Hvem er Viktor Fischers kæreste? Få svaret her

De fleste fodboldspillere fortæller glad og gerne om deres kærester. Kæresterne er ofte også med til offentlige begivenheder på klub- og landshold. Her adskiller Viktor Fischer sig. Han er på ingen måder bange for rampelyset, men sammen med sin kæreste har han åbenbart besluttet, at hun ikke skal være en del af det. Hvem er hun så? Det var faktisk ikke helt nemt at finde ud af.

Her er Viktor Fischers kæreste

Viktor Fischers kæreste hedder Sara Sloth Kromann. Hun har en bachelor i International Business, og er som nævnt ukendt i offentligheden. I modsætning til andre fodboldspilleres kærester og koner ser du hende ikke i tv-programmer og på den røde løber. Sara lever et tilbagetrukket liv, hvilket man på ingen måder kan sige om den til tider kontroversielle midtbanespiller hun danner par med.

Men hvis Viktor og Sara holder lav profil, hvordan kan vi så vide, at de stadig er sammen?

Da Viktor Fischer fra 2012 til 2016 spillede for den hollandske storklub Ajax interesserede hollandske medier sig lidt for den blonde danskers kærlighedsliv. Medierne satte navn på kvinden i Victors liv, og websitet Spelersvrouw linkede til hendes Twitter og Facebook-profil.

I 2018 skiftede Viktor Fischer til FC København. Klubbens kamerahold fulgte med de sidste timer inden skiftet blev officielt, for at lave en behind the scenes-video. I den får man et ganske kort glimt af Sara, før Victor står med sin nye FCK-trøje i hænderne og siger:

“Den er helt hvid. Det kan du godt lide, Sara, ikke?”

Du kan se hele videoen fra FC København herunder:

Siden har Viktor Fischer i flere interviews nævnt sin kæreste. Dog uden at sætte navn på.

Få spor af Viktor Fischers kæreste på sociale medier

Fodboldspillere er om nogen offentlige mennesker. Det gælder også Viktor Fischer, der ligesom mange af sine holdkammerater og kollegaer er aktiv på sociale medier. For landsholdsspillernes generation (han er født i 1994) er det et helt naturligt sted for kærestepar at lufte kærligheden. Men det ville jo bringe Sara Sloth Kromann mere i fokus, så det gør hun og FCK-profilen ikke - i hvert fald ikke på de helt offentlige dele af sociale medier.

Viktor Fischers instagram-profil består stort set kun af billeder fra kampe og selfies med fans

Vis dette opslag på Instagram

Nr. 7 🦋

Et opslag delt af Viktor Fischer (@viktorfischer*_) den

Han følger i det store hele kun nuværende og tidligere holdkammerater. Tilsyneladende ingen private venner eller familiemedlemmer - heller ikke sin kæreste.

Sara har efter alt at dømme også en Instagram-profil, men den er privat. Vi kan derfor ikke se opslag, hvem hun følger eller hvem, der følger hende. Vi kan dog se, at hun bliver fulgt af blandt andre forsvarsspilleren Mathias "Zanka" Jørgensen. “Zanka” og Fischer er holdkammerater på det danske landshold.

Kigger vi på Saras Twitter-profil er der ved første øjekast ikke meget, der tyder på et forhold med den københavnske nummer syv. Graver vi lidt dybere, med

Fischers fodboldkarriere in mente, er situationen en anden. Vi kan nemlig se, at hun på Twitter følger blandt andre Mainz 05 og Middlesbrough FC. Hvorfor er det så relevant, tænker du måske? Jo, Viktor Fischer har spillet for lige præcis tyske Mainz 05 og Middlesbrough FC. Det hører med til historien, at ingen af de ophold var særligt succesfulde.

Sara har desuden retweetet et tweet fra Middlesbrough FC, der hylder en målscorer. Hvem var det så? Ingen ringere end Viktor Fischer.

Viktor Fischers kæreste og de andre i fodboldmiljøet

Hvis du har set TV 2-programmet “Kærester med landsholdet” ved du, at nogle af landsholdsspillernes koner og kærester har et forholdsvis tæt sammenhold. Det ses også mange gange i klubfodbold, hvor den nytilkomne spiller og hans familie bliver gode venner med andre spillerfamilier i klubben.

Det skyldes formentlig, at det at være kærester eller gift med en professionel fodboldspiller giver nogle særlige muligheder og udfordringer, som parrets “almindelige” venner kan have svært ved at sætte sig ind i.

Mange af venskaberne bliver endda så stærke, at de holder ved - også selvom spillerne ikke længere er holdkammerater. Nogle gange kan det omvendt udvikle sig til direkte fjendskaber i fuld offentlighed. Mere om det senere.

Hvordan Sara Sloth Kromann har det med de andre spillerkærester og koner, kan vi af gode grunde ikke vide. Men hun omgås i hvert fald med dem i mindst én sammenhæng; nemlig organisationen Fodboldfonden.

Fodboldfonden støtter, med hjælp fra kendte danske fodboldspillere, socialt udsatte børn. På fondens hjemmeside står Sara anført som “fast frivillig”, og hun hjælper blandt andet med at sprede fondens sympatiske arbejde.

Her fra Fodboldfondens Facebook-profil:

Det er i høj grad de bedre halvdele til tre af de allerstørste fodboldstjerner herhjemme, der er ansigtet på Fodboldfonden. Den blev stiftet i 2017 af Stine og Christine med de mere iøjnefaldende efternavne Schmeichel og Kvist. De er gift med fodboldspillerne Kasper Schmeichel og William Kvist.

I dag er der tre kvinder i front hos fonden. Og det kan få selv den dygtigste fundraiser til at kigge misundeligt til. Udover Stine Schmeichel er det Sabrina Kvist Jensen, der danner par med Christian Eriksen og Michelle Jensen, som er kærester med Thomas Delaney.

Sådan mødte Viktor Fischer og kæresten hinanden

Eftersom vi ikke ved ret meget om Sara Sloth Kromann bliver vi heller ikke blæst bagover, når vi undersøger hvor mange informationer, der findes om hvordan de to mødte hinanden. Hollandske Spelersvrouw skriver, at de mødte hinanden i Aarhus, hvor Viktor voksede op (og i øvrigt spillede for AGF). Da han så tog på sit første udenlandseventyr i Ajax, blev hun i Danmark for at studere. Senere flyttede de sammen i den hollandske hovedstad med de stolte fodboldtraditioner.

Vi ved også, at de to var sammen da midtbanekometen underskrev kontrakten med FC København

Viktor Fischers kæreste eller kone?

I 2019 fik FCK-sponsoren Imerco en idé. Viktor Fischer og holdkammeraten Nicolaj Thomsen blev udfordret til at lave den perfekte scoremiddag. Resultatet blev selvfølgelig sluppet løs på de sociale medier.

Her fortæller Viktor Fischer, at han godt kan lide at lave mad til sin “hustru”. Betyder det så, at han og Sara Sloth Kromann er blevet gift? Nej, i hvert fald ikke på det tidspunkt. Den målfarlige midtbanespiller brugte betegnelsen “kæreste” i flere efterfølgende interviews.

Du kan se hele forsøget på at lave en scoremiddag herunder:

Uden at fornærme nogen kan vi nok godt tillade os at konkludere, at Victor næppe scorede Sara med sine gastronomiske driblekunst. Han lader til at være en langt farligere afslutter på en fodboldbane end han er omgivet af potter og pander.

Homofobiske tilråb gjorde ikke Viktor Fischers kæreste mere offentlig

Viktor Fischer er en favorit blandt mange journalister. Ikke fordi de er fans af ham eller FC København, men fordi han ofte er direkte i sine udtalelser; velvidende at de kan være provokerende eller udfordre den danske jantelovsmentalitet. På det område er han udansk i sin tilgang til pressen, sikkert præget af sine mange år i udlandet. Der bliver derfor lyttet ekstra meget, når han åbner munden.

I 2019 blev han flere gange udsat for homofobiske tilråb fra tilskuerpladserne. Det startede en stor debat om, hvor grænsen mellem et sportsligt fjendskab og nedsættende menneskesyn går. Fischer sagde fra:

“De kan kalde mig en idiot, eller sige, at jeg har en glat frisure. Det er okay. Det kan jeg leve med. Det er der også en snert af humor i. (...) Jeg forsøger i det her tilfælde at vise, at det at være homoseksuel ikke kan være et skældsord i Danmark i 2019. Det er en katastrofe, hvis det er det. Det kan det bare ikke være,” sagde han blandt andet til DR.

Også Dansk Boldspil Union (DBU) gik ind i kampen mod homofobi:

Klubberne OB og Brøndby fik hver en bøde på 25.000 kroner for homofobiske tilråb fra fans.

Hvor andre fodboldspillere måske ville være fristet til at vise kæresten frem på de sociale medier, som en stikpille til de tåbelige fodboldfans valgte Viktor Fischer og kæresten en anden strategi: samme anonymitet som altid.

Viktor Fischer og kæresten undgik den nærgående presse

Tabloide medier elsker at vise billeder fra fodboldspilleres ekstravagante liv. Det indkluderer ofte også deres kærester, som mere eller mindre kommer i pressens søgelys på grund af mandens profession og status.

Interessen bliver ikke mindre af, at kæresterne tit er offentlige personer. Et godt eksempel på det er Coleen Rooney, der i 2018 blev gift med den engelske fodboldlegende Wayne Rooney. Dermed startede også jagtsæsonen for den britiske tabloidpresse, der er berømt og berygtet for at være noget nær nådesløs i jagten på billeder, der kan sælge aviser og skabe kliks på nettet.

I den sammenhæng er det imponerende, at Viktor Fischers kæreste undgik de ellers allestedsnærværende engelske fotografer. Selvfølgelig kan interessen for Rooney-parret ikke på nogen måde sammenlignes med to danskere, hvor han spillede i en bundklub. Men Fischer fik trods alt 16 kampe for Middlesbrough FC.

Det er i øvrigt mere reglen end undtagelsen, at fodboldspilleres kærester indgår i promoveringen af deres mænd - især på sociale medier. Som i andre samfundslag kan det give opmærksomhed at have en attraktiv partner. Da den engelske fodboldspiller Peter Crouch blev spurgt, hvad han ville være blevet, hvis han ikke var blevet fodboldspiller, svarede han kort: “Jomfru”.

Når venner bliver til fjender

Selvom fodboldspilleres koner og kærester ofte knytter tætte bånd til hinanden, kan venskabet af og til udvikle sig til et decideret fjendskab.

Endnu en gang skal vi have fat i Coleen Rooney, der som bekendt var eftertragtet i de engelske medier; også når hun ikke ville have opmærksomheden. I 2019 gik Rooney til tasterne på Twitter. Gennem længere tid havde hun set, hvordan hendes private Instagram-opslag og historier var blevet til artikler i The Sun.

Hun havde en mistanke om, hvem der stod bag lækagerne til mediet. For at afprøve sin teori, blokerede hun alle andre end én bestemt profil og lagde så opdigtede historier på Instagram for at se, om de fandt vej til The Sun. Det gjorde de, og kun Rebekah Vardy havde adgang til dem. Coleen og Rebekah kendte hinanden gennem deres mænd, Wayne og Jamie, der havde spillet sammen på det engelske landshold.

Rebekah Vardy afviste beskyldningerne og forklarede, at hendes Instagram-konto var blevet hacket. Her ville sagen nok være slut i mange tilfælde, men sådan ser det ikke ud til at gå. Rebekah Vardy har angiveligt sagsøgt Coleen Rooney for injurier. Sagen ventes at koste begge parter omkring en halv million pund - det svarer til lidt over fire millioner danske kroner.

Den slags problemer er Viktor Fischer og kæresten helt fri for.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.