Når du blokerer en anden profil kan profilen ikke længere besøge din profil, eller skrive til dig. Sådan blokerer du en profil:

Hvis du benytter Single.dk direkte på din computer
- Klik ind i profilen du vil blokere
- I bunden af profilen kan du nu klikke på ‘blokér profil’

Hvis du benytter vores iPhone app
- Gå ind i din samtale med profilen du vil blokere
- Tryk på ‘Redigér’ oppe i højre hjørne
- Tryk på ‘Blokér profil’

Hvis du benytter vores Android app
- Det er desværre ikke muligt at blokere profiler i vores Android app. I fald at du oplever problemer med en profil og benytter vores Android app kan du kontakte vores support for at få hjælp