Arkiv

Lortereplikkernes top-20: Sig aldrig det her til din nye kæreste

Regn med, at du hurtigt står i øh... mudder til halsen, hvis du svinger om dig med en eller flere af disse bemærkninger. Her er top-20 over uoverlagte ord, der kan gøre selv harmoniske parforhold til en kampscene.

7 vigtige huskeregler hvis du vil score en kendt

Har du nogensinde dagdrømt om at date en berømt person og mærke opmærksomheden fra folk omkring jer, når I går arm i arm gennem byen? Hvis det altså overhovedet er muligt at gå i fred for tilhængere, fans og beundrere...

Derfor er det nemmere at få en date på valentinsdag

Ved du, hvorfor du har lettere ved at finde en date netop omkring valentinsdag? Dét har du nemlig med stor sandsynlighed, så forspild ikke chancen på – og i dagene omkring – 'de elskendes dag'.

Bitcoins eller biceps, hvad er mest sexet?

Rigdom i kryptovaluta eller toptunet anatomi, hvad er mest sexet? Bli'r det et både-og, eller vil du bare blæses omkuld og så pyt med flade lommer og velpolstret krop? Selvom det muligvis havde været sjovere, hvis det var omvendt.

6 hemmelige tricks der gør din online dating magnetisk

KISS betyder kys. Det ved vi. Men KISS er også en forkortelse af Keep It Simple Stupid! Udtrykket stammer fra det amerikanske forsvar og stiller skarpt på, at jo enklere systemet er, jo bedre fungerer det. Det gælder sjovt nok også når du dater online.

Er du begyndt at hade dine hjemmesko?

Hvis du savner at føle dig lækker og efterstræbt, mens du hjemme-arbejder mutters alene iført strithår og sutsko, hvorfor begynder du så ikke at date online? Det kan let føre til, at dit liv bliver sjovt igen. Sammen med din nye kæreste.

Er det sandt at kvinder dater mænd der minder om deres far?

Hvad er nu det for et klamt spørgsmål, tænker du måske. Men der er faktisk noget om det. Endda uanset om ens fædrende ophav har været fraværende – eller verdens bedste.

7 dating-dumheder der fortæller dig at du skal videre

Stoler du altid på din mavefornemmelse, eller ignorerer du den nogle gange, fordi du virkelig-virkelig håber, at noget lykkes? Din fornemmelse er den klogeste del af dig, hvis den reagerer på, at din date opfører sig sådan her...

10 beskeder din date vil elske dig for at sende

Hvem buser ud med de helt vilde kærlighedserklæringer, før et nyt forhold for alvor er etableret? Ikke så mange, det kunne let blive kikset. Men meget mindre kan også gøre det - og næsten lige så godt.

Sådan finder du din drømmekvinde i det nye år

Er du kommet i tvivl om, hun findes? Så er det på tide, du nulstiller dine flossede håb og forventninger – og genstarter.

Skøn date, sød fyr - men hvorfor ringer han så ikke tilbage?

Det startede lovende. Og det blev kun bedre, da I mødtes. Hvorfor hører du så intet fra ham nu? Lad dig ikke slå ud: Sådan tackler du hans tavshed.

Hvem er den første du skal snave når du er blevet vaccineret?

Kan du huske dit første kys? Kan du huske dit seneste? Sådan et år med afstand og mundbind kan godt nok gøre én tør i munden. Så hvem er den første du skal snave når du er blevet vaccineret?

5 sexede fritidsinteresser der booster din sexappeal i 2021

Skal 2021 være året, hvor du kaster dig over en ny hobby, der samtidig gør det nemmere at finde en kæreste?

Blev du lykkelig efter det store nytårsknald?

Var dit nytårsknald en stjerneregn af raketter, som forsvandt på nattehimlen, mens du skuttede dig kulden? Ville du hellere ha' haft varme kærtegn og kys på halsen af en skøn kæreste?

Derfor kan det være tilfredsstillende for dig at afvise din kæreste i sengen

Lykkefølelsen ved at dyrke sex er ikke nær så langtidsholdbar som skuffelsen over at blive afvist. Du er altså glad i kort tid – eller sur i lang tid, alt efter om det ender med en hed omfavnelse eller en kold skulder. Alligevel kan afvisninger noget særligt...

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.