Dating for unge

Som nævnt i:
Medier der har omtalt dating på Single.dk

Single.dk har bragt flest unge mennesker sammen siden 1999

Maria og Peter

Fandt hinanden på Single.dk

Video

Dating for unge

I nutidens digitale verden er det ikke nogen hemmelighed, at online-dating er blevet enormt populært blandt de unge. På Single.dk har du mulighed for at komme med på beatet og finde ud af, hvorfor så mange finder deres kærester på nettet. Dating for unge på Single.dk giver dig muligheden for at møde spændende singler overalt i din by, i stedet for kun på din skole og i din vennekreds. Det øger chancerne for at finde en, du passer godt sammen med på den lange bane.

Single.dk er Danmarks førende datingside for yngre mennesker, og det betyder, at du hos os har den største chance for at finde præcis ham eller hende, du leder efter. Det kan du gøre både fra din computer og direkte fra din mobiltelefon. Du kan hente Single.dk som en datingapp til din iPhone eller Android-telefon, eller du kan gå direkte ind på Single.dk i din mobile browser. På den måde går du aldrig glip af noget, uanset om du ligger i sydens sol eller sidder i bussen på vej til skole.

Dating for unge baseret på mange års erfaring

Hvis du er mellem 15-30 år, er dine chancer for at finde en kæreste hos Single.dk helt optimale. Vi har det hele, så det er bare at oprette en profil og tage del i alle de spændende oplevelser, der ligger og venter på dig. Vi er en af de datingsider i Danmark, der har mest erfaring med dating for unge, og vi har eksisteret lige siden 1999, da internettet begyndte at blive et sted, hvor kærligheden kunne blomstre.

Vores koncept er baseret på en unik matchalgoritme, der gør, at du er sikker på at møde andre unge, der har interesser og ønsker, der minder om dine egne. Vores unge brugere er passionerede, interesserede mennesker på udkig efter den ægte kærlighed, og vi har bragt flere unge danskere sammen end nogen anden datingside på nettet.

Til dig der har brug for den rigtige date

Hos Single.dk er vi specialister i dating for unge mennesker, der leder efter stærke, intense og langvarige forhold. Mange apps og datingsites specialiserer sig i at sætte en masse dates op så hurtigt som muligt, og det kan være fint for dem, der gerne vil hurtigt videre til den næste. Hos os handler det imidlertid ikke om at finde flere dates, men om at finde den rigtige date.

Hvor andre apps og sites mest er baseret på scrolling mellem billeder, lægger vi vægt på profiltekster, hvor du kan lære noget om den person, der sidder i den anden ende. Vores brugere er desuden ofte interesserede i at chatte og have mere dybdegående kontakt med dem, de skal på date med. Vi fokuserer på at skabe unikke forhold, der får følelserne til at blomstre mellem unge mennesker. Opret en profil og download vores app i dag og start et eventyr, hvor vi hjælper dig med at blive matchet med lige netop den person, du har lyst til at dele livets oplevelser med.

Phone