Arkiv

Sådan løfter online dating humøret i denne svære tid

Vi skal undgå fysisk kontakt med hinanden, men netdating kan holde humør og energi oppe, indtil verden igen ligger åben. At skrive med andre giver os noget at se frem til, og hvem ved, om du midt i en svær tid kan finde dit perfekte match?

Har du succes med kvinder eller skræmmer de dig?

Har du succes med kvinder? Eller skræmmer de dig ligefrem, så du har svært ved at tage dig sammen til at date dem? Lad os sortere i mulighederne, for når du vil score prinsessen, er der "no-go's" – og så er der "go-go's".

Sexet, skøn eller usynlig? 5 gode råd til at få styr på din stil

Tænker du over, hvad du udstråler, når du går på date? Eller springer du i dit sædvanlige outfit, for det er da pænt nok. Men pænt NOK? I forhold til hvad? Vores tøj siger meget om os – og hvorfor ikke lade det fortælle noget spændende?

7 spørgsmål du skal stille dig selv hvis du tror det er svært at finde en kæreste på nettet

Er der noget, der holder dig tilbage fra at tage springet ud i online dating? Og er det fordomme, følelser eller fakta? Prøv at svare ærligt på disse spørgsmål, de hjælper dig godt i gang.

Sådan scorer du på at være genert

Hvis du er genert, kender du sandsynligvis alt for godt situationer, hvor du rødmer ukontrollabelt, stammer, når du skal tale, eller bare har lyst til at grave dig ned. Fortvivl ikke, det er meget mere sexet, end du forestiller dig.

At blive vraget - der er ikke noget værre

Afvisninger kan få os til at synke til bunds i afmagt, sorg eller vrede. Og hvor findes hjælpen, når vi er grundstødt? Rådgiver og parterapeut Martin Østergaard ved, at kun få begriber, hvor meget ens hjerte kan være knust. Og hvad stiller man så op?

Foretrækker mænd virkelig blondiner?

En blondine, en brunette og en rødhåret går ind på en bar. Det lyder som begyndelsen på en vittighed, men her er er der tale om et videnskabeligt forsøg for at finde ud af, om blondiner virkelig har det sjovere.

Er der ingen, der giver dig kys og chokolade i dag?

7 ideer en skøn single-valentinsdag – for hvorfor ikke overøse dig selv med kærlighed, indtil der kommer en og gør det? Elsk dig selv – det kan blive alletiders vane.

Hvad mænd i virkeligheden mener, når de siger… 🤫

– Jeg synes, vi skal holde en pause, siger han… Det er et tydeligt budskab – eller er han i færd med at fortælle noget helt andet?

Hvem var ham Valentin – og hvorfor fejrer vi kærligheden i hans navn?

Valentinsdag – et kommercielt, amerikansk påfund, en fejring af en historisk sagn-legende eller bare en død-romantisk dag? Vi har sat spot på 14. februar, og ved du, hvem Valentin var? Hvor han kom fra? Eller hvilke af vores skandinaviske naboer, der går mest op i dagen?

Lider du af jalousi og ender i selvpineri?

Allerede før et nyt forhold er etableret, kan følelsen af jalousi have kronede dage. Vi er stadig er usikre på hinanden, og alarmklokkerne har let ved at bimle og nære grumme fantasier. Sexolog og forfatter Sara Skaarup giver sine bedste bud på, hvordan du undgår at ende i selvpineri.

7 gode råd der giver mænd over 65 år succes med senior dating på nettet

Står de ikke ligefrem i kø for at date dig? Hvis du synes, din profil får for lidt opmærksomhed, så følg disse 7 råd og optimér dine chancer for at finde en kæreste. Eller for at blive fundet af en

20 nemme måder at score point hos din date på

Skal du lige have en snes simple og overskuelige råd, der får dig til at ligge lunt i svinget hos det modsatte køn? Det behøver slet ikke at handle om dyre gaver. Tværtimod er talemåden "det er tanken, der tæller" hverken forældet eller karikeret.

Sjov, sexet eller seriøs? Sådan forbedrer du din profil

Hvordan vil du helst opfattes af din nye date? Som ham eller hende, der altid kan løfte stemningen med en sjov bemærkning, som den lidenskabelige type eller som det helt igennem fornuftige og velovervejede menneske? Plej dit image i den rigtige retning

Skal du overvinde dig selv, når du skal tale med nye mennesker?

For nogle af os kræver det overvindelse at tale med nye mennesker, og det gør dating kompliceret. Men fat mod. Smalltalk kan læres – uden så meget snak 😉

<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?