Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Drop gyngestolen – sæt hellere skub i kærlighedslivet

Vi lever længere og vi er generelt sundere og friskere langt op i årene end tidligere. Så hvorfor tilbringe al den dyrebare tid alene?

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Griber du chancen, når den opstår?

Verden er fuld af muligheder – er du god til at se dem? Dit liv – og din dating – bliver sjovere, når du tør vove pelsen indimellem og slå til, når chancen byder sig.

Skal denne jul være hjerternes fest sådan for alvor?

Hjerter og stjerner skal klippes og flettes – julen står for døren, men ville du foretrække, at det var en sød date, der var på trapperne? Hvis du savner at kunne lukke en kæreste ind i varmen, så skynd dig at gøre noget ved det. Her er 24 forslag til romantiske december-dates.

Mestrer du kunsten at skille dig ud?

Sådan undgår du fornemmelsen af, at din profil risikerer at drukne i mængden. 10 skarpe tips, der sikrer dig meget mere opmærksomhed.

5 tips der rusker op i dit mod: Sådan får du noget godt til at ske

Tøver du med at tage det første skridt, selvom du er vildt tiltrukket af din date? Det er helt normalt – og hamrende irriterende. Heldigvis kan du med få små tricks finde modet.

Hvor god er du til at gennemskue en løgn?

Nogle lyver bare en anelse, andre kaster sig ud i de mest utrolige røverhistorier. – Men ordene vil altid ende med at forråde den, der ikke fortæller sandheden, siger true crime-forfatter Peer Kaae. I hans seneste bog "3 er løgnerens tal" forklarer han hvorfor.

Hvor hurtigt bliver mænd forelskede?

Kærlighed ved første blik opstår mest på film. I romaner kan forelskelsen til gengæld trække ud til sidste kapitel. Men hvad med os dødelige ude i virkeligheden? Hvor hurtigt forelsker vi os? Og forelsker mænd sig hurtigere end kvinder?

Spænder du ben for dig selv i jagten på kærligheden?

I jagten på kærligheden blokerer frygten også indimellem. Som en tung kommode for døren, står den og forhindrer enhver mulighed eller chance i at slippe igennem. Men frygt er ofte et benspænd fra fantasien. Lidt som barndommens monster under sengen.

Bliver alle omkring dig gift og får børn?

Skruk eller skræk? Hvilken følelse sidder du tilbage med, når den ene veninde efter den anden inviterer til bryllup og babyshower? Har du brug for en guide mod single-stress?

Fra november-had til november-glad

Kender du vittigheden om, at året har 14 måneder? – Jo, fordi sure november føles så lang, at den tæller for tre! Men stearinlys-sæsonen er perfekt til hotte dates. Her er 12 ideer, der spicer november – og dig – op.

Fra sommertid til hyggetid – er du klar?

Surt vejr – søde dates og 10 grunde til, at efteråret er den perfekte sæson til at date på nettet.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.