Opret en gratis profil

Som nævnt i:
Medier der har omtalt dating på Single.dk

Single.dk har siden 1999 bragt titusindevis af singler sammen

Maria og Peter

Fandt hinanden på Single.dk

Video

Netdate

Det er som sådan nemt at finde en kæreste. Det behøver du ikke hjælp til. Men du bliver hurtigt træt af din nye kæreste, hvis det ikke er den helt rigtige. Og det er lidt sværere at finde. Det er her, Single.dk kommer ind i billedet. Vi har i årevis specialiseret os i at føre mænd og kvinder sammen i perfekte parforhold, der varer ved og blomstrer år efter år. Vores datingeksperter har udviklet en unik matchalgoritme der arbejder med hele din personlighed og dit verdensbillede. På den måde kan vi finde præcis den kæreste, du passer bedst sammen med, når det kommer til dating, samliv, personlighed, livsstil, etik, moral og samfund.

Kærlighed ved første blik er lidt af en kliché, men til trods for det er det vores erfaring, at det rent faktisk sker, hvis man fører de rigtige mennesker sammen. Det er derfor vores forventning, at du vil opleve en stærk kemi og følelsen af dyb sammenhørighed, allerede første gang du møder din nye kæreste. Lad eventyret begynde direkte her på Single.dk, eller hent vores app til din smartphone, og find din nye kæreste, når det passer dig.

Netdates – en moderne form for dating

Tilbage i starten af det nye årtusinde var netdating et nyt og spændende koncept, som flere og flere mennesker gradvist forsøgte sig med. De fleste sværgede imidlertid stadig til byen, sportsklubben, arbejdspladsen og andre kendte jagtmarker, når de skulle finde en kæreste. I dag ser det helt anderledes ud, for netdating er blevet en naturlig og selvfølgelig del af rigtig mange singlers liv. Faktisk møder 1/3 af alle par i dag hinanden på netdates.

Netdates har øget markedet for potentielle møder med fremtidige kærester i så høj grad, at det af og til kan føles som en digital jungle. Måske føler du, at du har svært ved helt at få overblik over de mange forskellige tilbud, datingsider og apps, der efterhånden findes derude. Hvis du har svært ved at overskue det hele, men stadig ønsker at møde den helt rette date, så er det bedste, du kan gøre at oprette en profil på Single.dk. Så kan vi bruge vores erfaring til at gøre dig til en af de mange danskere, der finder en date hos os.

Knap 20 års erfaring med netdates

år det kommer til netdates, er der få danske hjemmesider, der som Single.dk har været med hele vejen. Vi startede helt tilbage i 1999, da internettet så småt begyndte at blive en del af almindelige menneskers liv, og vi har været med gennem alle faser af netdatingens udvikling lige siden. I årenes løb har vi ført tusindvis af par sammen, og i dag har vi over 50.000 aktive medlemmer på vores site.

Måske spørger du dig selv, hvad det er, vi gør rigtigt på Single.dk, siden vi har opretholdt et succesfuldt koncept gennem så mange år. Hvad er det, der adskiller os fra alle de andre sider og apps på netdate-markedet? Svaret kan koges ned til, at vi fokuserer på de dybe, langvarige relationer baseret på ægte følelser, passion og fælles projekter mellem mennesker, der vil hinanden og kærligheden. Vi forsøger ikke at give dig flere dates, vi forsøger at finde den rigtige date til dig.

Vi fokuserer på personlighed og den rigtige partner

I dag er markedet for netdates en arena, som danske singler helt naturligt træder ind på, når de skal søge efter deres næste date. De seneste års nye apps som Tinder, Happn og andre har vist sig nyttige for dem, der gerne vil på så mange dates som muligt så hurtigt som muligt. De er et slaraffenland for dem, der vil surfe fra den ene date til den anden og stilles over for en masse nye mennesker på kort tid.

Her skiller vi os ud på Single.dk. Hos os handler det ikke om at scrolle overfladisk gennem billeder og have tankerne rettet mod den næste date. Hos os handler det om at finde den helt rigtige date, som du har lyst til at rette al din opmærksomhed på lige her og nu. Derfor er vores koncept ikke bare baseret på billeder, men også mere dybdegående profiltekster, hvor du kan lære noget om det menneske, du skal på date med. Vi ved, at du gerne vil vide noget om nogle af alle de spændende egenskaber, der er i din potentielle date, fordi du gerne vil lære et nyt menneske rigtigt at kende. Det tager vi højde for, når vi matcher dig med din date.

Matches der varer ved i det lange løb

Vores match-algoritmer arbejder konstant i baggrunden, så du bliver sat sammen med mennesker, du har noget tilfælles med, og som har lyst til de samme ting, som du har lyst til. Dermed er Single.dk stedet, du skal gå hen, hvis du gerne vil møde et menneske, du kan dele hverdagens stunder med, og som du kan dele din passion og din kærlighed og dine interesser med i lang tid fremover. Vi gør det lettere en nogensinde at møde den helt rigtige.

Hvis du gerne vil i gang med at komme et stort skridt tættere på at møde din fremtidige kæreste, så opret en profil på Single.dk i dag. Du kan både tilgå din profil og dine matches fra din computer og fra din smartphone, hvis du downloader vores app. Vi har desuden en unik matchmaker-funktion, hvor vi kan hjælpe dig med at finde dates via samtaler, evalueringer og personlighedstest. Vi gør det nemmere for dig at netdate dig til livsvarig kærlighed, end det nogensinde før har været.

Phone