Arkiv

12 tegn på at du er gået lige i hjertet på din nye kæreste

Elsker – elsker ikke – elsker – elsker ikke… Er du i tvivl om, hvorvidt din nye kærlighed nu også er gensidig? Visse tegn er så godt som ubestridelige.

7 gode spørgsmål til din date

Krøller du tæer ved tanken om, at lande i en akavet øh-bøh situation på en date? Ret dem bare ud. Med et minimum af forberedelse slipper du for at samtalen går i stå.

Hvad vil mænd have?

Det er bare mænd – det kan vel ikke være så svært at regne ud, hvad der gør dem glade og veltilpasse? Altså udover sex og... Ja og hvad? Her er 7 ting, der – tit – gør mænd lykkelige.

5 tegn på at han ikke vil være kærester

I har været på flere gode dates. Ret gode – og I har været tæt på hinanden. Ret tæt. Alligevel føler du dig holdt hen, for vil han – eller vil han ikke – være din kæreste?

Sådan håndterer du første date hjemme hos ham

Hvad signalerer du, når du siger ja til at tage hjem til ham? At du er tillidsfuld og ubekymret og godt kan lide ham? At du for alt i verden ikke vil risikere at møde nogen, du kender, mens du dater ude i byen? Eller at du er helt med på, at I skal andet og mere end at drikke kold hvidvin?

Hvorfor taler min nye kæreste om sin eks?

Er det i orden, eller er det slet ikke i orden, hvis din nye kæreste uophørligt nævner sin eks? Hvordan reagerer du?

Sådan tiltrækker du din drømmekvinde

Vil du have 10 af videnskabens stærke bud på, hvordan du får kvinders opmærksomhed? Også selvom du langtfra ligner Bradley Cooper eller George Clooney? Og egentlig heller ikke gør det tæt på?

Hvem betaler på første date?

I forhold til livets mange andre store spørgsmål burde det ikke give nævneværdigt hovedbrud. Det gør det bare tit: Hvem skal betale den første Caffe latte? Hvad synes du?

Gør du altid lige dét, du har lyst til?

Hvor god er du til at være spontan og handle på en pludselig indskydelse? Hvis dit liv er én lang række af gentagelser og faste rutiner, skulle du måske prøve at koble autopiloten fra?

Denne farve skruer op for din sexappeal

Rød er kærlighedens farve, men det er ikke nødvendigvis den, der gør dig mest attraktiv. Andre toner på farveskalaen kan også gøre dig mere tiltrækkende – og sætte skub i din date.

Sådan her bliver det meget sjovere for dig at gå på date igen

Har du indimellem kedet dig eller været skuffet, når du har været på en date? Med de her 10 tips kan du puste liv og energi i alle dine dates fremover.

Åh gud, jeg har en date - hvad gør jeg??

Tag luft ind. Når du venter på bussen og den dukker op i det fjerne, går du jo heller ikke i panik, vel? Lige nu sker der kun det forventelige – din online dating virker, så nyd turen!

Er du god eller dårlig til at kysse?

6. juli er international kyssedag – en perfekt dating-dag, men hvor godt og lidenskabeligt kysser du? Det første kys er nemlig vildt afgørende for, om din date bliver din kæreste.

På en skala fra 1 - 10: Hvor vigtigt er dit førstehåndsindtryk?

Ja, hvis det ikke ligefrem er en fuldtræffende tier, så er det i hvert fald en syver. Syv sekunder er nemlig, hvad det tager os at danne os et indtryk af hinanden. Tænk lige over dét – 7 sekunder!

Er vi et par eller hvad?

Er vi – eller er vi ikke kærester? Den sære gråzone, hvor vi ikke helt kan definere et nyt forhold, kan være ret opslidende. I stedet for at træde vande, kan du trykprøve jeres forbindelse ved hjælp af de her 6 tegn.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.