Når du blokerer en anden profil, kan profilen ikke længere besøge din profil eller skrive til dig. Sådan blokerer du en profil:

Hvis du benytter vores iPhone app eller din computer
- Gå ind i din samtale med profilen du vil blokere
- Tryk på ‘Redigér’ oppe i højre hjørne
- Tryk på ‘Blokér profil’

Hvis du benytter vores Android app
- Det er desværre ikke muligt at blokere profiler i vores Android app. I fald at du oplever problemer med en profil og benytter vores Android app, kan du kontakte vores support for at få hjælp.

Skriv til kundeservice

Du kan forvente svar indenfor 48 timer.

Skriv til os