Arkiv

Sådan stiller du de rigtige spørgsmål og får succes på din date

Romantik er vigtigt for et forhold. Det synes tre ud af fire singler, der har benyttet vores matchmaker. Men hvad er romantisk? Hvad, synes du? Og hvad synes din date? Spørg bare løs – det er okay at være nysgerrig, så længe du undgår spørgsmål, du ikke selv ville svare på.

Sådan bruger du dine ekstra feriepenge på at finde en kæreste

Tre ugers indefrosne feriepenge er på vej til at blive udbetalt til os for at få sparket gang i Danmarks økonomi. Og med de ekstra penge lige i foret hvorfor så ikke samtidig få sparket gang i kærligheden?

7 gode grunde til at slå op med din kæreste

Skal jeg slå op med min kæreste? Det er aldrig en nem beslutning at tage, og et endeligt brud kan være længe undervejs. Endda også selvom forholdet kun har eksisteret i kortere tid. Kan disse scenarier hjælpe dig til at træffe beslutningen?

Sådan finder du en kæreste i sommer

Tordenvejr og forelskelse har én ting til fælles: Der skal en vis spænding til for at få lynet til at slå ned. Her er 7 kontakter, du kan trykke på, hvis du drømmer om en romantisk sommer.

Skal du finde en kæreste der minder om dig selv?

Online dating har gjort førstehåndsindtrykket vigtigere end nogensinde, og det passer ikke helt, at sød musik opstår, når modsætninger mødes. Vi tiltrækkes nemlig af mennesker, der ligner os selv. Og hvad så?

Er der nogen i nærheden, du drømmer om at kysse?

Hvor mange singler bor der i din by? Hvor mange enlige kolleger har du? Hvor mange medlemmer i din golfklub er alene? Og hvor mange af dem tænder du på? Her er 10 perfekte grunde til, at du hellere skal lede efter kærligheden online.

Test dig selv – er du klar til kærligheden?

Skal vi lege? Svar på de 10 spørgsmål i denne quiz og find ud af, hvor motiveret du er i forhold til at finde kærligheden netop nu.

Sådan giver du din date et kompliment der føles dejligt i hele kroppen

I vores matchmaker svarer omtrent 90.000 singler overvejende, at de går meget op i deres udseende. Alligevel falder kvikke hvor-ser-du-sød-ud-bemærkninger typisk igennem med negativ effekt. Velmente og oprigtige komplimenter derimod er rent guld. Vi bliver nemlig altid lidt lykkeligere, når vi oplever andres ægte påskønnelse.

5 grunde til at det gør dig hot at have hund

Din sexappeal får et kæmpe boost, hvis du ejer en hund – især hvis du er mand. Men det er ikke helt ligegyldigt, om du følges med en lille, nuttet hvalp eller en stor vagthund. Hvilken type hund, tror du, tiltrækker flest kvinder?

10 ting vi ikke gider at høre om på første date

En god veninde fortalte, at hun efter ugers tøven på grund af coronavirus endelig havde været på en ny date. Men da manden, hun gik ud med, var mest optaget af at fortælle om sin gulvvarme, blev hun ærlig talt lidt træt. Vi endte i et grineflip over absolutte no-go-emner på første date. Kan du komme i tanke om flere end disse 10?

Sådan skal du date, hvis du drømmer om at blive gift og få børn

Går du på line – splittet mellem drømmen om at stifte familie og angsten for at skræmme dine dates væk ved at melde dine redebygger-planer for hurtigt ud?

Derfor scorer du lettere drømmekæresten lige nu

I den virkelige verden ville du ikke foretrække at være hjemme og undgå andre mennesker. Du ville da hellere gå ud og date, blive forelsket… Men hov! Dette er den virkelige verden, og hvis vi skal vride et lyspunkt ud af coronakrisen, er det netop, at social understimulation kan gøre det lettere at finde det helt rigtige kærligheds-match.

Danmark åbner igen – har du nogen at nyde foråret med?

Coronavirus har ikke sluppet sit kvælertag på verden, men herhjemme har vi vristet os så meget fri af pandemien, at vi atter kan gå på cafeer og snart også i forlystelsesparker. Men har du nogen at følges med?

Får du for lidt sex og for meget chokolade?

Trøstespisning er helt okay i en krisetid, og man falder altså ikke i kurs som kæreste, fordi badevægten viser fire kilo ekstra, siger sexolog Sara Skaarup.

Indrøm at du savner at blive kløet på ryggen

Coronavirussens hold-afstand-regler kan give os hudsult, fordi vi kommer i underskud af kys og kram, ja berøring i det hele taget, og det gør os let pirrelige, stressede og kede af det. Hvad skal vi så gøre ved det?

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?