Derfor anbefalede jeg single.dk til min søster

Er du også i tvivl om hvor du finder ham du skal dele livet med? Du er ikke alene. Efter en periode som single begynder mange kvinder at tvivle både på kærligheden og sig selv.

»Finder jeg mon nogensinde den rigtige?«

»Er alle mænd nogle svin der bare vil knalde?«

»Hvem passer jeg overhovedet sammen med?«

Du er ikke alene med disse følelser. Og faktum er at der også er en mand til dig.

Omkring en tredjedel møder hinanden online. Forskning peger desuden på at de der møder deres partner online er mere tilfredse med deres forhold, og har mindre lyst til at forlade hinanden ("Marital satisfaction and break-ups differ across on-line and off-line meeting venues").

Der er 3 grunde til at jeg anbefalede single.dk til min søster:

1. Tjenesten koster penge. Mange har en automatpilot der fortæller dem at gratis altid er godt. Men når det kommer til online dating fungerer et betalt medlemskab som et skjold der sikrer at kun de mere seriøse mænd kommer forbi. Dem der bare vil spilde din tid gider simpelthen ikke at betale for det. Så kan du fokusere på de mænd der rent faktisk er klar til kærligheden.

2. Matchmaker-teknologien virker. Mange online dating-tjenester handler desværre kun om billedet. Men du er mere end et billede. Med single.dk bliver du matchet på bl.a. livsstil, personlighed og humor. På den måde finder du en mand som du både er stolt af at gå sammen med på gaden, og som du vil elske at dele dit liv sammen med fordi I passer så godt sammen.

3. Mange hjælpsomme eksperter. Vi møder næsten alle sammen små bump på vejen til den store kærlighed. Det kan være små ting vi bliver i tvivl om hen ad vejen, eller et par brikker der lige skal falde på plads i vores personlige puslespil før vi virkelig kan give os hen. Single.dk har et stærkt team af eksperter der hjælper dig med at gå hele vejen fra nyudklækket single til fast forhold.

Jeg håber og tror på at min søster snart finder den store kærlighed igen. På trods af at det er blevet næsten moderne at leve alene kommer de fleste af os til et punkt hvor vi inderst inde godt ved at vi helst vil nyde tosomheden ❤️

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.