Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Foretrækker mænd virkelig blondiner?

En blondine, en brunette og en rødhåret går ind på en bar. Det lyder som begyndelsen på en vittighed, men her er er der tale om et videnskabeligt forsøg for at finde ud af, om blondiner virkelig har det sjovere.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

20 nemme måder at score point hos din date på

Skal du lige have en snes simple og overskuelige råd, der får dig til at ligge lunt i svinget hos det modsatte køn? Det behøver slet ikke at handle om dyre gaver. Tværtimod er talemåden "det er tanken, der tæller" hverken forældet eller karikeret.

Sjov, sexet eller seriøs? Sådan forbedrer du din profil

Hvordan vil du helst opfattes af din nye date? Som ham eller hende, der altid kan løfte stemningen med en sjov bemærkning, som den lidenskabelige type eller som det helt igennem fornuftige og velovervejede menneske? Plej dit image i den rigtige retning

Skal du overvinde dig selv, når du skal tale med nye mennesker?

For nogle af os kræver det overvindelse at tale med nye mennesker, og det gør dating kompliceret. Men fat mod. Smalltalk kan læres – uden så meget snak 😉

Leger lige børn virkelig bedst?

Er det noget om ordsproget “Lige børn leger bedst” eller er det blot en talemåde? Nej, vi bliver rent faktisk tiltrukket af mennesker, der minder om os selv.

Derfor bliver vi lykkelige af at være to

Vi er flokdyr af natur, men har du nogensinde tænkt over, hvad den dybere mening med at være to er?

Tam eller tjekket? Klæd dig godt på til din date

7 skarpe råd, der får dig til at se skarp og overbevisende ud, uden det koster dig en krone.

Vidste du at der er en biologisk forklaring på hvorfor vi kysser?

Savner du en at kysse med? Du er ikke alene – og det findes der en videnskabelig forklaring på. Et kys er nemlig ikke bare et kys…

7 dating-dødssynder du for alt i verden skal undgå

Du savner en kæreste, men du oplever ikke rigtig udvikling i sagen? Tab ikke modet, sandsynligvis skal der blot et par justeringer til. Ved at undgå disse – ret typiske – adfærdsmønstre, stiger dine chancer for succes markant.

Farvel til 10’erne. Hvor mange af disse dating-udtryk nåede du at stifte bekendtskab med?

Velkommen til 20’erne. Online dating er de seneste ti år eksploderet, og vi kan se tilbage på et årti med mange nye datingbegreber – positive og negative. Måske har du selv oplevet eller prøvet nogle af dem?

Sex beskytter dig mod influenza - og 10 andre gode grunde til at gå i seng – med nogen

"An apple a day keeps the doctor away", lyder et velkendt walisisk ordsprog. Der er nu intet belæg for, at netop æbler er særligt gavnlige for vores helbred. Det er derimod regelmæssig sex.

<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?