Arkiv

7 ting du ikke må glemme når du leder efter ham der skal være far til dine børn

At få et barn er en stor beslutning og livsændring – formentlig den største, du kommer til at opleve. Derfor er det vigtigt at have de bedste forudsætninger for at træffe den. Forelskelse er ikke alt – der er mange hensyn at tage, og faktorer der spiller ind, når du skal vurdere en mands far-potentiale. Vi har listet de vigtigste her.

Sådan gør du ham vild efter at score dig

Det handler om nærvær, tillid og om at være sig selv i den helt uforfalskede version. Men naturligvis kan du fremme processen med verdens bedste datingtricks. Ved du, hvilket et, der er langt det smarteste?

Derfor skal du ikke give op i jagten på kærligheden

Har det nogensinde strejfet dig, at dét, du oplever som en fiasko, kan vendes til en succes, hvis du bare prøver én gang til? Det gælder også, når du dater.

24 gode grunde til at juletiden er sødere når man er to

Julen er hjerternes fest. Og ikke kun julehjerternes. December er traditionelt en travl måned, men den er også sød, og alle mennesker fortjener én at dele julen med. Så hvis du savner en kæreste, er der ét at gøre: Skyd julemåneden igang med en date.

Sådan opdager du det hvis din date lyver

Har du nogensinde drømt om at kunne se lige igennem et menneske for at være sikker på, du hørte sandheden? Det kan – næsten – lade sig gøre. Michael Sjøberg er ekspert i kropsanalyse og løgndetektion. Han lærer dig at spotte løgnen.

Drømmer du om et fast forhold? Sådan får du hjertebanke-bingo

Mennesket er ikke skabt til at være alene. Fysisk, følelsesmæssigt, socialt og økonomisk er fordelene ved at leve i et godt parforhold indlysende. Men før du kan lande lykkeligt i tosomhed, er du sjovt nok nødt til at fokusere på singlelivets glæder. Det gør dig nemlig til en meget bedre date.

Kender du de 5 kærlighedssprog?

Berøring, gaver, eller søde ord? Der findes forskellige måder at udtrykke sine følelser for andre på – og den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden. Når du kender de fem kærlighedssprog, bliver det nemmere for dig at tyde din kærestes – eller din kommende kærestes signaler.

10 spørgsmål der sikrer den gode stemning på første date

Er du nervøs for, at I ikke har noget at tale om? At samtalen går i stå, så situationen bliver små-pinlig og akavet? Så hent inspiration her. Med de rigtige spørgsmål kan enhver date blive en succes.

Sådan styrer du udenom parforholdets 10 værste kærligheds-knusere

Syvårs-krisen - klarede I den? Eller har der også været en syv-et-halvt-års-krise, en otteårs-krise, en i-én-uendelighed-krise? Satte I jeres forhold over styr med alle de klassiske kærligheds-knusere? Lær dem at kende – og kom så bedre fra start i dit næste forhold ved hjælp af vores unikke matchmaker-teknologi.

Er du på sporet af den perfekte date?

Sådan får du samtalen til at flyde ubesværet og undgår pinlige pauser, når du dater.

10 tegn på at han er vild med dig

Hvornår kan man være sikker på, at han for alvor er interesseret? Nogle mænd er tydelige som en bannerreklame. Andre skjuler, hvad de føler, så det kan være en ren skattejagt at blive klog på dem. Men der er små, næsten hemmelige tegn…

Sådan afslutter du bedst en date der viser sig at være et ikke-match

Det sker for os alle: Vi glæder os til en date, gør os umage med tøjet, pudser skoene – hele balladen, og så viser det sig… At vi keder os. Vi er landet i et forkert match og vil bare derfra igen hurtigst muligt. Så hvad gør vi?

8 dårlige scoretricks nogle stadigvæk tror virker på os kvinder

Et dick pic, karrierepral eller skinnende muskler i en for stram tanktop? Kan du regne resten ud? Her er 8 no-go's, når det handler om at gøre indtryk på kvinder.

Her er den virkelige årsag til at mænd bliver tiltrukket af feminine kvinder

Tænker du nogensinde dybere over, hvorfor vi som mand og kvinde tiltrækkes af hinanden? Forklaringen handler ikke blot om reproduktion og kødets lyst, men om animus og anima. Om hvad, spørger du? Læs med her.

Skal du give dig selv en kæreste i fødselsdagsgave?

Du har snart fødselsdag – og hvad ønsker du dig? Hvad mangler du? Eller er det ikke et spørgsmål om, at du savner noget i dit liv, men derimod, at du savner nogen? Så tag en god beslutning – og giv dig selv den største gave.

<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?