Hvis du har tilmeldt dit medlemskab på direkte på Single.dk:

Opsigelse af medlemskaber købt med kreditkort på hjemmesiden, skal ske ved at kontakte kundeservice.

Hvis du har tilmeldt dit medlemskab i vores iPhone app:

Alt køb og salg på Apple’s app store håndteres af Apple selv, og du skal derfor følge deres guide til hvordan du framelder deres abonnement. Klik her for at gå til guiden.

Hvis du har tilmeldt dit medlemskab i vores Android app:

Start din Google-Play applikation og følg derefter disse trin.

- Tryk på ‘Google Play’ logoet oppe til venstre og vælg ‘mine apps’.
- Inde i oversigten kan du nu gå til en fane der hedder ‘abonnementer’
- Her finder du Single.dk abonnementet som du trykker på.
- Du kommer nu til siden hvor man framelder ved at trykke på ‘annuller’.