Logo

Vi finder din nye kæreste for dig.
Du skal bare møde op.

For travl til selv at skrive i timevis på en almindelig datingprofil? Værner du om dit privatliv og ønsker at gå på date uden at udlevere dig selv? Har du svært ved at vurdere hvem du passer godt sammen med i det lange løb?

Så er Single.dk PlatinMatch løsningen for dig. Vores professionelle matchmaker tager hånd om dit fulde datingforløb, uden at du behøver at have en datingprofil, og sikrer at du kommer på de helt rigtige dates så kærligheden får de bedste betingelser for at blomstre.

Sådan fungerer det

 1. 1. Opstartssamtale

  Dit PlatinMatch-forløb starter ud med en samtale med vores matchmaker, som har til formål at afdække dine ønsker til din kommende kæreste. Herunder vil der blive foretaget en personlighedsanalyse.

 2. 2. Matchprofilering

  Vores matchmaker udarbejder hernæst en detaljeret profilering af dig, og matcher dig op mod vores database bestående af seriøse, kærestesøgende singler. Vi udvælger og kontakter herefter dine absolut bedste matches.

 3. 3. Nyd din date

  Når vi har udvalgt din første date, sørger vi får alt det praktiske. Du skal blot tilkendegive hvornår du har tid, og møde op og nyde din date. Du vil forud for daten få oplyst en række informationer om den person du skal møde.

 4. 4. Evaluering

  Efter din date vil du blive ringet op, så vi i fællesskab kan evaluere hvordan det gik. Var det et rigtig godt match, eller skal vi justere noget inden næste date? Denne proces sikrer at vi finder den helt rigtige kæreste til dig.

Skræddersyede forløb

Vi har skræddersyet to forskellige forløb. Hvilket du skal vælge, afhænger af hvor intenst du ønsker at gå til værks. Langt de fleste vil opleve at vores billigste pakke, er tilstækkelig til at du i løbet af processen møder din kommende kæreste.

PlatinMatch

4.995 kr
 • Telefonisk opstartssamtale
 • Grundig personlighedstest
 • 3 garanterede dates
 • Personlig date evaluering
 • Fri fortrydelsesret*
 • Tilmeld dig forløb

PlatinMatch+

24.995 kr
 • Face-to-face opstartssamtale
 • Udvidet personlighedstest
 • Op til 10 garanterede dates
 • Face-to-face date coaching
 • Fri fortrydelsesret*
 • Bliv ringet op

*Forløbet kan fortrydes indtil vi begynder at arrangere dates, fratrukket gebyr for opstartssamtale 499 kr.

Couple jane
Efter at have levet som fraskilt i en årrække, havde tanken om at søge efter kærligheden på nettet tit strejfet mig, men det hele virkede så uoverskueligt indtil jeg faldt over PlatinMatch. Christina evnede virkelig at gøre mig helt tryg ved processen, og det endte jo med at hun fandt mig den mand jeg gik og drømte om.

En hilsen fra vores matchmaker

Kære single,

Du sidder sikkert og overvejer hvordan jeg kan hjælpe dig. Lad mig sige med det samme at jeg har hjulpet alle typer af singler igennem de sidste mange år. Hver gang er jeg blevet overrasket over hvor godt et match det kan lade sig gøre at finde, hvis bare man ved hvad man skal kigge efter.

Min fornemmeste opgave er at lære dig at kende, så jeg ved lige præcis hvem du vil elske at vågne op sammen med - også om 10 år. Det der driver mig er at se dig forelsket, lykkelig og inspireret. Jeg glæder mig til at hjælpe med at finde en kæreste du trives med hver eneste dag. En du kan slappe af sammen med. Være dig selv sammen med. Er du klar til kærligheden?

De kærligste hilsner,

Christina signature
Christina
Christina Melanie Cooper har en Master of Arts i Human Resources Management, og har i en længere årrække fungeret som coach, mentor, forfatter og foredragsholder indenfor dating og parforhold.