Så meget betyder kærligheden for disse danske virksomheder

Møbler og lamper

Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste mennesker drømmer om at bo i en lækker og indbydende bolig. Men når vi danner billeder i hovedet af de flotte og indbydende rum, fyldt med designklassikere og lækre lamper, ser vi næppe billeder hvor vi sidder mutters alene og nyder herlighederne. Nej – vi forestiller os formentlig at vi ligger på sofaen med vores drømmepartner i armene. En af de virksomheder der nyder godt af denne drøm er lampemesteren.dk der i årevis har solgt de lækreste lamper fra brands som Louis Poulsen, Flos og Artemide.

Sengetøj og accessories til soveværelset

Hvor mange af os ville reelt købe sengetøj til flere tusinde kroner hvis vi bare skulle ligge og sove i det helt alene? Nok ikke mange. Virkeligheden er at vi køber eksklusivt sengetøj fordi vi ønsker at skabe et lækkert og intimt rum for os selv og vores udkårne, hvor vi kan lukke omverdenen ude og nyde hinandens nærvær. Georg Jensen Damask er et eksempel på en dansk traditionsrig virksomhed der nyder godt af dette faktum.

Faktisk har de haft så stor succes at de også storsælger på georgjensen-damask.se og georgjensen-damask.no. Ja de fleste virksomheder ville nok drømme om at have så stor succes i Skandinavien som de har. Deres sengetøj i 100% ægyptisk, kæmmet bomuld er enormt populært og med god grund.

Det rigtige sengetøj kan gøre meget. Hvem elsker ikke at checke ind på et lækkert hotelværelse hvor der næsten altid er gjort lidt ekstra ud af det?

Skønhedsbehandlinger

Mange mennesker der bruger tid og penge på skønhedsbehandlinger påstår at det er heeelt for deres egen skyld. Den spiser vi ikke. Igen har søgen efter kærligheden en finger med i spillet. Rynkebehandlinger, skulpturering og fedtreduktion har aldrig været så populært som det er lige nu.

Det ville selvfølgelig være bedst hvis vi alle var født lykkelige for vores udseende. På den anden side har menneskets søgen efter perfektion været med til at drive os fremad som civilisation i årtusinder. Klinikker såsom Cerix nyder godt af dette, og man finder efterhånden disse kosmetiske klinikker i de fleste store byer.

Ferier og sommerhuse

Singlerejser bliver mere og mere populære. Men hvorfor gør de det? Fordi at de færreste inderst inde ønsker at rejse alene, og derfor finder andre singler at tage afsted sammen med. Idealet er nemlig at indoptage alle de nye spændende oplevelser sammen med ham eller hende vi elsker. Og det er da også næsten altid solbrune par der omfavner hinanden som ses i rejsebureauernes reklamer.

Store internationale virksomheder såsom Airbnb er eksploderet af samme årsag, men der findes også gode danske alternativer såsom ferieboligweb.dk. Mange andre end rejseselskaberne tjener penge på at folk skal ud og rejse. Dertil kommer nemlig bl.a. flybilletter, transport til lufthavnen, vaccinationer og rejseforsikringer.

Hvis du er i tvivl om hvor du skal sluttes og starte findes der mange gode rejseblogs som kan inspirere dig og din date. Rejsekris er en af dem, og har for nylig skrevet et rigtig godt indlæg om ferie i Skotlands Højland. Uden tvivl et spændende valg hvis du og din date er de aktive typer, og hellere vil ud og bruge jeres kroppe end at ligge ved poolen og flyde.

Det kan virkelig bringe et nyt par tættere sammen når man tager på ferie sammen. De fleste foretrækker afslapning, men nogle er mere til det aktive.

Kollektiver og roommates

Det kan være svært at bo alene hvis man i virkeligheden er en social person der helst ville bo sammen med en partner. Mange mennesker lever alene i længere perioder, og det kan her give rigtig god mening at dele en bolig så der er lidt liv og godt selskab når man kommer hjem efter arbejde.

Og så er det selvfølgelig også økonomisk en stor fordel, især i byer som København og Århus hvor det kan være næsten umuligt at finde noget at bo i medmindre man er højtlønnet. Findroommate.dk er en af de mest populære portaler på dette område, og var med til at skubbe hele deleøkonomien i gang i Danmark.

Oplevelser og forlystelsesparker

Rigtig mange oplevelser bliver især besøgt af par der er på date. Det giver god mening, for når man er i gang med at lære hinanden at kende vil man gerne opleve så mange sider af sin date som muligt. Mysterymakers har stor succes med dette. Her giver det især mening hvis man er på dobbeltdate da de fleste af deres rum har et deltagerantal på minimum 4. Klassiske oplevelser som Tivoli og dyrehavsbakken er selvfølgelig også i høj kurs. Hvis man har brug for noget inspiration til de mange forskellige oplevelser der findes derude kan man starte søgningen på duglemmerdetaldrig.dk. Siger navnet i virkeligheden ikke det hele?

Plastikkirurgi

De fleste af os har mødt nogen der har fået lavet større bryster. Silikonebryster er nemlig slet ikke så ualmindeligt længere. Det har aldrig været nogen hemmelighed at mænd tiltrækkes af bryster. De er bl.a. et tegn på sundhed og frugtbarhed, og nogle kvinder ønsker at opgradere deres udseende og tiltrækningskraft ved at få lavet deres bryster større. Roskilde privathospital har eksisteret siden 1994, og har hjulpet et stort antal kvinder bl.a. med denne procedure.

Mange danskere går i dag under kniven for at forskønne sig selv. En af de mest populære operationer er brystforstørrelse.

Biler og motorcykler

Lige siden at hestevognen blev udfaset har størrelsen på en mands bil for mange været forbundet med indflydelse og tiltrækningskraft. Det kan virke en anelse overfladisk, og man kan sagtens score sin drømmekvinde selvom man aldrig har taget kørekort og det hurtigste man har kørt er en elcykel.

Men ingen røg uden ild, og mange kvinder ser uden tvivl en lækker bil som et plus. Nellemannleasing oplever henvendelser fra mænd, der ret specifikt ønsker en speciel type bil. Den skal helst være udstyret med det nyeste gear og udstråle stil og eksklusivitet. Mænd har jo en tendens til at ville imponere sin date.

Undertøj

Vel en af de mest klassiske kærestegaver til kvinder. Rød er kærlighedens farve, og derfor vælger særligt kvinder at iklæde sig denne signalværdi når de køber frækt undertøj for at hylde kvindeligheden og lidenskaben. Hos Neats.dk sørger de for altid at have et lidt større lager af rødt lingeri klar på Valentinsdag.

Fitnesscentre, kosttilskud og kropsbehandling

Mange dyrker fitness for at holde sig sunde og raske. Men der er uden tvivl også mange der gør det for at blive en tand mere lækker for at kunne tiltrække den partner de går og drømmer om. I den forbindelse vælger mange at supplere træning og almindelig sund kost med en række kosttilskud.

Noget af det mest populære er vitaminpiller og fiskeolie. Men nogle mennesker vælger at supplere med mere avancerede specialtilskud alt efter deres specifikke behov.

Hvis der i forbindelse med træningen opstår småskader er BODY SDS en utrolig populær form for kropsbehandling. Førstehåndsindtrykket er en ret voldsom massage, men de kommer virkelig dybt hele vejen rundt i kroppen, og mange mennesker oplever en rigtig god effekt allerede efter få behandlinger.

De fleste danskere har sat deres ben i et fitnesscenter mindst én gang. Men nogle har nemmere ved at gøre det til en vane end andre.

Senge

Ligesom med sengetøjet må vi igen spørge og selv helt ærligt - hvor mange ville købe en dyr fancy seng hvis de kun skulle sove i den helt alene? Når man har kendt hinanden i et stykke tid begynder de fleste at gå i seng sammen, og det kan derfor ikke overraske nogen at de fleste singler gerne vil sikre sig at de har en behagelig og indbydende seng.

Knirkende senge, tynde topmadrasser og for nussede dyner er ikke ideelt. Sleepzone oplever et stigende salg på topmadrasser omkring Valentinsdag, hvilket man med afsæt i kærligheden kan opfatte som en sød, romantisk gestus for sin potentielle kæreste. Hvis man er i tvivl om hvilken seng man skal vælge er der opstået blogs der ikke handler om andet. Et godt sted at starte er hos senge-testeren.dk.

Deals og rabatkoder

Det kan være en dyr fornøjelse at date. Mange bruger flere penge på oplevelser, nyt tøj og restaurantbesøg end de normalt ville gøre. Ja se bare denne liste. Der er ikke det man ikke kan bruge penge på når man ønsker at finde en kæreste.

Mindre kan sagtens gøre det, men mange singler vælger at gå på jagt efter deals og rabatkoder for at gøre processen lidt mere økonomisk skånsom. Og det forstår man jo godt.

Hjemmelavede gaver

Hvad er mere romantisk end en hjemmelavet gave? Ældre mennesker er lige så begejstrede for kærligheden, som de unge er. Men de er måske lidt alternative i deres valg af gave til deres ægtefælle. Rito.dk oplever nemlig en stigende efterspørgsel på rødt garn lige op til Valentinsdag.

Om dette er et tegn på, at de ældre mennesker strikker søde sweaters i kærlighedens farve til deres livspartner, eller om dette blot er et forsøg på at bryde ud af en beklædningskomfortzone, kan ikke siges.

Online dating og hurtigt bredbånd

Det er ikke altid muligt for to hjerter at mødes så ofte som de gerne vil, og derfor ender mange dates også med at foregå via Facetime eller Skype. Men hvis stearinlys middagen i år foregår igennem computeren, så vil man som minimum kunne opleve hinanden i god skærmkvalitet og uden at internettet går i stå undervejs.

Ønsket om at finde et billigt internet, der gør den online date mere realistisk er måske årsagen til, at Internetpriser.dk oplever en øget webtrafik. Hvis du bruger internettet meget men gerne vil gå fra bruger til superbruger - eller måske direkte imponere din kæreste med dine knivskarpe IT-evner; så kan du jo overveje at tage et kursus hos f.eks. nemprogrammering.dk.

Personlig pleje

Mange vil gerne have lidt ekstra forårsglød i kinderne inden den store date. Og så er det oplagt at pleje sin hud med de rigtige produkter. Især i den kolde tid. Hos Helsebixen.dk er det især deres kategori ”personlig pleje”, som stiger op til valentinsdag. Det tyder måske på, at der findes nogle håbefulde sjæle, som vil gøre deres læber kysseklare og deres hud glødende for at imponere den helt særlige person.

Stil og mode

Vores påklædning udgør en stor del af førstehåndsindtrykket. Der er derfor ikke noget at sige til at mange singler nøje overvejer hvordan de klæder sig. Især inden de skal på date. Det er en tendens som bl.a. online-mode.dk nyder godt af. Det vigtigste er uden tvivl personligheden, men den kan man ikke sådan lige justere på samme måde. Man kan til gengæld nemt finde noget tøj der sidder lidt pænere, og er med til at fremhæve de helt rigtige ting.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Obsidian Digital, der hjælper virksomheder med at få succes på internettet.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.