Hvis du ikke længere kan logge ind på din profil er der 2 forskellige muligheder for hvad der går galt.

1) Du har glemt adgangskoden eller profilnavnet. Hvis det er tilfældet kan du på forsiden klikke ‘Glemt dit login?’. På den måde kan du få tilsendt et link til din e-mail-adresse du kan bruge til at komme ind med.

2) Du prøver at logge ind med din e-mail-adresse i stedet for dit brugernavn. Man kan nemlig ikke længere bruge sin e-mail-adresse til at logge ind på siden, kun sit brugernavn. Indtast dit brugernavn og dit kodeord i stedet.