Vil du prøve dating for unge? Så er du kommet til det rigtige sted.

Her møder du unge mennesker fra hele Danmark. Det bliver sjovt, spændende og trygt at finde din date. Opret din profil nu, så hjælper vi dig rigtig godt i gang med det samme.

Opret profil nu
22.482 medlemmer online for nylig
 • Altid unge singler online

 • Sjove dates tilpasset alder

 • Fordele for dig under 30 år

Derfor bliver så mange unge forelskede hos os.

Vores matchmaker-teknologi har ét formål. At bringe dig sammen med lige præcis de mennesker du passer bedst sammen med. Dating for unge betyder for os at vi matcher dig sammen med andre unge mennesker der har en livsstil, humor og nogle værdier der passer til dine. Du vil derfor føle dig godt tilpas i deres selskab, og forhåbentlig få lyst til at se dem igen. Det er derfor de unge elsker single.dk, og derfor så mange unge bliver forelskede hos os.

Skræddersyet dating for unge, gamle og alle midt imellem.

Det er fedt at være ung og møde nye mennesker. Men mange af os hænger desværre mest ud med dem vi allerede kender. Derfor er dating for unge på single.dk så godt. Det giver dig mulighed for at møde en masse unge mennesker du aldrig ville møde normalt. Derfor kan du møde en du passer meget bedre sammen med, end hvis I mødtes til en tilfældig fest.

I nutidens digitale verden er det ikke nogen hemmelighed, at online-dating er blevet enormt populært blandt de unge. På single.dk har du mulighed for at komme med på beatet og finde ud af, hvorfor så mange unge finder deres kærester på nettet. Dating for unge på single.dk giver dig muligheden for at møde spændende singler overalt i din by, i stedet for kun på din skole og i din vennekreds. Det øger chancerne for at finde en, du passer godt sammen med på den lange bane.

single.dk er Danmarks førende datingside for yngre mennesker, og det betyder, at du hos os har den største chance for at finde præcis ham eller hende, du leder efter. Det kan du gøre både fra din computer og direkte fra din mobiltelefon. Du kan hente single.dk som en datingapp til din iPhone eller Android-telefon, eller du kan gå direkte ind på single.dk i din mobile browser. På den måde går du aldrig glip af noget, uanset om du ligger i sydens sol eller sidder i bussen på vej til skole.

Dating for unge baseret på mange års erfaring

Hvis du er mellem 15-30 år, er dine chancer for at finde en kæreste hos single.dk helt optimale. Vi har det hele, så det er bare at oprette en profil og tage del i alle de spændende oplevelser, der ligger og venter på dig. Vi er en af de datingsider i Danmark, der har mest erfaring med dating for unge, og vi har eksisteret lige siden 1999, da internettet begyndte at blive et sted, hvor kærligheden kunne blomstre.

Vores koncept er baseret på en unik match-algoritme, der gør, at du er sikker på at møde andre unge, der har interesser og ønsker, der minder om dine egne. Vores unge brugere er passionerede, interesserede mennesker på udkig efter den ægte kærlighed, og vi har bragt flere unge danskere sammen end nogen anden datingside på nettet.

Til dig der har brug for den rigtige date

Hos single.dk er vi specialister i dating for unge mennesker, der leder efter stærke, intense og langvarige forhold. Mange apps og datingsites specialiserer sig i at sætte en masse dates op så hurtigt som muligt, og det kan være fint for dem, der gerne vil hurtigt videre til den næste. Hos os handler det imidlertid ikke om at finde flere dates, men om at finde den rigtige date.

Hvor andre apps og sites mest er baseret på scrolling mellem billeder, lægger vi vægt på profiltekster, hvor du kan lære noget om den person, der sidder i den anden ende. Vores brugere er desuden ofte interesserede i at chatte og have mere dybdegående kontakt med dem, de skal på date med. Vi fokuserer på at skabe unikke forhold, der får følelserne til at blomstre mellem unge mennesker. Opret en profil og download vores app i dag og start et eventyr, hvor vi hjælper dig med at blive matchet med lige netop den person, du har lyst til at dele livets oplevelser med.

Læs mere
 • Unik og effektiv matchmaker-teknologi

  Unik og effektiv matchmaker-teknologi

  På de fleste dating sider skal du selv gøre alt arbejdet. Vores teknologi matcher dig på personlighed, livsstil, humor og meget andet.

 • Drevet af en 100% dansk virksomhed

  Drevet af en 100% dansk virksomhed

  Mange dating sider drives af udenlandske virksomheder uden indsigt i vores datingkultur. Vi er danske, og skaber derfor bedre matches.

 • Vores kundeservice er åben alle ugens dage

  Vores kundeservice er åben alle ugens dage

  Nogle dating sider kan være svære at komme i kontakt med. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Det giver tryghed, og det er vores kunder glade for.

Sådan fandt vi sammen.

"Nu mener dating-sitet single.dk, at der er brug for professionel assistance til at finde kærligheden"
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.