Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

7 tips der gør din date utålmodig efter at se dig igen

Hvor godt forbereder du dig, når du skal på date? Er det noget med at vælte alt ud af klædeskabet, tjekke vedkommende ud på de sociale medier og eliminere smøg-ånden med pebermyntepastiller? Her kommer 7 tips, der får din date til at glæde sig til at se dig igen.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Skal din inderligste drøm gå i opfyldelse?

– Start med at stoppe op. Gør noget, så der opstår bare et lillebitte pusterum i din hverdag, siger coach og terapeut Henrik Milo. Han har årelang erfaring i at hjælpe mennesker med udfolde deres potentiale og udleve deres livsdrømme. Læs flere af hans gode råd her.

6 overbevisende grunde til at du skal passe din sengetid

Ved du, at et godt sexliv styrker dit immunsystem, hjælper dig med at holde vægten nede og humøret oppe, ja helt generelt er sundhedsfremmende og livsforlængende? Så på trods af corona er der god grund til at hoppe i kanen – med nogen.

Vidste du at de her 10 træk hos kvinder tiltrækker mænd?

Vi kender jo godt mange af de fysiske træk og egenskaber hos kvinder, som mænd sjældent kan modstå. Videnskaben bakker op om nogle af dem.

Kan man forelske sig i en, man ikke har mødt?

Online dating kan speede fornemmelsen af samhørighed op, og mange fortæller, at de har forelsket sig, allerede før de datede i virkeligheden. Men kan man vitterlig skrue op for de varme følelser med et klik?

5 simple råd, der løfter din date

Målet med online dating er klart – den skal blive til offline dates. Det er en kæreste – ikke en penneven, vi drømmer om, og derfor gælder det om at komme godt rustet ud i virkeligheden.

Sandt eller falsk? Hvad mener du om disse 6 kærligheds-klichéer?

Du kender alle de gamle travere – kærligheden kommer, når du holder op med at lede – kvinder elsker 'bad boys' – der er heldigvis andre fisk i havet – modsætninger mødes... Men passer de?

Sådan taler du dig direkte ind i hjertet på din date

Kender du udtrykket at tale trusserne af nogen? Det lyder lidt plat, men vejen ind i din dates favn går netop gennem øret. Hvis du siger de helt rigtige ting – og styrer uden om de forkerte – bryder du ikke blot isen, du smelter den!

10 gode råd til dig der har problemer med kvinder fordi du er for blødsøden

Hvorfor får ham banditten med den hurtige replik og glimt i øjet mere sex end den behagelige Mr. Nice Guy? Ja hvorfor mon? Med de her ti tricks undgår du at blive opfattet som alt for sød – og blød.

Det her skal du vide hvis du er dårlig til at flirte over nettet

Flirter du selv over tastaturet? En sød online flirt er den direkte vej til en super skøn date.

Hvordan ved jeg, om han er vild med mig?

Elsker – elsker ikke? Tænk hvis du kunne læse hans tanker eller være en flue på væggen, når han betroede sig til sin bedste ven? Her er 15 tegn, der afslører, at han er vild med dig.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.