Arkiv

10 skønne dates i oktober

Efteråret med dets gyldne farver og tiltagende mørke er perfekt til romantik, så det er ikke uden grund, at online dating peaker på denne årstid. Hvis du savner inspiration til din næste date, får du fluks 10 friske ideer.

Skræmmer du kvinderne væk ved at være for needy?

Når noget klæber, hænger det som regel fast, men når nogen gør det, sker lige det modsatte – alle slipper, for ingen gider at være kæreste med en fyr, som er mere klæbende end Karlsons klister. Så hvordan undgår man at blive for ivrig?

Har du svært ved at holde varmen, mens energipriserne går amok?

Skal vi hjælpe dig med at finde verdens bedste varmekilde, mens prisen på el, gas og træpiller stiger og temperaturen falder?

Skvat eller supermand? Gør aldrig de her 5 ting på en date

Hvordan er man maskulin og ridderlig på den helt rigtige måde uden at falde igennem eller ramme MeToo-muren? På en date kan du starte med at undgå de her 5 flop.

Har du problemer med kvinder fordi du er genert?

Lander du, i, hvad du selv synes, er gyseligt pinlige situationer, fordi du er genert? Eller undgår du simpelthen selskab – kvindernes især? Tag luft ind – i dating sammenhæng er generthed faktisk ret cool.

5 tegn på at hun søger en fast kæreste (og at det godt må være dig)

Søde smil og et flirtende kropssprog røber let, at hun nyder at date dig. Men vil du vide, hvad der afslører hende, hvis hun også ser dig som et vældig godt bud på en kommende kæreste?

Sådan tackler du gamle skuffelser, hvis de forhindrer dig i at give kærligheden en ny chance

Har fortidens synder – og skuffelser – slået en klo i dig, så du ikke tør date og række ud efter en kæreste? Find dig ikke i det.

6 sikre svar når hun siger hun har brug for plads

De ord er en ordentlig mavepuster. Du troede, at alt var godt, men nu siger din date eller kæreste, at hun må have luft. Har brug for plads og trænger til at være alene. Så hvad svarer du? Og hvad gør du?

14 forslag der giver dig den bedste start i et nyt forhold

Lyserøde luftkasteller kalder sexolog Sara Skaarup de dagdrømme, som især kvinder har om kærlighed og "den eneste ene". Det er også titlen på hendes nye bog fyldt med pointer, der kan løsrive dig fra fantasien og gøre dig fri til at elske.

Falder kvinder for adfærdsvanskelige fyre fordi at alt forbudt er fristende?

Hvad er der nu galt med en pålidelig mand med gode manérer? Jamen absolut intet! Indtil der står denne her uforudsigelige alfahan, som oser af lidenskab og selvtillid. Men hvorfor tiltrækkes kvinder mere af ham? Ja, hvorfor mon?

10 tips til sensommerens varme dates

Har du hørt dig selv brokke-mukke-surmule over kedelige dates? Eller slet ingen dates? Her får du 10 tips, som kan gøre din sensommer varm på den helt rigtige måde.

20 søde ideer som smelter din nye kærestes hjerte

Vil du holde lidenskaben i kog? Det gør du lettest ved at begejstre din kæreste – eller kommende kæreste – med små og store overraskelser. Som fx. de her…

Her er de 15 største deal breakers på første date

Nogle deal breakers er åbenlyse. Hvis din date drikker sig i hegnet, er usoigneret eller viser sig at være markant – grænsende til det komiske – anderledes, end det fremgår af profilen, ja så goodbye. Andre stopklodser er blot i kategorien kiksede – som disse 15.

Derfor behøver du (ikke) at have fælles interesser med din date

Leder du efter en kæreste, der deler dine hobbies og interesser? Eller tror du, kærligheden har bedre chancer, når modsætninger mødes? Læs med her, hvis du vil vide, hvad der giver et nyt forhold de bedste odds.

7 tegn på at du har fundet en helt fantastisk mand

Tager han det i stiv arm, når dit temperament løber af med dig? Kan du regne med ham – og kan han sætte fut i både lidenskab og i latter?

Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.