Arkiv

Derfor skal du interessere dig for hvordan hans forhold er til hans mor

Mænds forhold til deres mødre sætter aftryk på deres forhold til kvinder generelt. – En mand, der ikke taler respektfuldt om sin mor, ville få mig til at være ekstra årvågen, siger sexolog Sara Skaarup. Vi har talt med hende om mænd – og mødre. De elskelige, de pylrede, de servicerende og kontrollerende og de fravalgte. Fælles for dem er, at de alle er hans første kærlighed.

Pas på brok og skænderier de flytter nemlig med fra kæreste til kæreste

Hvis brok og uoverensstemmelser var med til at ødelægge dit tidligere forhold, så pas på, de ikke også ødelægger dit næste. Vi skændes nemlig over det samme igen og igen. Og ved du hvad, vi mest skændes om? – Absolut ingenting, hævder en af USAs mest anerkendte relations-forskere. Skænderier er bare en virkelig dårlig vane, som i en eller anden grad får sneget sig ind i de fleste forhold.

Er du tillidsfuld eller tror du straks det værste? Skub ikke folk væk med din mistro

Er du blevet svigtet, såret eller skuffet? Er dine forventninger gjort så meget til skamme, at du plages af mistro og slår dig selv oveni bøtten, fordi du burde have været klogere? Drop selvbebrejdelserne og genvind din tillid. Det er den sikreste vej til at få et forhold til at lykkes. End of story!

Kvindernes top 10: De mest sexede job mænd kan have

Vores arbejde siger meget om os. Er vi kreative, kunstneriske, eller talnørder? Og det indikerer, om vi er rige, eller om økonomien bare slæber af. Nogle beskæftigelser hæver sig højt over andre i sexappeal, og kvinder er ret vilde med mænd i disse job. Er dit med på listen?

Kat, kugledyne eller kæreste?

Hvis dit singleliv får dig til at føle dig ensom, er her 5 genveje, der tænder lys i dit sind

Når mor eller far får en ny kæreste

Hvornår og hvordan fletter vi bedst den nye kæreste ind i vores liv med vores små og store børn? Familierådgiver Rikke Matjekas nøgleord er: Langsommelighed.

7 skøre tricks kvinder tror virker på mænd

Har du også forsøgt at få hans opmærksomhed på fjollede og underlige måder? Man kan let komme til at gøre skøre ting, når man er småforelsket, og set i bakspejlet var de vist lige lidt for langt ude i forhold til at score drømmefyren. Disse syv bud virker for eksempel slet ikke.

5 skarpe til dig der savner en kæreste

Tror du på, at kærligheden kommer, hvis bare du holder op med at lede? Tro om!

Forfængelige mænd - hot or not?

På den ene side er det skønt med en mand, der går op i at se godt ud. På den anden side er det for meget, når han koncentrerer sig mere om sit udseende end en salgsassistent i stormagasinets parfumeafdeling. Må mænd være lige så forfængelige som kvinder? Hvor går grænsen?

Er du trist eller tilpas som single?

Genkender du nogle af disse 10 negative tanker? Så gør dig selv en kæmpe tjeneste – giv dem en makeover.

15 ting kvinder gør som mænd synes er turn-off

Hvis hun prutter, kommenterer hans kørsel eller fortæller i detaljer om sin venindes samlivsproblemer, ja, så bliver han altså lidt træt. Tør du læse resten?

Her er de 10 allermest sexede jobs som kvinder har

Kvinder er vilde med mænd, som i deres erhverv er omsorgsfulde, sjove, kloge, handy og som har flotte uniformer. Når vi altså ikke tager det så nøje med nuancerne. Men hvilke kvindejobs har størst tiltrækningskraft på mændene? ... De huslige og de moderlige fag overhales af Mums og Madonna.

15 ting mænd gør som kvinder synes er turn-off

Skægstubbe i vasken, mænd, der klør sig i skridtet eller ikke udviser handlekraft, det kan få kvinder til at slukke og lukke enhver tilnærmelse eller spirende forbindelse. Genkender du listen? Og hvilken turn off er værst?

Er du blevet brændt af? Sådan kommer du ovenpå igen

Afvisninger gør ondt. Punktum. Men lær at tackle dem, så nederlagsfølelsen ikke saboterer din dating og dit liv. Når noget ikke lykkes, er det fordi, noget bedre er på vej.

Hvem skal betale på første date? Er det akavet eller ligetil?

Åh-åh, her kommer regningen, men hvem skal betale? Kører vi den gammeldags og galante stil, eller vælger vi "du-kan-bare-mobile-pay-mig-senere”? Tradition eller ligestilling?

Maria fra single.dk
Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?