Kom nemt i gang

Som nævnt i:
Medier der har omtalt dating på Single.dk

Single.dk er en af de mest brugte dating apps

Maria og Peter

Fandt hinanden på Single.dk

Video

Dating apps

Er du single, og leder du efter intimitet, følelser og den helt rigtige partner at dele hverdagen med? Er du klar til den store kærlighed? Så er det bedste, du kan gøre for dig selv at downloade Single.dk’s dating-app. Appen er for dig, der i højere grad leder efter den eneste ene end efter et one-night-stands og korte flings – vores filosofi på Single.dk er, at lidenskab er flygtig, men kærlighed varer ved.

I dag lever vi meget af vores liv online, og det er derfor også i højere og højere grad online, at kærligheden kan findes. Single.dk er skræddersyet til dem, der gerne vil finde en partner at dele livet med, og vores unikke matchalgoritme arbejder konstant i baggrunden, mens du leder efter lige netop den mand eller den kvinde, der passer til dig. Opret en profil på Single.dk, og hent dating appen til din smartphone – så åbner du for en verden af kærlighed.

Single.dk’s app er for alle singler, der søger varme, tosomhed og en partner at dele deres følelser og livet med. Vores brugere spænder mellem alle aldersgrupper og erhverv – fællesnævneren for dem, der opretter en profil hos os og bruger vores app er, at de er på udkig efter lange, passionerede og seriøse forhold. Download vores app til din smartphone, hvis du ikke føler, du har brug for flere dates, men i stedet leder efter den rigtige date. Vores app er baseret på et dybdegående matchsystem udviklet i samarbejde med eksperter inden for kærlighed, sex, livsstil og samliv.

En app baseret på mange års erfaring

De seneste år har der været en eksplosion på markedet for dating apps. Nye apps som Tinder, Happn og lignende har været ideelle for dem, der hurtigt skal videre fra den ene date til den anden, og selvom de byder på masser af muligheder, kan de ofte vise sig fattige på lange, forpligtende og seriøse relationer. Single.dk’s dating app er til dig, der er træt af det overfladiske og i stedet er på udkig efter en date, som du ved har potentiale til at udvikle sig til et ægte forhold.

Hvor andre apps lægger vægt på hastig scrolling gennem billeder og hurtig, overfladisk kontakt, tager Single.dk’s app udgangspunkt i den enkelte brugers profiltekst. Gennem profilteksterne kan du få et mere dybdegående indtryk af, hvilken person, der sidder i den anden ende, og du kan få en mere uddybende præsentation af din kommende date. Desuden gør mange af de singler, der bruger vores app, meget ud af at chatte og kommunikere for at lære hinanden lidt at kende, inden de mødes første gang. Vores brugere er ikke på udkig efter hvem som helst, men efter en seriøs date med et menneske, der er lige så passioneret, som de selv er og leder efter de samme ting, som de selv søger.

Vores app har været på markedet siden 2013, og den viderefører konceptet fra selve datingsitet Single.dk, som har eksisteret siden 1999. Vi er et af de største og mest kendte, 100% dansk baserede datingsites, og vi har således specialiseret os i at få kærligheden til at blomstre mellem mennesker, lige siden internettet blev hvermandseje. De mange års erfaring, vi har sammenlignet med andre dating-apps giver sig udslag i en høj succesrate, når de enkelte par bliver matchet.

En dating app til dig, der søger den store kærlighed

Med Single.dk’s app får du en mobil version af alle de fantastiske features fra vores datingsite, deriblandt vores unikke matchmaker-funktion. Her hjælper vores professionelle matchmaker dig med at finde den helt rigtige partner baseret på personlighedstests, samtaler, matchprofilering og evaluering. Det eneste, du skal gøre, ud over at have appetit på kærligheden, er at møde op til din date.

Med vores app kan du lede efter kærligheden, præcis når det passer dig. Med mere end 50.000 aktive medlemmer har Single.dk masser af potentiale for dig, der gerne vil den seriøse kærlighed med passion, kvalitetstid og på sigt måske også familie. Vores matchsystem er udviklet til at finde ud af, hvilke andre singler, der passer bedst med dig på både kort og livslang sigt.

Op mod 80% af medlemmerne på Single.dk tilgår siden via vores dating-app, så de kan lede efter kærligheden og kommunikere med potentielle dates, når de er på farten, eller når de har en ledig stund i løbet af arbejdsdagen. Single.dk’s dating-app er for dig, der tager dit kommende parforhold alvorligt, uanset om du har været single i en måned eller i længere tid. Opret en profil, og download vores app, hvis du er klar til den store kærlighed i form at et seriøst og forpligtende forhold.

Phone