Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Derfor går hun amok når du glemmer at slå toiletbrættet ned

7 typer mande-adfærd, som kvinder ikke kan fordrage. – Hvorfor vi hader det? Fordi... Det gør vi bare!

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

7 svedige grunde til at du skal på date i et fitnesscenter

Kan motion føre til en vellykket date? Og kan man score i et fitnesscenter? Ja, det er der faktisk gode chancer for. Det, der sker med din krop og dit humør, når du bevæger dig, gør dig nemlig mere tiltrækkende.

5 vilde steder du inviterer din date hen når du vinder i lotto

Åh, hvis man dog bare én gang kunne have held i sprøjten og vinde den helt store gevinst. Men hvad ville du egentlig gøre, hvis du pludselig stod med en lottokupon med den helt rigtige talkombination? Indtil det sker, kan du drømme med her.

Derfor scorer du lettere til Halloween

Uhyggen har haft rig lejlighed til at brede sig, siden Corona-spøgelset fløj ind over os i foråret, synes du måske? Men skru bare yderligere op under den til Halloween. Allehelgensaften er perfekt til en date. Spoooky er nemlig seeexy 👻💛👻

Vidste du at du bliver flottere af at have en kæreste?

Du kan købe anti-age-cremer og spise broccoli og gå til spinning, men hvis du vil beholde dit friske og ungdommelige udseende så længe som muligt, er der tre ting, der vinder over alle dine bestræbelser: Sex, sex og sex.

10 sikre efterårs-dates, der gi'r jer den indre varme

Trænger du til, at der skal ske noget sjovt og alligevel Corona-forsvarligt? Noget ud over det sædvanlige? Her kommer 10 ideer, der kan skabe varm kontakt mellem dig og din nye date på mere end én facon.

10 tegn der afslører at hun er forelsket i dig

Ligger du vågen, når du egentlig skulle sove, og tænker på, om kvinden, du er forelsket i, også er vild med dig? Hvis hun er tilbøjelig til at gøre det her, så sov roligt videre – eller rul over og kys hende. Hun er din.

10 undskyldninger som ikke er en potte pis værd

Hvis du nogensinde har datet en narcissist, ved du, at sådan et menneske kan dreje alt til egen fordel. Det er altid de andre, der er noget galt med – han eller hun er fejlfri. Og tvinges narcissisten ud i at give en undskyldning, er der to ting at gøre: Luk ørerne og gå din vej.

Derfor skal du (ikke) tilgive utroskab

Utroskab er snyd og bedrag, og du fortjener bedre, end at det menneske, du skatter højst, bryder din tillid. Her er 5 grunde til, at du ikke skal finde dig i det. Spørgsmålet er, om der alligevel findes undtagelser?

Kan du score med mundbind på?

Nå, dét mener du ikke? Men det er netop ved hjælp af øjenkontakt, du bedst fastholder andres opmærksomhed, og bliver det ikke bare lettere (måske endda mere spændende), når resten af ansigtet ikke “distraherer”? Lad os lege lidt med tanken – med et glimt i øjet over mundbindet 😉

Er det nemmere at score når du er rig?

Ja sandsynligvis. Men hvis du tror, det handler om pengene, så tro om. Med disse 10 smarte investeringer kan du let køre om kap – og overhale – Mister Big-Spender på vej til kærligheden. Og så er du endda fri for at få en kæreste, der er mere forelsket i dit kreditkort end i dig selv.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.