Mød én der er værd at holde fast på.

Tag det første skridt med vores unikke matchmaker-teknologi.

Det er ikke magi, men det føles nogle gange sådan.

Kom i gang nu
18.059 medlemmer online for nylig
 • 19 års erfaring med dating og parforhold

  19 års erfaring med dating og parforhold

 • Markedets bedste matchmaker-teknologi

  Markedets bedste matchmaker-teknologi

 • Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

  Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

Netdate

Det er som sådan nemt at finde en kæreste. Det behøver du ikke hjælp til. Men du bliver hurtigt træt af din nye kæreste, hvis det ikke er den helt rigtige. Og det er lidt sværere at finde. Det er her, Single.dk kommer ind i billedet. Vi har i årevis specialiseret os i at føre mænd og kvinder sammen i perfekte parforhold, der varer ved og blomstrer år efter år. Vores datingeksperter har udviklet en unik matchalgoritme der arbejder med hele din personlighed og dit verdensbillede. På den måde kan vi finde præcis den kæreste, du passer bedst sammen med, når det kommer til dating, samliv, personlighed, livsstil, etik, moral og samfund.

Kærlighed ved første blik er lidt af en kliché, men til trods for det er det vores erfaring, at det rent faktisk sker, hvis man fører de rigtige mennesker sammen. Det er derfor vores forventning, at du vil opleve en stærk kemi og følelsen af dyb sammenhørighed, allerede første gang du møder din nye kæreste. Lad eventyret begynde direkte her på Single.dk, eller hent vores app til din smartphone, og find din nye kæreste, når det passer dig.

Netdates – en moderne form for dating

Tilbage i starten af det nye årtusinde var netdating et nyt og spændende koncept, som flere og flere mennesker gradvist forsøgte sig med. De fleste sværgede imidlertid stadig til byen, sportsklubben, arbejdspladsen og andre kendte jagtmarker, når de skulle finde en kæreste. I dag ser det helt anderledes ud, for netdating er blevet en naturlig og selvfølgelig del af rigtig mange singlers liv. Faktisk møder 1/3 af alle par i dag hinanden på netdates.

Netdates har øget markedet for potentielle møder med fremtidige kærester i så høj grad, at det af og til kan føles som en digital jungle. Måske føler du, at du har svært ved helt at få overblik over de mange forskellige tilbud, datingsider og apps, der efterhånden findes derude. Hvis du har svært ved at overskue det hele, men stadig ønsker at møde den helt rette date, så er det bedste, du kan gøre at oprette en profil på Single.dk. Så kan vi bruge vores erfaring til at gøre dig til en af de mange danskere, der finder en date hos os.

Knap 20 års erfaring med netdates

år det kommer til netdates, er der få danske hjemmesider, der som Single.dk har været med hele vejen. Vi startede helt tilbage i 1999, da internettet så småt begyndte at blive en del af almindelige menneskers liv, og vi har været med gennem alle faser af netdatingens udvikling lige siden. I årenes løb har vi ført tusindvis af par sammen, og i dag har vi over 50.000 aktive medlemmer på vores site.

Måske spørger du dig selv, hvad det er, vi gør rigtigt på Single.dk, siden vi har opretholdt et succesfuldt koncept gennem så mange år. Hvad er det, der adskiller os fra alle de andre sider og apps på netdate-markedet? Svaret kan koges ned til, at vi fokuserer på de dybe, langvarige relationer baseret på ægte følelser, passion og fælles projekter mellem mennesker, der vil hinanden og kærligheden. Vi forsøger ikke at give dig flere dates, vi forsøger at finde den rigtige date til dig.

Vi fokuserer på personlighed og den rigtige partner

I dag er markedet for netdates en arena, som danske singler helt naturligt træder ind på, når de skal søge efter deres næste date. De seneste års nye apps som Tinder, Happn og andre har vist sig nyttige for dem, der gerne vil på så mange dates som muligt så hurtigt som muligt. De er et slaraffenland for dem, der vil surfe fra den ene date til den anden og stilles over for en masse nye mennesker på kort tid.

Her skiller vi os ud på Single.dk. Hos os handler det ikke om at scrolle overfladisk gennem billeder og have tankerne rettet mod den næste date. Hos os handler det om at finde den helt rigtige date, som du har lyst til at rette al din opmærksomhed på lige her og nu. Derfor er vores koncept ikke bare baseret på billeder, men også mere dybdegående profiltekster, hvor du kan lære noget om det menneske, du skal på date med. Vi ved, at du gerne vil vide noget om nogle af alle de spændende egenskaber, der er i din potentielle date, fordi du gerne vil lære et nyt menneske rigtigt at kende. Det tager vi højde for, når vi matcher dig med din date.

Matches der varer ved i det lange løb

Vores match-algoritmer arbejder konstant i baggrunden, så du bliver sat sammen med mennesker, du har noget tilfælles med, og som har lyst til de samme ting, som du har lyst til. Dermed er Single.dk stedet, du skal gå hen, hvis du gerne vil møde et menneske, du kan dele hverdagens stunder med, og som du kan dele din passion og din kærlighed og dine interesser med i lang tid fremover. Vi gør det lettere en nogensinde at møde den helt rigtige.

Hvis du gerne vil i gang med at komme et stort skridt tættere på at møde din fremtidige kæreste, så opret en profil på Single.dk i dag. Du kan både tilgå din profil og dine matches fra din computer og fra din smartphone, hvis du downloader vores app. Vi har desuden en unik matchmaker-funktion, hvor vi kan hjælpe dig med at finde dates via samtaler, evalueringer og personlighedstest. Vi gør det nemmere for dig at netdate dig til livsvarig kærlighed, end det nogensinde før har været.

Tidligere medlemmer.

 • Michael og Anja
  "Det føles som om, at vi har kendt hinanden altid. Vi flyttet sammen i min landejendom med vores tilsammen fem børn. Det er naturligvis en stor beslutning, som alle skal være med på, så det krævede noget overvejelse. Men nu har vi en skøn base her."
  Michael og Anja - fandt sammen på single.dk®
 • Claus og Vickie
  "Jeg havde haft et par andre dates på Single.dk, men det var ikke det helt store. Men med Claus, var det noget helt andet. Det var næsten skræmmende, som det klikkede. Det var nærmest som om vi allerede kendte hinanden i forvejen."
  Claus og Vickie - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Line
  "Da vi begyndte at date, var det god kemi med det samme. Der gik ikke længe, inden jeg flyttede ind hos Line. Men nu er vi ved at vokse ud af vores nuværende hus med fem beboere, når vi er flest. Flere mennesker kræver mere plads. Nu har vi sat huset til salg og leder i samme område efter et større hus."
  Christian og Line - fandt sammen på single.dk®
 • Tom og Rikke
  "Der er stor tillid i vores forhold, og det var der lige fra starten. Nu er vi flyttet sammen og har vores to gange to børn med fra tidligere forhold. Vi har bygget en dejlig stor familie, hvor vi er seks mennesker når den er størst, og to når den er mindst."
  Tom og Rikke - fandt sammen på single.dk®
 • Gilbert og Sia
  "Jeg har fået verdens bedste kæreste med hjertet på det rette sted. Jeg giver hende 10 ud af 10 mulige i at være en god kæreste. Hun støtter mig fuldstændig i alting og gør mig stærkere, når tingene er svære. Sia er den sødeste, dejligste og mest betænksomme kæreste, jeg kan ønske mig."
  Gilbert og Sia - fandt sammen på single.dk®
 • Nicolai og Linette
  "Vi er begge hårdt ramt og faldet sindssygt meget for hinanden. Der er masser af energi og følelser i vores forhold. Vi kan skændes, men er også gode til at reflektere samt sige undskyld hver især. På trods af de mange følelser, så har vi viljen til at det her lykkes, og vi skal giftes til september."
  Nicolai og Linette - fandt sammen på single.dk®
 • Jim og Julie
  "Jeg tror ikke, Julie og jeg havde mødtes uden single.dk. Jeg er aldrig gået i byen for at finde den eneste ene, derfor tog jeg også chancen online. Det er noget mere seriøst på nettet. Nu drejer det sig om at nyde den lille familie her i Odense, og se om vores lille søn ikke skal have nogle søskende."
  Jim og Julie - fandt sammen på single.dk®
 • Mark og Sisse
  "Jeg faldt først for hendes billede, der var sødt. Dernæst ramte hendes tekst mig. Hun var vild med politiet og legede med tanken om at søge ind, og hun overvejede også at aftjene sin værnepligt. Jeg var i Livgarden på det tidspunkt og aftjene min værnepligt, så det var noget, jeg tændte på."
  Mark og Sisse - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Stine
  "Stine og jeg har altid matchet rigtig godt i vores dialog. Vi har også talt om, at det kunne have været dejligt at have fundet hinanden tidligere i livet, men nu kan jeg se, at vi først var klar til hinanden nu."
  Søren og Stine - fandt sammen på single.dk®
 • Carsten og Louise
  "Der er ingen, der er så ens, som Carsten og jeg. Samme humor, afslutter hinandens sætninger og vi deler endda en kærlighed til Skotland, hvortil vores første fælles ferie gik. Vi er faktisk så ens, at selv vores fædre er ens. De to gamle gutter sad for nyligt til en familiefest og blev enige om, at de måtte være brødre skilt ad ved fødslen."
  Carsten og Louise - fandt sammen på single.dk®
 • Martin og Søs
  "Vi skrev sammen i to måneder, inden vi lavede en aftale. Det passede mig rigtig godt, at vi kendte hinanden før vi mødtes. Man får nogle gange sagt lidt mere, når man sidder ved tasterne, end når man er på date. Vores første date var helt fantastisk og vi talte sammen uafbrudt i fem timer om alt muligt fra film, familie og stort og småt."
  Martin og Søs - fandt sammen på single.dk®
 • Morten og Marianne
  "Vores første date var et 20-minutters møde på McDonalds på motorvejen ved Solrød. Det var lidt skørt, men det var, hvad der kunne lykkes. Efter det korte møde fortsatte sms’erne til klokken 3 om natten, og vi satte en ny aftale i stand weekenden efter. Nu skal vi flytte sammen i mit hus i Frederikssund."
  Morten og Marianne - fandt sammen på single.dk®
 • Kenny og Ankita
  "Vi er flyttet sammen i en lejlighed i Roskilde, hvor jeg studerer. Vi er forlovede og har planlagt bryllup. Vores forhold er fantastisk, og det er nærmest som om, at der flyver hjerter mellem os helt tegneserieagtigt, når vi er sammen."
  Kenny og Ankita - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Susanne
  "Vi har været sammen over tre år nu, og vi er meget forelskede. Vi har børn, job og andre hensyn at tage, så vi har valgt at bo hver for sig. Det fungerer fint. Det er skam ikke for at vi kun gider det nemme selskab med erotik, champagne og kaviar. Vi gør også de helt almindelige ting sammen med familie, gåture og opvask, vi bor bare hver for sig."
  Søren og Susanne - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Tine
  "Jeg må sige, at internet-dating er noget, der virker. De her sider får rigtig meget kritik, men det er faktisk noget, der virker. Det kan lade sig gøre. Jeg synes single.dk var et frisk pust på nettet, som lagde sig lunt i midtersegmentet med søde almindelige mennesker, der gerne vil møde andre ligesindede."
  Christian og Tine - fandt sammen på single.dk®
 • Joachim og Katrine
  "Jeg tænkte, at det var nu eller aldrig den gang vi mødtes, og jeg er glad for at vi begge slog til. Nu har vi fundet vores eget hus. Vi er gift og har en dejlig dreng. Og ikke nok med det - til maj får han en lillesøster."
  Joachim og Katrine - fandt sammen på single.dk®
 • Michael og Dorthe
  "Jeg havde været på et par dates med mænd, jeg synes var for vattede. Jeg er ret bestemt, så det skal de kunne modstå. Da jeg fandt Michaels profil, virkede det anderledes. Jeg faldt pladask for hans øjne. Vi liker hinanden, og sms’erne begynder at flyve afsted. Vi aftaler en kop kaffe hos ham, og vi klikker med det samme, jeg var åbenbart mere klar til en kæreste, end jeg troede."
  Michael og Dorthe - fandt sammen på single.dk®
 • David og Lidia
  "Nu har vi været sammen i snart tre år, og jeg har fundet ud af at den smukke pige, jeg fandt på Single.dk i virkeligheden var en endnu smukkere og jordnær pige, som jeg kan tale med alt om. Nu bor vi sammen her i Søborg og har det skønt."
  David og Lidia - fandt sammen på single.dk®
 • "Single.dk har i mange år ført helt normale danskere sammen"

  Finans

  Finans
 • "Nu mener dating-sitet single.dk, at der er brug for professionel assistance til at finde kærligheden"

  BT

  BT
 • "Især for de 30-40-årige er datingsites en effektiv måde at finde kærligheden på"

  Politiken

  Politiken