Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Stikker helt af: Derfor finder så mange kærligheden på nettet

Corona har ikke ændret vores behov for nærhed, vi har derimod ændret vores måder at mødes og date på. Online dating er blevet den sikre vej til at finde en kæreste.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Har du en hemmelig drøm om at blive behandlet som en prinsesse?

Fantaserer du om en vild nat ovenpå tyve madrasser og edderdunsdyner - og en ært? Ærlig talt, det var da ham prinsen, der listede ind til prinsessen, og i nattens løb trimlede de ud over sengekanten i overspændt ekstase. Det forklarer så meget bedre hendes blå mærker. Er det dét, du vil? Tages på sengen? Eller vil du bare behandles kærligt og respektfuldt på din næste date?

Det her gør en forårsforelskelse ved dig og din krop

Man bliver lidt sindsyg af at være nyforelsket, især her i foråret, når al verdens saft og kraft stiger. Man bliver også glad og fjollet og forfængelig og ekstra energisk. Genkender du symptomerne – eller savner du dem?

Sådan afslører stemmen om din date er vild med dig

Du kan lytte dig til, om din date er hot, varm, lunken eller ligegyldig. Vores stemmer er helt enormt afslørende og derfor er tonelejet både en tiltræknings-målestok og en tiltræknings-magnet.

Hvis din kæreste vil afslutte jeres forhold og du ikke vil, hvad så?

Det kan være svært nok at afslutte et forhold i enighed. Men når kun den ene vil gå, kan det udløse en hel lavine af sorg, afmagt og panikangst. Og hvad gør man så?

7 små tricks der booster kemien på første date

Kemien må være der. Den særlige følelse af gensidig sympati og tiltrækning, som får forlegenheden til at fordufte. Som gør det lettere at tale sammen, og sværere at bryde op. Men kemi..? Hvordan får man lige indflydelse på den?

Derfor bliver du aldrig for gammel til at få en kæreste

Din alder giver dig erfaring og rynker – godt og skidt – men den definerer dig ikke. Så hvad holder dig tilbage, hvis du savner at have en kæreste? Et fast forhold og selv en lille bitte smule sex gør underværker i forhold til dit helbred, dit humør og din levealder.

Derfor springer han lynhurtigt af krogen

Der findes icebreakers – ord og handlinger, som løfter stemningen på en ny date, og så findes der dealbreakers. Her er 10 grunde til, at han lynhurtigt springer af krogen. Man kunne kalde dem din not-to-do-liste for at få succes.

12 tips der gør dig (meget mere) eftertragtet

Sker der for lidt? Får du for få svar, når du skriver til nogen? Giv dig selv og din profil et kvikt servicetjek. Små ændringer kan gøre en kæmpe forskel – i online dating og i det hele taget.

7 hemmelige tegn på at din date er vild med dig

Tiltrukket, eller ikke tiltrukket? Det er sjældent så svært at mærke sine egne følelser på en ny date. Men hvordan gennemskuer du, hvad den anden lige sidder og synes? Der findes helt lydløse tegn, der afslører det.

Når corona er forbi - så vilde bliver dine score-chancer

Hvad tror du, der sker, når vi ikke længere er nødt til at sidde formummede bag mundbind og skærme og date digitalt? Vores lykkehormoner bobler over og så skal vi ud og slå os løs i det virkelige (kærligheds)liv.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.