Arkiv

Derfor bliver vi lykkelige af at være to

Vi er flokdyr af natur, men har du nogensinde tænkt over, hvad den dybere mening med at være to er?

Tam eller tjekket? Klæd dig godt på til din date

7 skarpe råd, der får dig til at se skarp og overbevisende ud, uden det koster dig en krone.

Vidste du at der er en biologisk forklaring på hvorfor vi kysser?

Savner du en at kysse med? Du er ikke alene – og det findes der en videnskabelig forklaring på. Et kys er nemlig ikke bare et kys…

7 dating-dødssynder du for alt i verden skal undgå

Du savner en kæreste, men du oplever ikke rigtig udvikling i sagen? Tab ikke modet, sandsynligvis skal der blot et par justeringer til. Ved at undgå disse – ret typiske – adfærdsmønstre, stiger dine chancer for succes markant.

Farvel til 10’erne. Hvor mange af disse dating-udtryk nåede du at stifte bekendtskab med?

Velkommen til 20’erne. Online dating er de seneste ti år eksploderet, og vi kan se tilbage på et årti med mange nye datingbegreber – positive og negative. Måske har du selv oplevet eller prøvet nogle af dem?

Sex beskytter dig mod influenza - og 10 andre gode grunde til at gå i seng – med nogen

"An apple a day keeps the doctor away", lyder et velkendt walisisk ordsprog. Der er nu intet belæg for, at netop æbler er særligt gavnlige for vores helbred. Det er derimod regelmæssig sex.

Sådan skaber du tæt kontakt på under en time

Hvad er det, der sker, når mennesker lynhurtigt er på bølgelængde? Kan intimitet og fortrolighed fremelskes? Svaret er ja.

Undgår du disse kommunikationsfejl når du har mødt en potentiel kæreste?

Uden at ville det kommer mænd og kvinder indimellem til at såre og skubbe hinanden væk. Også i starten af en ny, spirende forbindelse.

10 nemme trin til hurtig succes med online dating

Skal 2020 være dit stjerne-år? Det er sådan et godt tal, som alle kan huske, så hvorfor ikke gøre det særlig mindeværdigt? Her kommer den ultimative kvik-guide, hvis det skal være i det nye år, du finder en sød kæreste at dele livet med.

Er det en god idé at gå på date om vinteren?

Julen er hjerternes fest, men den kan sagtens vare hele vinteren. Selvom du ikke kan vise lækre brune stænger eller hårlokker naturligt afbleget af solen, kan du sagtens skrue op for den gode stemning. Der er så mange fordele ved at date i de kolde måneder...

Derfor bliver du i godt humør af at gå på date i januar

Ingen kage og nul alkohol. Det kræver viljestyrke at udholde januars mådehold, og det kan godt blive lidt surt. Medmindre du finder på noget sjovt, du kan bruge din nyvundne energi på. En frisk vinterdate er alletiders adspredelse, og hvem ved, hvad den fører med sig?

Single Søndag – er du klar?

Den første søndag i det nye år kaldes mange steder i verden for Single Søndag, fordi den er årets absolut travleste online-dating-dag. Tidspunktet er oplagt til at starte på en frisk i bestræbelserne på at finde den skønneste kæreste. Disse 5 nytårsforsættere hjælper dig på vej.

Dit kæreste-horoskop 2020

Det siger stjernerne om dit kærlighedsliv i det nye år.

10 romantiske film til juleferien der skal ses i hyggesokker

Julen skal ikke kun være trængsel og alarm, den skal også være hygge og afslapning. Hvadenten du er alene, eller I er to, så er det skønt at smide sig i sofaen og nyde en klassisk julefilm. Vi giver dig 10 forslag, der går lige i dit jule-hjerte.

Sådan finder du en kæreste i 2020

Det nye år er alletiders par-år. Se blot på tallet, der er to af hver, uanset hvordan du deler det op! Så selvfølgelig er det nu, du skal sætte ind for at finde den helt rigtige kæreste.

<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?