Vi tager kærligheden seriøst.

Kærligheden er det vigtigste i verden. Alle mennesker fortjener en at dele livet med. Derfor har vi siden 1999 dedikeret os til kunsten at bringe de rigtige singler sammen, på det rigtige sted og det rigtige tidspunkt.

Single.dk er skabt til dig der er træt af dating, og bare rigtig gerne vil finde en at dele livet med. Vores unikke matchmaker-teknologi gør det nemt og enkelt at finde personen som du vil passe perfekt sammen med i et parforhold.

Virksomheden blev grundlagt i Danmark i 1999, og var én af de tidlige pionerer inden for online dating. Vi fører hvert år tusindvis af lykkelige par sammen, og modtager hele tiden takkebreve fra begejstrede mennesker der har fået ændret deres liv, efter at have fundet kærligheden hos os. Vores hovedkontor ligger i København, Danmark, og vi har derudover kontorer i London, UK og Kiev, Ukraine.

Vi arbejder ud fra det standpunkt, at kærligheden er det vigtigste i verden. Der findes mange former for kærlighed. Du kan elske din familie, dit kæledyr, dine venner eller dig selv. Men de fleste af os kan blive enige om at den romantiske kærlighed er noget af det stærkeste og mest betydningsfulde for os mennesker. Det er den vi som virksomhed kæmper for hver eneste dag, og den der gør at vi efter så mange år stadigvæk har en brændende lyst til at blive endnu bedre. Vi er ganske enkelt ikke tilfredse, før alle mennesker i verden har en at dele livet med.

Single.dk er tilgængelig på web, og som apps til iOS og Android. Hvis du har brug for hjælp til brugen af vores tjeneste, eller du ønsker at kontakte os vedr. samarbejdsmuligheder, pressehenvendelser og kommercielle partnerskaber kan du skrive til os her.

Derfor skal du vælge single.dk:

 • Seriøsitet i højsædet.

  Seriøsitet i højsædet.

  Vi er skabt til dig der er klar til at finde en at dele livet med. Som medlem kommer du til at møde andre medlemmer med intentioner der matcher dine.

 • Over 20 års erfaring.

  Over 20 års erfaring.

  Vi er blandt de første datingtjenester i verden, og har derfor en uvurderlig erfaring med kærlighed og parforhold. En erfaring du kommer til at nyde godt af når du bliver medlem hos os.

 • Vi hjælper dig hele vejen.

  Vi hjælper dig hele vejen.

  Vi har en meget hjælpsom kundeservice der er tilgængelig alle ugens dage, og som altid svarer inden for 48 timer. Du er aldrig på egen hånd, vi er her til at guide dig hele vejen.

Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.