Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Derfor skal du interessere dig for hvordan hans forhold er til hans mor

Mænds forhold til deres mødre sætter aftryk på deres forhold til kvinder generelt. – En mand, der ikke taler respektfuldt om sin mor, ville få mig til at være ekstra årvågen, siger sexolog Sara Skaarup. Vi har talt med hende om mænd – og mødre. De elskelige, de pylrede, de servicerende og kontrollerende og de fravalgte. Fælles for dem er, at de alle er hans første kærlighed.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

7 skøre tricks kvinder tror virker på mænd

Har du også forsøgt at få hans opmærksomhed på fjollede og underlige måder? Man kan let komme til at gøre skøre ting, når man er småforelsket, og set i bakspejlet var de vist lige lidt for langt ude i forhold til at score drømmefyren. Disse syv bud virker for eksempel slet ikke.

5 skarpe til dig der savner en kæreste

Tror du på, at kærligheden kommer, hvis bare du holder op med at lede? Tro om!

Forfængelige mænd - hot or not?

På den ene side er det skønt med en mand, der går op i at se godt ud. På den anden side er det for meget, når han koncentrerer sig mere om sit udseende end en salgsassistent i stormagasinets parfumeafdeling. Må mænd være lige så forfængelige som kvinder? Hvor går grænsen?

Er du trist eller tilpas som single?

Genkender du nogle af disse 10 negative tanker? Så gør dig selv en kæmpe tjeneste – giv dem en makeover.

15 ting kvinder gør som mænd synes er turn-off

Hvis hun prutter, kommenterer hans kørsel eller fortæller i detaljer om sin venindes samlivsproblemer, ja, så bliver han altså lidt træt. Tør du læse resten?

Her er de 10 allermest sexede jobs som kvinder har

Kvinder er vilde med mænd, som i deres erhverv er omsorgsfulde, sjove, kloge, handy og som har flotte uniformer. Når vi altså ikke tager det så nøje med nuancerne. Men hvilke kvindejobs har størst tiltrækningskraft på mændene? ... De huslige og de moderlige fag overhales af Mums og Madonna.

15 ting mænd gør som kvinder synes er turn-off

Skægstubbe i vasken, mænd, der klør sig i skridtet eller ikke udviser handlekraft, det kan få kvinder til at slukke og lukke enhver tilnærmelse eller spirende forbindelse. Genkender du listen? Og hvilken turn off er værst?

Er du blevet brændt af? Sådan kommer du ovenpå igen

Afvisninger gør ondt. Punktum. Men lær at tackle dem, så nederlagsfølelsen ikke saboterer din dating og dit liv. Når noget ikke lykkes, er det fordi, noget bedre er på vej.

Hvem skal betale på første date? Er det akavet eller ligetil?

Åh-åh, her kommer regningen, men hvem skal betale? Kører vi den gammeldags og galante stil, eller vælger vi "du-kan-bare-mobile-pay-mig-senere”? Tradition eller ligestilling?

10 søde scoretricks der går lige i hjertet på din date

Lykkedes din seneste date over al forventning, så I skal ses igen? Eller har du en aftale med en ny mand eller kvinde, som du glæder dig til at møde? Så er det jo bare om at sætte alle sejl til og tage ham eller hende med storm. Eller du kan være den bedste udgave af dig selv med lidt hjælp fra disse romantiske tips.

Maria fra single.dk
Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?