Mød én der er værd at holde fast på.

Tag det første skridt med vores unikke matchmaker-teknologi.

Det er ikke magi, men det føles nogle gange sådan.

Kom i gang nu
19.352 medlemmer online for nylig
 • 19 års erfaring med dating og parforhold

  19 års erfaring med dating og parforhold

 • Markedets bedste matchmaker-teknologi

  Markedets bedste matchmaker-teknologi

 • Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

  Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

Dating apps

Er du single, og leder du efter intimitet, følelser og den helt rigtige partner at dele hverdagen med? Er du klar til den store kærlighed? Så er det bedste, du kan gøre for dig selv at downloade Single.dk’s dating-app. Appen er for dig, der i højere grad leder efter den eneste ene end efter et one-night-stands og korte flings – vores filosofi på Single.dk er, at lidenskab er flygtig, men kærlighed varer ved.

I dag lever vi meget af vores liv online, og det er derfor også i højere og højere grad online, at kærligheden kan findes. Single.dk er skræddersyet til dem, der gerne vil finde en partner at dele livet med, og vores unikke matchalgoritme arbejder konstant i baggrunden, mens du leder efter lige netop den mand eller den kvinde, der passer til dig. Opret en profil på Single.dk, og hent dating appen til din smartphone – så åbner du for en verden af kærlighed.

Single.dk’s app er for alle singler, der søger varme, tosomhed og en partner at dele deres følelser og livet med. Vores brugere spænder mellem alle aldersgrupper og erhverv – fællesnævneren for dem, der opretter en profil hos os og bruger vores app er, at de er på udkig efter lange, passionerede og seriøse forhold. Download vores app til din smartphone, hvis du ikke føler, du har brug for flere dates, men i stedet leder efter den rigtige date. Vores app er baseret på et dybdegående matchsystem udviklet i samarbejde med eksperter inden for kærlighed, sex, livsstil og samliv.

En app baseret på mange års erfaring

De seneste år har der været en eksplosion på markedet for dating apps. Nye apps som Tinder, Happn og lignende har været ideelle for dem, der hurtigt skal videre fra den ene date til den anden, og selvom de byder på masser af muligheder, kan de ofte vise sig fattige på lange, forpligtende og seriøse relationer. Single.dk’s dating app er til dig, der er træt af det overfladiske og i stedet er på udkig efter en date, som du ved har potentiale til at udvikle sig til et ægte forhold.

Hvor andre apps lægger vægt på hastig scrolling gennem billeder og hurtig, overfladisk kontakt, tager Single.dk’s app udgangspunkt i den enkelte brugers profiltekst. Gennem profilteksterne kan du få et mere dybdegående indtryk af, hvilken person, der sidder i den anden ende, og du kan få en mere uddybende præsentation af din kommende date. Desuden gør mange af de singler, der bruger vores app, meget ud af at chatte og kommunikere for at lære hinanden lidt at kende, inden de mødes første gang. Vores brugere er ikke på udkig efter hvem som helst, men efter en seriøs date med et menneske, der er lige så passioneret, som de selv er og leder efter de samme ting, som de selv søger.

Vores app har været på markedet siden 2013, og den viderefører konceptet fra selve datingsitet Single.dk, som har eksisteret siden 1999. Vi er et af de største og mest kendte, 100% dansk baserede datingsites, og vi har således specialiseret os i at få kærligheden til at blomstre mellem mennesker, lige siden internettet blev hvermandseje. De mange års erfaring, vi har sammenlignet med andre dating-apps giver sig udslag i en høj succesrate, når de enkelte par bliver matchet.

En dating app til dig, der søger den store kærlighed

Med Single.dk’s app får du en mobil version af alle de fantastiske features fra vores datingsite, deriblandt vores unikke matchmaker-funktion. Her hjælper vores professionelle matchmaker dig med at finde den helt rigtige partner baseret på personlighedstests, samtaler, matchprofilering og evaluering. Det eneste, du skal gøre, ud over at have appetit på kærligheden, er at møde op til din date.

Med vores app kan du lede efter kærligheden, præcis når det passer dig. Med mere end 50.000 aktive medlemmer har Single.dk masser af potentiale for dig, der gerne vil den seriøse kærlighed med passion, kvalitetstid og på sigt måske også familie. Vores matchsystem er udviklet til at finde ud af, hvilke andre singler, der passer bedst med dig på både kort og livslang sigt.

Op mod 80% af medlemmerne på Single.dk tilgår siden via vores dating-app, så de kan lede efter kærligheden og kommunikere med potentielle dates, når de er på farten, eller når de har en ledig stund i løbet af arbejdsdagen. Single.dk’s dating-app er for dig, der tager dit kommende parforhold alvorligt, uanset om du har været single i en måned eller i længere tid. Opret en profil, og download vores app, hvis du er klar til den store kærlighed i form at et seriøst og forpligtende forhold.

Tidligere medlemmer.

 • Joachim og Katrine
  "Jeg tænkte, at det var nu eller aldrig den gang vi mødtes, og jeg er glad for at vi begge slog til. Nu har vi fundet vores eget hus. Vi er gift og har en dejlig dreng. Og ikke nok med det - til maj får han en lillesøster."
  Joachim og Katrine - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Susanne
  "Vi har været sammen over tre år nu, og vi er meget forelskede. Vi har børn, job og andre hensyn at tage, så vi har valgt at bo hver for sig. Det fungerer fint. Det er skam ikke for at vi kun gider det nemme selskab med erotik, champagne og kaviar. Vi gør også de helt almindelige ting sammen med familie, gåture og opvask, vi bor bare hver for sig."
  Søren og Susanne - fandt sammen på single.dk®
 • Morten og Marianne
  "Vores første date var et 20-minutters møde på McDonalds på motorvejen ved Solrød. Det var lidt skørt, men det var, hvad der kunne lykkes. Efter det korte møde fortsatte sms’erne til klokken 3 om natten, og vi satte en ny aftale i stand weekenden efter. Nu skal vi flytte sammen i mit hus i Frederikssund."
  Morten og Marianne - fandt sammen på single.dk®
 • Jim og Julie
  "Jeg tror ikke, Julie og jeg havde mødtes uden single.dk. Jeg er aldrig gået i byen for at finde den eneste ene, derfor tog jeg også chancen online. Det er noget mere seriøst på nettet. Nu drejer det sig om at nyde den lille familie her i Odense, og se om vores lille søn ikke skal have nogle søskende."
  Jim og Julie - fandt sammen på single.dk®
 • Tom og Rikke
  "Der er stor tillid i vores forhold, og det var der lige fra starten. Nu er vi flyttet sammen og har vores to gange to børn med fra tidligere forhold. Vi har bygget en dejlig stor familie, hvor vi er seks mennesker når den er størst, og to når den er mindst."
  Tom og Rikke - fandt sammen på single.dk®
 • Nicolai og Linette
  "Vi er begge hårdt ramt og faldet sindssygt meget for hinanden. Der er masser af energi og følelser i vores forhold. Vi kan skændes, men er også gode til at reflektere samt sige undskyld hver især. På trods af de mange følelser, så har vi viljen til at det her lykkes, og vi skal giftes til september."
  Nicolai og Linette - fandt sammen på single.dk®
 • Carsten og Louise
  "Der er ingen, der er så ens, som Carsten og jeg. Samme humor, afslutter hinandens sætninger og vi deler endda en kærlighed til Skotland, hvortil vores første fælles ferie gik. Vi er faktisk så ens, at selv vores fædre er ens. De to gamle gutter sad for nyligt til en familiefest og blev enige om, at de måtte være brødre skilt ad ved fødslen."
  Carsten og Louise - fandt sammen på single.dk®
 • Martin og Søs
  "Vi skrev sammen i to måneder, inden vi lavede en aftale. Det passede mig rigtig godt, at vi kendte hinanden før vi mødtes. Man får nogle gange sagt lidt mere, når man sidder ved tasterne, end når man er på date. Vores første date var helt fantastisk og vi talte sammen uafbrudt i fem timer om alt muligt fra film, familie og stort og småt."
  Martin og Søs - fandt sammen på single.dk®
 • Michael og Anja
  "Det føles som om, at vi har kendt hinanden altid. Vi flyttet sammen i min landejendom med vores tilsammen fem børn. Det er naturligvis en stor beslutning, som alle skal være med på, så det krævede noget overvejelse. Men nu har vi en skøn base her."
  Michael og Anja - fandt sammen på single.dk®
 • David og Lidia
  "Nu har vi været sammen i snart tre år, og jeg har fundet ud af at den smukke pige, jeg fandt på Single.dk i virkeligheden var en endnu smukkere og jordnær pige, som jeg kan tale med alt om. Nu bor vi sammen her i Søborg og har det skønt."
  David og Lidia - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Line
  "Da vi begyndte at date, var det god kemi med det samme. Der gik ikke længe, inden jeg flyttede ind hos Line. Men nu er vi ved at vokse ud af vores nuværende hus med fem beboere, når vi er flest. Flere mennesker kræver mere plads. Nu har vi sat huset til salg og leder i samme område efter et større hus."
  Christian og Line - fandt sammen på single.dk®
 • Michael og Dorthe
  "Jeg havde været på et par dates med mænd, jeg synes var for vattede. Jeg er ret bestemt, så det skal de kunne modstå. Da jeg fandt Michaels profil, virkede det anderledes. Jeg faldt pladask for hans øjne. Vi liker hinanden, og sms’erne begynder at flyve afsted. Vi aftaler en kop kaffe hos ham, og vi klikker med det samme, jeg var åbenbart mere klar til en kæreste, end jeg troede."
  Michael og Dorthe - fandt sammen på single.dk®
 • Claus og Vickie
  "Jeg havde haft et par andre dates på Single.dk, men det var ikke det helt store. Men med Claus, var det noget helt andet. Det var næsten skræmmende, som det klikkede. Det var nærmest som om vi allerede kendte hinanden i forvejen."
  Claus og Vickie - fandt sammen på single.dk®
 • Kenny og Ankita
  "Vi er flyttet sammen i en lejlighed i Roskilde, hvor jeg studerer. Vi er forlovede og har planlagt bryllup. Vores forhold er fantastisk, og det er nærmest som om, at der flyver hjerter mellem os helt tegneserieagtigt, når vi er sammen."
  Kenny og Ankita - fandt sammen på single.dk®
 • Mark og Sisse
  "Jeg faldt først for hendes billede, der var sødt. Dernæst ramte hendes tekst mig. Hun var vild med politiet og legede med tanken om at søge ind, og hun overvejede også at aftjene sin værnepligt. Jeg var i Livgarden på det tidspunkt og aftjene min værnepligt, så det var noget, jeg tændte på."
  Mark og Sisse - fandt sammen på single.dk®
 • Gilbert og Sia
  "Jeg har fået verdens bedste kæreste med hjertet på det rette sted. Jeg giver hende 10 ud af 10 mulige i at være en god kæreste. Hun støtter mig fuldstændig i alting og gør mig stærkere, når tingene er svære. Sia er den sødeste, dejligste og mest betænksomme kæreste, jeg kan ønske mig."
  Gilbert og Sia - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Stine
  "Stine og jeg har altid matchet rigtig godt i vores dialog. Vi har også talt om, at det kunne have været dejligt at have fundet hinanden tidligere i livet, men nu kan jeg se, at vi først var klar til hinanden nu."
  Søren og Stine - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Tine
  "Jeg må sige, at internet-dating er noget, der virker. De her sider får rigtig meget kritik, men det er faktisk noget, der virker. Det kan lade sig gøre. Jeg synes single.dk var et frisk pust på nettet, som lagde sig lunt i midtersegmentet med søde almindelige mennesker, der gerne vil møde andre ligesindede."
  Christian og Tine - fandt sammen på single.dk®
 • "Single.dk har i mange år ført helt normale danskere sammen"

  Finans

  Finans
 • "Nu mener dating-sitet single.dk, at der er brug for professionel assistance til at finde kærligheden"

  BT

  BT
 • "Især for de 30-40-årige er datingsites en effektiv måde at finde kærligheden på"

  Politiken

  Politiken