Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Sådan løfter online dating humøret i denne svære tid

Vi skal undgå fysisk kontakt med hinanden, men netdating kan holde humør og energi oppe, indtil verden igen ligger åben. At skrive med andre giver os noget at se frem til, og hvem ved, om du midt i en svær tid kan finde dit perfekte match?

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Foretrækker mænd virkelig blondiner?

En blondine, en brunette og en rødhåret går ind på en bar. Det lyder som begyndelsen på en vittighed, men her er er der tale om et videnskabeligt forsøg for at finde ud af, om blondiner virkelig har det sjovere.

Er der ingen, der giver dig kys og chokolade i dag?

7 ideer en skøn single-valentinsdag – for hvorfor ikke overøse dig selv med kærlighed, indtil der kommer en og gør det? Elsk dig selv – det kan blive alletiders vane.

Hvad mænd i virkeligheden mener, når de siger… 🤫

– Jeg synes, vi skal holde en pause, siger han… Det er et tydeligt budskab – eller er han i færd med at fortælle noget helt andet?

Hvem var ham Valentin – og hvorfor fejrer vi kærligheden i hans navn?

Valentinsdag – et kommercielt, amerikansk påfund, en fejring af en historisk sagn-legende eller bare en død-romantisk dag? Vi har sat spot på 14. februar, og ved du, hvem Valentin var? Hvor han kom fra? Eller hvilke af vores skandinaviske naboer, der går mest op i dagen?

Lider du af jalousi og ender i selvpineri?

Allerede før et nyt forhold er etableret, kan følelsen af jalousi have kronede dage. Vi er stadig er usikre på hinanden, og alarmklokkerne har let ved at bimle og nære grumme fantasier. Sexolog og forfatter Sara Skaarup giver sine bedste bud på, hvordan du undgår at ende i selvpineri.

7 gode råd der giver mænd over 65 år succes med senior dating på nettet

Står de ikke ligefrem i kø for at date dig? Hvis du synes, din profil får for lidt opmærksomhed, så følg disse 7 råd og optimér dine chancer for at finde en kæreste. Eller for at blive fundet af en

20 nemme måder at score point hos din date på

Skal du lige have en snes simple og overskuelige råd, der får dig til at ligge lunt i svinget hos det modsatte køn? Det behøver slet ikke at handle om dyre gaver. Tværtimod er talemåden "det er tanken, der tæller" hverken forældet eller karikeret.

Sjov, sexet eller seriøs? Sådan forbedrer du din profil

Hvordan vil du helst opfattes af din nye date? Som ham eller hende, der altid kan løfte stemningen med en sjov bemærkning, som den lidenskabelige type eller som det helt igennem fornuftige og velovervejede menneske? Plej dit image i den rigtige retning

Skal du overvinde dig selv, når du skal tale med nye mennesker?

For nogle af os kræver det overvindelse at tale med nye mennesker, og det gør dating kompliceret. Men fat mod. Smalltalk kan læres – uden så meget snak 😉

Leger lige børn virkelig bedst?

Er det noget om ordsproget “Lige børn leger bedst” eller er det blot en talemåde? Nej, vi bliver rent faktisk tiltrukket af mennesker, der minder om os selv.

<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?