensom?

Vi oplever alle, at vi pludselig står et sted og føler os overladt til os selv. Ensomme. Det kan være alt fra en kort, ubehagelig fornemmelse til en altdominerende følelse, der sætter humørbarometret på mørkt og trist. Men hvorfor er det et tabu at føle sig ensom? Og hvordan bryder vi det?

Derfor er dating så magisk, når du føler, dit liv trænger til et løft

Dating handler om at finde en kæreste. Åh ja, men på vejen mod målet møder du nye mennesker, du ellers aldrig ville være stødt ind i. Og den proces kan gøre en kæmpe forskel i din hverdag. Er du klar?

Sådan kurerer du et knust hjerte

Hjertesorg er som et hestehul - du skal hurtigst muligt væk fra det og se at komme sikkert på land. Et knust hjerte kan nemlig true dit helbred.

Derfor er det (ikke) smart at gå i seng sammen på første date

Hvis vi ikke matcher seksuelt, matcher vi slet ikke, så vi kan vel lige så godt få det tjekket først som sidst? Eller er det som at spise desserten før hovedretten, når første date ender på lagnerne? Hvad synes du selv? Her kommer 7 oplagte argumenter for – og imod.

Hvor længe skal vi skrive sammen, før vi mødes?

Hvornår skal vi ses? Der er god grund til ikke at trække det i langdrag med at mødes ansigt til ansigt, når du først er begyndt at skrive sammen med en.

Dit sensommer kærligheds-horoskop 2020

Er det nu, du har de bedste muligheder for at score drømmekæresten? Det siger stjernerne:

Danser du efter hans pibe?

Længes du efter ham og venter utålmodigt på, at han kontakter dig? Og håber du på, at han bliver mere hengiven med tiden? Du er ved at få klippet vingerne af. Flyv hellere ud og find den kærlighed, du virkelig fortjener.

Hvornår må du sige 'jeg elsker dig'?

For tidligt, for sent, for sjældent, for ivrigt? Hvornår kan det siges? Jeg elsker dig. Parterapeut Martin Østergaard indrømmer, at det er vanskeligt at komme med anbefalinger, men hans korte svar er er en opfordring: – Så sig det dog for helvede!

Er du træt af kvinders urimelige krav?

Kvinder forstår ikke, at når de konstant stiller store krav, ender manden med at lukke af, og så går det jo helt galt, siger par- og psykoterapeut Carl-Mar Møller. Hans løsningsforslag er enkelt: Mænd skal holde op med at være nogle svagpissere.

Sådan viser du bedst at du er vild med hende

Hvad tror du, hun helst vil have? Kys og kram eller hjælp til opvasken? Kvinderne svarer helt tydeligt i vores matchmaker.

Drømmer du om at få et barn med din kæreste?

Det er ikke sikkert, at din krop er enig med dig, når du beslutter dig for, hvem, der skal være far til dine børn. Et nyt svensk forskningsprojekt viser, at kvinders ægceller aktivt udvælger deres match. Og de er faktisk ret kræsne, når sædcellerne kommer stormende.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?