Gratis dating profil

Som nævnt i:
Medier der har omtalt dating på Single.dk

Single.dk var en af de allerførste datingsider i Danmark

Maria og Peter

Fandt hinanden på Single.dk

Video

Datingsiderne har aldrig været bedre

Dating sider har efterhånden eksisteret i et par årtier, men det er først i de seneste år, at folk virkelig har fået øjnene op for, hvor mange par der finder kærligheden online. Allerede nu finder omkring en tredjedel af alle par hinanden på dating sider, og i løbet af få år vil det være størstedelen af alle par, der finder hinanden på nettet. Det er der en grund til. Grunden er, at det virker. Du kan oprette en profil i ro og mag foran din computer og være i kontakt med spændende mennesker få minutter efter.

Jo flere, der benytter dating sider, jo mere erfaring får vi med, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Single.dk har eksisteret siden 1999 og er derfor en af de sider, der har ført flest danskere sammen, når det kommer til kærligheden. Derfor kan du også vide dig sikker på, at du hos os har de allerbedste chancer for at finde det helt rigtige match for dig. Som vi plejer at sige, er vi ikke interesserede i bare at finde dig en kæreste. Vi er interesserede i at finde den helt rigtige kæreste.

Matchmaking på Danmarks bedste datingside

En af de ting, vi benytter os af for at finde den helt rigtige kæreste til hver af vores brugere, er vores unikke matchmaker-teknologi. Vores matchsystem er udviklet i samarbejde med en række eksperter inden for kærlighed, sex, livsstil og samliv, og det sikrer, at hver bruger bliver matchet med den helt rigtige kvindelige eller mandlige modpart.

Hvor mange dating sider og apps er baseret på hurtige førstehåndsindtryk og hastig scrolling gennem et par billeder, der fokuserer Single.dk på mere dybe og interessante personlighedstræk. Hver af vores brugere udfylder en profil, der ud over billeder rummer svar på en række spørgsmål, samt præsentationer der giver et godt indtryk af det enkelte menneske. Dermed får du et reelt indtryk af den person, der sidder i den anden ende, inden I begynder at tage kontakt til hinanden.

En datingside, der vægter kvalitet over kvantitet

Single.dk er en af Danmarks største, mest erfarne og mest populære netdating-sider. Vi har mere end 50.000 aktive medlemmer, og der er således masser af singler derude og helt sikkert også en, der passer til dig. Hvor andre dating sider og apps som Tinder og Happn fokuserer på at få så mange dates op at stå så hurtigt som muligt, der er vi mere fokuserede på at finde den unikke person, der passer til lige præcis dig.

Single.dk er en datingside for dem, der ikke føler, de har brug for flere dates, men i stedet leder efter den helt rigtige netdate. Vi er ikke stedet for dem, der leder efter en hurtig flirt, vores fokus er den lange, dybe kærlighed og de langvarige, intense relationer og kæresteforhold. Hvis du mangler en at dele hverdagens oplevelser med, måske endda en du kan dele resten af livet med, så er det bedste, du kan gøre, at oprette en profil hos os.

Matchmaking og drømmedates

Et eksempel på den måde, dating sider kan revolutionere måden, du finder kærligheden på, er Single.dk’s unikke matchmaker-funktion. Her kan en professionel matchmaker hjælpe dig med at finde den helt rigtige partner på basis af personlighedstest, samtaler og efterfølgende evalueringer. Det eneste, du skal gøre, er at møde op på dine dates.

Single.dk findes desuden som app til din smartphone, og det er sådan op mod 80% af vores medlemmer tilgår siden. Her kan du åbne for en portal til lange, dybe forhold og møde folk, der ligesom dig leder efter den helt rigtige partner at dele livet med.

Phone