Single.dk arrangement

Singlebrunch hos CPH Cooking

Søndag d. 24. marts 2019 kl. 10.00 - 13.00
Pris 450 kr. + billetgebyr

Kom med til singlebrunch

Bemærk: Stærkt begrænset antal billetter. Kun 22 pladser!

Nåede du heller ikke at sikre dig billet til Single.dks udsolgte singlebrunch? Nu gentager vi succesen og glæder os endnu engang til at kunne byde dig og en masse andre glade singler indenfor til singlebrunch. Singlebrunch er svaret på den søndag, hvor du alligevel ikke rigtig ved, hvad du skal lave. Og så er den lækker mad, udvidede køkkenkundskaber og en sjov oplevelse i selskab med andre ligesindede.

“Alt imens duften af nybagt brød, pandestegte pølser og de lækreste pandekager breder sig i køkkenet, får vi anledning til at lære hinanden at kende”

I samarbejde med CPH Cooking Class, som holder til i super lækre lokaler ved Nyhavn, inviterer vi på tre timers brunch og singlehygge. Menuen skal vi selv kreere under kyndig vejledning af erfarne kokke. Her bliver der sat en ære i det lokale og økologiske, og i at skabe de optimale rammer for sjove oplevelser, nye venner og opgraderede evner i køkkenet.

Professionelle kokke står klar til at guide os igennem den lækreste brunch. Er du klar til 3 timers singlehygge?

Alt imens duften af nybagt brød, pandestegte bacon og de lækreste eggs benedict breder sig i køkkenet, får vi anledning til at lære hinanden at kende, og måske smage lidt på herlighederne undervejs (der skal jo prøvesmages!). Herefter går vi til bords og nyder de hjemmegjorte lækkerier inden vi takker af for i dag og fortsætter ud i søndagen en sjov oplevelse og et par nye venner rigere.

Eventet er tiltænkt dig, der er mellem 40 og 60 år, men er du 39, 61 eller er alder mindre vigtig for dig, er du velkommen alligevel.

Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.