Bliv mæt, glad og forelsket med HelloFresh og Single.dk

Valentinsdag nærmer sig, og du overvejer sikkert allerede, hvad du skal invitere den der søde single på, som du har skrevet med de sidste par uger. Bare rolig, vi har tænkt på det hele og er kommet dig i forkøbet med et solidt valentinstilbud. Lige nu kan du spare op til 1.041 kr. på dine fire første måltidskasser hos HelloFresh. Med den eksklusive kode HELLOSINGLE får du 40% rabat på den første måltidskasse, 30% på den anden og 20% på den tredje og fjerde. Hvis du vil gøre din date helt blød i knæene, så tilføj den ultimative valentinsmiddag til din første kasse - en romantisk stegt steak og rødvinssauce med ovnbagte kartofler og sprød rødbedesalat.

Bestil din måltidskasse her »

Img

At lave mad sammen på jeres date, har mange fordele. Her kommer 3 af dem:

1. Madlavning bringer jer ind i nuet

Hvis du står og svæver rundt i dine egne tanker imens du hakker, piller og skærer ender du med at skære fingeren af dig selv, og det har ingen jo lyst til. Når I laver mad sammen er I næsten sikre på at I begge to er tilstede i jeres kroppe, så I kan nyde samværet 100%. Det er et rigtig godt udgangspunkt for at få romantikken til at blomstre.

2. Madlavning aktiverer sanseapparatet

I ved allerede at I formentlig passer rigtig godt sammen på livsstil, personlighed og humor. Det har vi jo sørget for på forhånd, ved i vores matchmaker at udregne jeres matchscore i 6 kategorier. Nu er det tid til at komme ned i kroppen og mærke, dufte og smage sammen. Og madlavning er en rigtig god gateway til lige præcis det.

3. Madlavning virker trygt og familiært

I løbet af vores opvækst har de fleste af os lært at dem vi laver mad sammen med er vores nærmeste, som vi holder af og kan stole på. At lave mad sammen er derfor med til at trække jeres relation ind i et behageligt felt af en tryghed og hygge der virker bekendt. Det giver jer næsten automatisk lyst til at åbne op, og lære hinanden bedre at kende.

Overbevist? Bestil din måltidkasse hos HelloFresh.dk og spar op til 1041 kr. med koden HELLOSINGLE

Bestil din første måltidskasse nu »

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.