• 19 års erfaring med dating og parforhold

  19 års erfaring med dating og parforhold

 • Markedets bedste matchmaker-teknologi

  Markedets bedste matchmaker-teknologi

 • Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

  Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

Dating med dybde.

Ta’ kærligheden seriøst. Single.dk er dating for dig, der tager kærligheden seriøst. Dig, der vil have mere end hurtige bekendtskaber og meningsløse flirts. Dig, der vil finde en at dele tilværelsens store og små oplevelser med. Dig, der ved, at kærligheden ikke kommer af sig selv, men kræver, at man anstrenger sig bare en lille smule. For dig, der godt vil investere lidt af dig selv og dine penge i at få hjælp fra markedets mest seriøse matchmaker-teknologi.

Intimitet, kemi og forelskelse

Dating er noget, de fleste har erfaringer med, men i det nye årtusinde, er der sket mange forandringer i den måde, danskerne dater på. Hovedingredienserne i dating er stadig to mennesker, intimitet og et håb om kemi og måske endda forelskelse, men i løbet af de seneste år, er der opstået en kultur, hvor dating i lige så høj grad foregår på internettet som på cafeer, i biografer og forårsgrønne parker ❤️

Der er to simple grunde til, at udviklingen har fundet sted. Den første grund er, at netdating virker. I dag finder det ene kærestepar efter det andet sammen efter først at have taget kontakt til hinanden online. For det andet åbner netdating muligheder for med et klik at finde frem til en masse mennesker og en masse nye potentielle partnere, som det ville have taget flere måneder at tage kontakt til, hvis man skulle gå fra bar til bar eller cafe til cafe ude i byen. Enten fordi at du er for genert til at tage initiativ, ikke har tid eller simpelthen kommer de forkerte steder. Især fordi at det er næsten umuligt at vide hvem du passer godt sammen med ude i “den virkelige verden”. På single.dk har vi mulighed for på baggrund af data og algoritmer at hjælpe dig med at finde det bedste match. Netdating er på alle måder fremtiden, og derfor er single.dk et af de største mødesteder for dating i Danmark ❤️

En dating side med erfaring og succes

I dag finder rundt regnet 1/3 af alle par hinanden via dating sider og datingapps, og det tal vil med garanti kun stige i fremtiden. Det er en udvikling, der har taget fart siden begyndelsen af det nye årtusinde, og single.dk har været med lige fra begyndelsen. I USA finder du vores datingtjeneste på justkiss.com. Vi er også tilgængelige i Sverige på justkiss.se. I England finder du os på dating.co.uk. Bor du i Norge kan du tilgå vores service på JustKiss.no. Vi er en af de sider, der har ført flest mennesker sammen og skabt flest nye par. Det har vi, fordi vores datingside er skabt på grundlag af årelange erfaringer og teknologi, der garanterer, at kærlighedssøgende danskere finder gode matches og mødes med mennesker, de har noget tilfælles med, og som de kan dele livet med.

Single.dk har eksisteret siden 1999. Vi er dermed en af Danmarks første datingsider sammen med dating.dk. Lige fra starten har vi arbejdet ud fra den filosofi, at dating ikke handler om at møde så mange mennesker som muligt, men at det i stedet handler om at møde de rigtige mennesker. Vores mål er ikke blot at finde en kæreste til dig, men at finde den helt rigtige kæreste, som du potentielt kan dele resten af livet sammen med. Vi er ikke blot en af Danmarks mest erfarne datingsider, vi er også en af landets mest populære med mere end 50.000 aktive medlemmer. Blandt de mange singler, der har oprettet en profil på single.dk, er der med garanti også en, der passer til dig. Mange kendte finder også kærligheden på nettet. Hvis du er nysgerrig på hvem der er kærester med hvem, har vi skrevet mere i vores sektion kendte og kærlighed.

Fokus på dybe og ægte følelser

I dag handler dating og onlinedating i særdeleshed om flere forskellige ting, og folk dater med vidt forskellige mål for øje. Dating er således ikke længere bare dating, og som single er det vigtigt at holde sig for øje, hvad man er på udkig efter. I løbet af de seneste år er apps som Tinder, Happn og flere andre kommet til, og de udfylder et behov for en helt særlig datingkultur, som ikke nødvendigvis er den kultur, du ønsker at være del af, hvis du opretter en profil på single.dk. Hos os fokuserer vi i høj grad på at bringe dig ind i et langvarigt, harmonisk og lykkeligt parforhold som kan vare i mange år fremover. Måske endda resten af livet.

De nye apps er velegnede for dem, der leder efter mange møder og hurtige møder, og som dyrker en form for dating, hvor det handler om at skabe kontakt med så mange personer som muligt. Jo flere, jo bedre, og det kan være velegnet for dem, der er ude efter overfladiske, uforpligtende bekendtskaber. For dem, der ønsker ægte intimitet og lange forhold, kan det imidlertid hurtigt komme til at føles som at skyde med spredehagl, uden Amors pil nogensinde rammer den helt rigtige. Derfor handler det for vores medlemmer om at indsnævre feltet og finde den helt rette date. Der er stadig lige så mange singler på markedet, men vi går op i at udpege dem, der næsten med sikkerhed vil sige dig noget som mennesker og som potentielle partnere.

Dating, der fører til lange, dybe relationer

Derfor er single.dk for dem, der ønsker en form for dating, hvor modparten har en ægte interesse i det menneske, der sidder over for dem. Hvor den, man går på date med, er på udkig efter kærlighed og længerevarende samvær og ikke bare en hurtig fling eller et onenightstand. Single.dk er for dem, der ønsker lange, intense relationer, og som måske endda leder efter et menneske, de kan dele resten af livet med. Er du en af dem, er det bedste, du kan gøre at oprette en profil hos os.

Når du opretter din profil, vil du hurtigt finde ud af, at vi lægger stor vægt på præsentation og mere dybdegående tekst, end du måske er vant til fra andre sider. Du vil blive bedt om at svare på en række spørgsmål, der fortæller noget om din personlighed, og du vil blive bedt om at give et uddybende indtryk af dig selv. Det vil du, fordi vores yderst effektive matchalgoritme på den måde har meget lettere ved at sætte dig i kontakt med andre singler, der minder om dig, har de samme interesser som dig og forfølger de samme mål i livet, som du gør. Det skaber en langt højere succesrate, og hos os har massevis af singler begivet sig fra dating til lange kæresteforhold.

Matchmaking og kærlighed med vores app

Single.dk findes desuden som app, og det er sådan 80% af vores brugere tilgår deres profil. Med single.dk-appen kan du så let som ingenting tage kontakt til andre singler, når du er på farten, når du holder pause på arbejdet, eller når du skal fordrive ellers kedelig ventetid. Du kan både hente app’en til iOS og Android. Med single.dk så tæt ved hånden har dating aldrig været nemmere og mere tilgængeligt, og det skaber konstante muligheder for at tænde gnisten under en date med et menneske, du har noget tilfælles med. Hvis du opretter en profil hos os og downloader vores app, har du allerede taget det første store skridt mod kærligheden, så hjælper vi dig med at møde en masse interessante mennesker.

Et af de midler, vi kan tage i brug for yderligere at øge dine chancer for at finde den rette date, er vores unikke matchmaker-funktion. Med single.dk’s matchmaking har dating definitivt bevæget sig fra lettere tilfældige møder til skræddersyede matchups. Vores matchsystem er udviklet i samarbejde med eksperter inden for sex, samliv og personlighed, og på basis af personlige samtaler, personlighedstests og opfølgende evalueringer hjælper vi dig nogle ekstra skridt på vejen mod mødet med den eneste ene.

Dating med fokus på kvalitet frem for kvantitet

Single.dk er kort sagt for dem, der mener, dating handler om kvalitet og ikke om kvantitet. Her kan du sige farvel til dates baseret på alt for hurtige, overfladiske førstehåndsindtryk og til endeløs scrolling ned over profilbilleder af tilfældige mennesker. I stedet kan du give dig hen til møder med singler, der ligesom dig vægter dybde, personlighed og fælles interesser. Det er ikke unormalt, at single.dk-medlemmer chatter sammen flere dage, inden de mødes for at finde ud af, hvilket menneske, der sidder i den anden og for at lære lidt mere om deres kommende date. Det her er stedet for seriøse singler, der ønsker seriøse forhold, og som er trætte af at spilde tid på møder med uinteresserede mennesker.

Hvis det lyder som noget for dig, uanset om du er ung eller gammel, om du har været single i en uge eller i flere år, så siger vi velkommen til single.dk. Velkommen til en verden fuld af muligheder for at finde den store kærlighed. Allerede nu kan du kvit og frit oprette en profil med foto og gå på opdagelse blandt de mange brugere af vores tjeneste. Dating har aldrig været lettere, og vejen til tosomhed har aldrig været kortere og mere spændende.

Vi vil lære hele dig at kende, så vi ved hvem dit bedste match er

Vi mennesker komplekse, og når det kommer til dating er vi nødt til at tage hele dig i betragtning. At nøjes med at kigge på et foto er knapt at kradse i overfladen. Et langt, lykkeligt og harmonisk forhold er baseret på en dyb samhørighed der kun er mulig når der er tale om et sandt match. Det kan opstå tilfældigt hvis man er rigtig heldig - men vi foretrækker at hjælpe skæbnen lidt på vej. Dating bliver hurtigt udmattende hvis du gang på gang møder mennesker hvor det ikke klikker. Så ender det med at blive en sur tjans, frem for det spændende og inspirerende eventyr det bør være at finde sit livs kærlighed. At lære dig at kende er en proces. Vi tager mange faktorer i betragtning, lige fra hvordan du udfylder din profil, hvilke profiler du læser, hvordan du besvarer spørgsmålene i vores matchmaker og så fremdeles. Vi er nødt til at gøre os umage for at give kærligheden de bedste betingelser for at blomstre. Det der ikke vokser dør, og det er vores vigtigste opgave at sørge for at du oplever forår og farver i dit kærlighedsliv.

Dating er kun begyndelsen

Selvom vi er en datingtjeneste er der noget vi er endnu mere interesserede i end dating. Nemlig hvordan dit nye forhold udvikler sig når du for alvor bliver etableret i dit nye forhold. Det er ikke nogen avanceret kunstart at hjælpe dig med at finde en du kortvarigt kan forelske dig i, og have et par gode måneder sammen med. Vores opgave er at finde en du har lyst til at være sammen med resten af dit liv, og hvor I begge vil opleve at jeres kærlighed til hinanden kun bliver stærkere som tiden går, og jeres forhold får mere dybde og styrke. Alle forhold har sine op- og nedture, men når du finder den helt rigtige kæreste vil du opleve at de fleste nedture ender med at styrke jeres forhold, frem for at så tvivl og skabe usikkerhed. Det er det der for alvor adskiller os fra mange andre datingsider, og hvis du på et tidspunkt går hen og bliver i tvivl om hvorvidt du nu også har fundet den rigtige, er du velkommen til på et hvilket som helst tidspunkt at skrive til os for råd og vejledning hvad enten det drejer sig om dating, kærlighed, samliv eller noget helt andet. Når vi siger at dating kun er begyndelsen så mener vi det virkelig, og vi håber at få mulighed for at bevise det for dig snarest muligt. I mellemtiden kan du snuse lidt rundt på siden, og læse lidt om alle de fantastiske mennesker vi har ført sammen gennem tiden. Det løber op i mange tusinde mennesker om året, da vi er en af Danmarks mest populære datingsider.

Læs mere

Kærligheden er det vigtigste i verden.

Og alle mennesker fortjener én, at dele livet med.

Tidligere medlemmer.

 • Michael og Anja
  "Det føles som om, at vi har kendt hinanden altid. Vi flyttet sammen i min landejendom med vores tilsammen fem børn. Det er naturligvis en stor beslutning, som alle skal være med på, så det krævede noget overvejelse. Men nu har vi en skøn base her."
  Michael og Anja - fandt sammen på Single.dk®
 • Tom og Rikke
  "Der er stor tillid i vores forhold, og det var der lige fra starten. Nu er vi flyttet sammen og har vores to gange to børn med fra tidligere forhold. Vi har bygget en dejlig stor familie, hvor vi er seks mennesker når den er størst, og to når den er mindst."
  Tom og Rikke - fandt sammen på Single.dk®
 • Christian og Tine
  "Jeg må sige, at internet-dating er noget, der virker. De her sider får rigtig meget kritik, men det er faktisk noget, der virker. Det kan lade sig gøre. Jeg synes single.dk var et frisk pust på nettet, som lagde sig lunt i midtersegmentet med søde almindelige mennesker, der gerne vil møde andre ligesindede."
  Christian og Tine - fandt sammen på Single.dk®
"Single.dk har i mange år ført helt normale danskere sammen"
"Nu mener dating-sitet single.dk, at der er brug for professionel assistance til at finde kærligheden"
"Især for de 30-40-årige er datingsites en effektiv måde at finde kærligheden på"
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.