Single.dk arrangement

Singlebrunch hos CPH Cooking

Søndag d. 20. januar 2019 kl. 10.00 - 13.00
Pris 199 kr. + billetgebyr

Kom med til singlebrunch

Bemærk: Stærkt begrænset antal billetter. Kun 22 pladser!

Søndag i januar. Ikke det store at tage sig til. Skulle du blive inde? Gå en tur? Eller måske forsøge at lave en spontan aftale om brunch på den lokale? Som noget nyt giver single.dk dig svaret, og hjælper dig godt på vej ud i både lækker mad og udvidede køkkenkundskaber sammen med en masse andre glade singler.

“Alt imens duften af nybagt brød, pandestegte pølser og de lækreste pandekager breder sig i køkkenet, får vi anledning til at lære hinanden at kende”

I samarbejde med CPH Cooking Class, som holder til i super lækre lokaler ved Nyhavn, inviterer vi på tre timers brunch og singlehygge. Menuen skal vi selv kreere under kyndig vejledning af erfarne kokke. Her bliver der sat en ære i det lokale og økologiske, og i at skabe de optimale rammer for sjove oplevelser, nye venner og opgraderede evner i køkkenet.

Professionelle kokke står klar til at guide os igennem den lækreste brunch. Er du klar til 3 timers singlehygge?

Alt imens duften af nybagt brød, pandestegte pølser og de lækreste pandekager breder sig i køkkenet, får vi anledning til at lære hinanden at kende, og måske smage lidt på herlighederne undervejs (der skal jo prøvesmages!). Herefter går vi til bords og nyder de hjemmegjorte lækkerier inden vi takker af for i dag og fortsætter ud i søndagen en sjov oplevelse og et par nye venner rigere.

Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.