Mød én der er værd at holde fast på.

Tag det første skridt med vores unikke matchmaker-teknologi.

Det er ikke magi, men det føles nogle gange sådan.

Kom i gang nu
19.352 medlemmer online for nylig
 • 19 års erfaring med dating og parforhold

  19 års erfaring med dating og parforhold

 • Markedets bedste matchmaker-teknologi

  Markedets bedste matchmaker-teknologi

 • Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

  Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

Datingsiderne har aldrig været bedre

Dating sider har efterhånden eksisteret i et par årtier, men det er først i de seneste år, at folk virkelig har fået øjnene op for, hvor mange par der finder kærligheden online. Allerede nu finder omkring en tredjedel af alle par hinanden på dating sider, og i løbet af få år vil det være størstedelen af alle par, der finder hinanden på nettet. Det er der en grund til. Grunden er, at det virker. Du kan oprette en profil i ro og mag foran din computer og være i kontakt med spændende mennesker få minutter efter.

Jo flere, der benytter dating sider, jo mere erfaring får vi med, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Single.dk har eksisteret siden 1999 og er derfor en af de sider, der har ført flest danskere sammen, når det kommer til kærligheden. Derfor kan du også vide dig sikker på, at du hos os har de allerbedste chancer for at finde det helt rigtige match for dig. Som vi plejer at sige, er vi ikke interesserede i bare at finde dig en kæreste. Vi er interesserede i at finde den helt rigtige kæreste.

Matchmaking på Danmarks bedste datingside

En af de ting, vi benytter os af for at finde den helt rigtige kæreste til hver af vores brugere, er vores unikke matchmaker-teknologi. Vores matchsystem er udviklet i samarbejde med en række eksperter inden for kærlighed, sex, livsstil og samliv, og det sikrer, at hver bruger bliver matchet med den helt rigtige kvindelige eller mandlige modpart.

Hvor mange dating sider og apps er baseret på hurtige førstehåndsindtryk og hastig scrolling gennem et par billeder, der fokuserer Single.dk på mere dybe og interessante personlighedstræk. Hver af vores brugere udfylder en profil, der ud over billeder rummer svar på en række spørgsmål, samt præsentationer der giver et godt indtryk af det enkelte menneske. Dermed får du et reelt indtryk af den person, der sidder i den anden ende, inden I begynder at tage kontakt til hinanden.

En datingside, der vægter kvalitet over kvantitet

Single.dk er en af Danmarks største, mest erfarne og mest populære netdating-sider. Vi har mere end 50.000 aktive medlemmer, og der er således masser af singler derude og helt sikkert også en, der passer til dig. Hvor andre dating sider og apps som Tinder og Happn fokuserer på at få så mange dates op at stå så hurtigt som muligt, der er vi mere fokuserede på at finde den unikke person, der passer til lige præcis dig.

Single.dk er en datingside for dem, der ikke føler, de har brug for flere dates, men i stedet leder efter den helt rigtige netdate. Vi er ikke stedet for dem, der leder efter en hurtig flirt, vores fokus er den lange, dybe kærlighed og de langvarige, intense relationer og kæresteforhold. Hvis du mangler en at dele hverdagens oplevelser med, måske endda en du kan dele resten af livet med, så er det bedste, du kan gøre, at oprette en profil hos os.

Matchmaking og drømmedates

Et eksempel på den måde, dating sider kan revolutionere måden, du finder kærligheden på, er Single.dk’s unikke matchmaker-funktion. Her kan en professionel matchmaker hjælpe dig med at finde den helt rigtige partner på basis af personlighedstest, samtaler og efterfølgende evalueringer. Det eneste, du skal gøre, er at møde op på dine dates.

Single.dk findes desuden som app til din smartphone, og det er sådan op mod 80% af vores medlemmer tilgår siden. Her kan du åbne for en portal til lange, dybe forhold og møde folk, der ligesom dig leder efter den helt rigtige partner at dele livet med.

Tidligere medlemmer.

 • Joachim og Katrine
  "Jeg tænkte, at det var nu eller aldrig den gang vi mødtes, og jeg er glad for at vi begge slog til. Nu har vi fundet vores eget hus. Vi er gift og har en dejlig dreng. Og ikke nok med det - til maj får han en lillesøster."
  Joachim og Katrine - fandt sammen på single.dk®
 • Nicolai og Linette
  "Vi er begge hårdt ramt og faldet sindssygt meget for hinanden. Der er masser af energi og følelser i vores forhold. Vi kan skændes, men er også gode til at reflektere samt sige undskyld hver især. På trods af de mange følelser, så har vi viljen til at det her lykkes, og vi skal giftes til september."
  Nicolai og Linette - fandt sammen på single.dk®
 • Morten og Marianne
  "Vores første date var et 20-minutters møde på McDonalds på motorvejen ved Solrød. Det var lidt skørt, men det var, hvad der kunne lykkes. Efter det korte møde fortsatte sms’erne til klokken 3 om natten, og vi satte en ny aftale i stand weekenden efter. Nu skal vi flytte sammen i mit hus i Frederikssund."
  Morten og Marianne - fandt sammen på single.dk®
 • Jim og Julie
  "Jeg tror ikke, Julie og jeg havde mødtes uden single.dk. Jeg er aldrig gået i byen for at finde den eneste ene, derfor tog jeg også chancen online. Det er noget mere seriøst på nettet. Nu drejer det sig om at nyde den lille familie her i Odense, og se om vores lille søn ikke skal have nogle søskende."
  Jim og Julie - fandt sammen på single.dk®
 • David og Lidia
  "Nu har vi været sammen i snart tre år, og jeg har fundet ud af at den smukke pige, jeg fandt på Single.dk i virkeligheden var en endnu smukkere og jordnær pige, som jeg kan tale med alt om. Nu bor vi sammen her i Søborg og har det skønt."
  David og Lidia - fandt sammen på single.dk®
 • Claus og Vickie
  "Jeg havde haft et par andre dates på Single.dk, men det var ikke det helt store. Men med Claus, var det noget helt andet. Det var næsten skræmmende, som det klikkede. Det var nærmest som om vi allerede kendte hinanden i forvejen."
  Claus og Vickie - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Stine
  "Stine og jeg har altid matchet rigtig godt i vores dialog. Vi har også talt om, at det kunne have været dejligt at have fundet hinanden tidligere i livet, men nu kan jeg se, at vi først var klar til hinanden nu."
  Søren og Stine - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Line
  "Da vi begyndte at date, var det god kemi med det samme. Der gik ikke længe, inden jeg flyttede ind hos Line. Men nu er vi ved at vokse ud af vores nuværende hus med fem beboere, når vi er flest. Flere mennesker kræver mere plads. Nu har vi sat huset til salg og leder i samme område efter et større hus."
  Christian og Line - fandt sammen på single.dk®
 • Gilbert og Sia
  "Jeg har fået verdens bedste kæreste med hjertet på det rette sted. Jeg giver hende 10 ud af 10 mulige i at være en god kæreste. Hun støtter mig fuldstændig i alting og gør mig stærkere, når tingene er svære. Sia er den sødeste, dejligste og mest betænksomme kæreste, jeg kan ønske mig."
  Gilbert og Sia - fandt sammen på single.dk®
 • Mark og Sisse
  "Jeg faldt først for hendes billede, der var sødt. Dernæst ramte hendes tekst mig. Hun var vild med politiet og legede med tanken om at søge ind, og hun overvejede også at aftjene sin værnepligt. Jeg var i Livgarden på det tidspunkt og aftjene min værnepligt, så det var noget, jeg tændte på."
  Mark og Sisse - fandt sammen på single.dk®
 • Michael og Anja
  "Det føles som om, at vi har kendt hinanden altid. Vi flyttet sammen i min landejendom med vores tilsammen fem børn. Det er naturligvis en stor beslutning, som alle skal være med på, så det krævede noget overvejelse. Men nu har vi en skøn base her."
  Michael og Anja - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Susanne
  "Vi har været sammen over tre år nu, og vi er meget forelskede. Vi har børn, job og andre hensyn at tage, så vi har valgt at bo hver for sig. Det fungerer fint. Det er skam ikke for at vi kun gider det nemme selskab med erotik, champagne og kaviar. Vi gør også de helt almindelige ting sammen med familie, gåture og opvask, vi bor bare hver for sig."
  Søren og Susanne - fandt sammen på single.dk®
 • Michael og Dorthe
  "Jeg havde været på et par dates med mænd, jeg synes var for vattede. Jeg er ret bestemt, så det skal de kunne modstå. Da jeg fandt Michaels profil, virkede det anderledes. Jeg faldt pladask for hans øjne. Vi liker hinanden, og sms’erne begynder at flyve afsted. Vi aftaler en kop kaffe hos ham, og vi klikker med det samme, jeg var åbenbart mere klar til en kæreste, end jeg troede."
  Michael og Dorthe - fandt sammen på single.dk®
 • Kenny og Ankita
  "Vi er flyttet sammen i en lejlighed i Roskilde, hvor jeg studerer. Vi er forlovede og har planlagt bryllup. Vores forhold er fantastisk, og det er nærmest som om, at der flyver hjerter mellem os helt tegneserieagtigt, når vi er sammen."
  Kenny og Ankita - fandt sammen på single.dk®
 • Carsten og Louise
  "Der er ingen, der er så ens, som Carsten og jeg. Samme humor, afslutter hinandens sætninger og vi deler endda en kærlighed til Skotland, hvortil vores første fælles ferie gik. Vi er faktisk så ens, at selv vores fædre er ens. De to gamle gutter sad for nyligt til en familiefest og blev enige om, at de måtte være brødre skilt ad ved fødslen."
  Carsten og Louise - fandt sammen på single.dk®
 • Martin og Søs
  "Vi skrev sammen i to måneder, inden vi lavede en aftale. Det passede mig rigtig godt, at vi kendte hinanden før vi mødtes. Man får nogle gange sagt lidt mere, når man sidder ved tasterne, end når man er på date. Vores første date var helt fantastisk og vi talte sammen uafbrudt i fem timer om alt muligt fra film, familie og stort og småt."
  Martin og Søs - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Tine
  "Jeg må sige, at internet-dating er noget, der virker. De her sider får rigtig meget kritik, men det er faktisk noget, der virker. Det kan lade sig gøre. Jeg synes single.dk var et frisk pust på nettet, som lagde sig lunt i midtersegmentet med søde almindelige mennesker, der gerne vil møde andre ligesindede."
  Christian og Tine - fandt sammen på single.dk®
 • Tom og Rikke
  "Der er stor tillid i vores forhold, og det var der lige fra starten. Nu er vi flyttet sammen og har vores to gange to børn med fra tidligere forhold. Vi har bygget en dejlig stor familie, hvor vi er seks mennesker når den er størst, og to når den er mindst."
  Tom og Rikke - fandt sammen på single.dk®
 • "Single.dk har i mange år ført helt normale danskere sammen"

  Finans

  Finans
 • "Nu mener dating-sitet single.dk, at der er brug for professionel assistance til at finde kærligheden"

  BT

  BT
 • "Især for de 30-40-årige er datingsites en effektiv måde at finde kærligheden på"

  Politiken

  Politiken