På jagt efter Danmarks bedste dating apps? Her har du dem.

Find dit perfekte match på farten med vores dating apps til iPhone og Android. Her får du mere end bare swipes og pjat. Vi finder din nye kæreste ved at matche jer på personlighed, humor og livsstil. Er du klar?

19.551 medlemmer online for nylig
 • Bedste app til intelligent dating

 • Blandt de mest downloadede dating apps

 • Se hvem du matcher i nærheden

Dating apps skaber de lykkeligste ægteskaber.

Ny amerikansk forskning har afdækket at ægtepar der har mødt hinanden via dating apps, er lykkeligere i deres ægteskab end dem der har fundet sammen via andre kanaler. Det håber vi naturligvis skyldes at dating apps er bedre til at finde den du passer bedst sammen med. En anden teori kunne være at brugere af dating apps simpelthen er mere parat til et fast forhold end andre singler, og derfor bliver mere lykkelige sammen. Uanset årsagen er det gode signaler, og en fantastisk grund til at lade vores dating app hjælpe dig med at finde den eneste ene.

Joachim og Katrine
Joachim og Katrine - fandt sammen på Single.dk®

Hvorfor finde kærligheden med vores dating apps?

Fordi vi ved hvad vi taler om, og udnytter vores viden om teknologi og kærlighed til at finde den du passer bedst sammen med. Nogle dating apps er blot et mobile mødested hvor du skal gøre alt arbejdet selv. Vi synes at du fortjener mere, og har derfor bygget en unik matchmaker-teknologi ind i vores app, der matcher dig med andre singler på personlighed, livsstil, humor og fremtidsdrømme. På den måde finder vi dig en kæreste som du passer rigtig godt sammen med. Også når den første forelskelse er ovre, og det for alvor begynder at vise sig hvor godt et match I er.

Er du single, og leder du efter intimitet, følelser og den helt rigtige partner at dele hverdagen med? Er du klar til den store kærlighed? Så er det bedste, du kan gøre for dig selv at downloade Single.dk’s dating-app. Appen er for dig, der i højere grad leder efter den eneste ene end efter et one-night-stands og korte flings – vores filosofi på Single.dk er, at lidenskab er flygtig, men kærlighed varer ved.

I dag lever vi meget af vores liv online, og det er derfor også i højere og højere grad online, at kærligheden kan findes. Single.dk er skræddersyet til dem, der gerne vil finde en partner at dele livet med, og vores unikke matchalgoritme arbejder konstant i baggrunden, mens du leder efter lige netop den mand eller den kvinde, der passer til dig. Opret en profil på Single.dk, og hent dating appen til din smartphone – så åbner du for en verden af kærlighed.

Single.dk’s app er for alle singler, der søger varme, tosomhed og en partner at dele deres følelser og livet med. Vores brugere spænder mellem alle aldersgrupper og erhverv – fællesnævneren for dem, der opretter en profil hos os og bruger vores app er, at de er på udkig efter lange, passionerede og seriøse forhold. Download vores app til din smartphone, hvis du ikke føler, du har brug for flere dates, men i stedet leder efter den rigtige date. Vores app er baseret på et dybdegående matchsystem udviklet i samarbejde med eksperter inden for kærlighed, sex, livsstil og samliv.

En app baseret på mange års erfaring

De seneste år har der været en eksplosion på markedet for dating apps. Nye apps som Tinder, Happn og lignende har været ideelle for dem, der hurtigt skal videre fra den ene date til den anden, og selvom de byder på masser af muligheder, kan de ofte vise sig fattige på lange, forpligtende og seriøse relationer. Single.dk’s dating app er til dig, der er træt af det overfladiske og i stedet er på udkig efter en date, som du ved har potentiale til at udvikle sig til et ægte forhold.

Hvor andre apps lægger vægt på hastig scrolling gennem billeder og hurtig, overfladisk kontakt, tager Single.dk’s app udgangspunkt i den enkelte brugers profiltekst. Gennem profilteksterne kan du få et mere dybdegående indtryk af, hvilken person, der sidder i den anden ende, og du kan få en mere uddybende præsentation af din kommende date. Desuden gør mange af de singler, der bruger vores app, meget ud af at chatte og kommunikere for at lære hinanden lidt at kende, inden de mødes første gang. Vores brugere er ikke på udkig efter hvem som helst, men efter en seriøs date med et menneske, der er lige så passioneret, som de selv er og leder efter de samme ting, som de selv søger.

Vores app har været på markedet siden 2013, og den viderefører konceptet fra selve datingsitet Single.dk, som har eksisteret siden 1999. Vi er et af de største og mest kendte, 100% dansk baserede datingsites, og vi har således specialiseret os i at få kærligheden til at blomstre mellem mennesker, lige siden internettet blev hvermandseje. De mange års erfaring, vi har sammenlignet med andre dating-apps giver sig udslag i en høj succesrate, når de enkelte par bliver matchet.

En dating app til dig, der søger den store kærlighed

Med Single.dk’s app får du en mobil version af alle de fantastiske features fra vores datingsite, deriblandt vores unikke matchmaker-funktion. Her hjælper vores professionelle matchmaker dig med at finde den helt rigtige partner baseret på personlighedstests, samtaler, matchprofilering og evaluering. Det eneste, du skal gøre, ud over at have appetit på kærligheden, er at møde op til din date.

Med vores app kan du lede efter kærligheden, præcis når det passer dig. Med mere end 50.000 aktive medlemmer har Single.dk masser af potentiale for dig, der gerne vil den seriøse kærlighed med passion, kvalitetstid og på sigt måske også familie. Vores matchsystem er udviklet til at finde ud af, hvilke andre singler, der passer bedst med dig på både kort og livslang sigt.

Op mod 80% af medlemmerne på Single.dk tilgår siden via vores dating-app, så de kan lede efter kærligheden og kommunikere med potentielle dates, når de er på farten, eller når de har en ledig stund i løbet af arbejdsdagen. Single.dk’s dating-app er for dig, der tager dit kommende parforhold alvorligt, uanset om du har været single i en måned eller i længere tid. Opret en profil, og download vores app, hvis du er klar til den store kærlighed i form at et seriøst og forpligtende forhold.

Læs mere
 • Unik match-teknologi

  Unik match-teknologi

  På mange dating apps skal du selv gøre arbejdet. Vi matcher dig på personlighed, livsstil, humor og alle de ting der skaber et godt forhold. når hverdagen melder sig

 • Endelig en app der virker

  Endelig en app der virker

  Mange dating apps er et virvar af swipes og lumre meddelelser. Sådan er det ikke hos os. Endelig en app der gør det nemt at se hvem du reelt passer godt sammen med.

 • Support alle ugens dage

  Support alle ugens dage

  Mange dating apps kan være svære at komme i kontakt med, og har måske slet ingen danske medarbejdere. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Det giver tryghed og glæde.

En historie om vejen fra dating app til fast forhold.

"Her er de allerbedste dating apps! Søger du et fast forhold, men ved du ikke lige, hvordan du lige finder sådan et? Så kan du snildt anskaffe dig en profil på Single.dk"
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.