Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

7 ting du ikke må glemme når du leder efter ham der skal være far til dine børn

At få et barn er en stor beslutning og livsændring – formentlig den største, du kommer til at opleve. Derfor er det vigtigt at have de bedste forudsætninger for at træffe den. Forelskelse er ikke alt – der er mange hensyn at tage, og faktorer der spiller ind, når du skal vurdere en mands far-potentiale. Vi har listet de vigtigste her.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Kender du de 5 kærlighedssprog?

Berøring, gaver, eller søde ord? Der findes forskellige måder at udtrykke sine følelser for andre på – og den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden. Når du kender de fem kærlighedssprog, bliver det nemmere for dig at tyde din kærestes – eller din kommende kærestes signaler.

10 spørgsmål der sikrer den gode stemning på første date

Er du nervøs for, at I ikke har noget at tale om? At samtalen går i stå, så situationen bliver små-pinlig og akavet? Så hent inspiration her. Med de rigtige spørgsmål kan enhver date blive en succes.

Sådan styrer du udenom parforholdets 10 værste kærligheds-knusere

Syvårs-krisen - klarede I den? Eller har der også været en syv-et-halvt-års-krise, en otteårs-krise, en i-én-uendelighed-krise? Satte I jeres forhold over styr med alle de klassiske kærligheds-knusere? Lær dem at kende – og kom så bedre fra start i dit næste forhold ved hjælp af vores unikke matchmaker-teknologi.

Er du på sporet af den perfekte date?

Sådan får du samtalen til at flyde ubesværet og undgår pinlige pauser, når du dater.

10 tegn på at han er vild med dig

Hvornår kan man være sikker på, at han for alvor er interesseret? Nogle mænd er tydelige som en bannerreklame. Andre skjuler, hvad de føler, så det kan være en ren skattejagt at blive klog på dem. Men der er små, næsten hemmelige tegn…

Sådan afslutter du bedst en date der viser sig at være et ikke-match

Det sker for os alle: Vi glæder os til en date, gør os umage med tøjet, pudser skoene – hele balladen, og så viser det sig… At vi keder os. Vi er landet i et forkert match og vil bare derfra igen hurtigst muligt. Så hvad gør vi?

8 dårlige scoretricks nogle stadigvæk tror virker på os kvinder

Et dick pic, karrierepral eller skinnende muskler i en for stram tanktop? Kan du regne resten ud? Her er 8 no-go's, når det handler om at gøre indtryk på kvinder.

Her er den virkelige årsag til at mænd bliver tiltrukket af feminine kvinder

Tænker du nogensinde dybere over, hvorfor vi som mand og kvinde tiltrækkes af hinanden? Forklaringen handler ikke blot om reproduktion og kødets lyst, men om animus og anima. Om hvad, spørger du? Læs med her.

Skal du give dig selv en kæreste i fødselsdagsgave?

Du har snart fødselsdag – og hvad ønsker du dig? Hvad mangler du? Eller er det ikke et spørgsmål om, at du savner noget i dit liv, men derimod, at du savner nogen? Så tag en god beslutning – og giv dig selv den største gave.

Bliver du let intimideret eller har du den effekt på andre?

Det kan være svært at stå overfor en person, som er super rig, godt skåret og samtidig udstråler både magt og selvsikkerhed. Heldigvis er der måder at tackle det på – hvad enten du føler dig intimideret – eller har den effekt på andre.

<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?