Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Drømmer du om at finde en kæreste? Hold op med det...

Hvor længe vil du vente på, at dine drømme om kærlighed går i opfyldelse? Sæt dig hellere et mål, for ofte skal der blot et lille skridt til for at ændre en uforpligtende drøm. Og mål fører som regel til resultater.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Sådan heler du dit knuste hjerte efter utroskab

Det er et sted mellem hundesvært og helt umuligt at tilgive, at ens elskede har rodet rundt i en andens sengetøj og hvisket søde ord til den helt forkerte. Men vil du kæntre, kæmpe – eller se at komme videre med dit knuste hjerte?

Ved du hvad der gør dig allermest tiltrækkende?

Forår, sol og varmere temperaturer. Super skønt, hvis det ikke lige var fordi, det også er tid til at flashe bare ben med skummetmælks-kulør og ekstra corona-kilo. Men tab ikke modet – det er ikke udseendet alene, der gør dem vilde efter at møde dig.

Er du for meget alene hjemme?

Du sover i en dobbeltseng, på dit badeværelse har du to kroge til håndklæder og i dine køkkenskabe står glas og tallerkener til et større selskab. Alligevel er du alene det meste af tiden. Er det okay, eller er du træt af det?

Har du en hemmelig drøm om at blive behandlet som en prinsesse?

Fantaserer du om en vild nat ovenpå tyve madrasser og edderdunsdyner - og en ært? Ærlig talt, det var da ham prinsen, der listede ind til prinsessen, og i nattens løb trimlede de ud over sengekanten i overspændt ekstase. Det forklarer så meget bedre hendes blå mærker. Er det dét, du vil? Tages på sengen? Eller vil du bare behandles kærligt og respektfuldt på din næste date?

Det her gør en forårsforelskelse ved dig og din krop

Man bliver lidt sindsyg af at være nyforelsket, især her i foråret, når al verdens saft og kraft stiger. Man bliver også glad og fjollet og forfængelig og ekstra energisk. Genkender du symptomerne – eller savner du dem?

Sådan afslører stemmen om din date er vild med dig

Du kan lytte dig til, om din date er hot, varm, lunken eller ligegyldig. Vores stemmer er helt enormt afslørende og derfor er tonelejet både en tiltræknings-målestok og en tiltræknings-magnet.

Hvis din kæreste vil afslutte jeres forhold og du ikke vil, hvad så?

Det kan være svært nok at afslutte et forhold i enighed. Men når kun den ene vil gå, kan det udløse en hel lavine af sorg, afmagt og panikangst. Og hvad gør man så?

7 små tricks der booster kemien på første date

Kemien må være der. Den særlige følelse af gensidig sympati og tiltrækning, som får forlegenheden til at fordufte. Som gør det lettere at tale sammen, og sværere at bryde op. Men kemi..? Hvordan får man lige indflydelse på den?

Derfor bliver du aldrig for gammel til at få en kæreste

Din alder giver dig erfaring og rynker – godt og skidt – men den definerer dig ikke. Så hvad holder dig tilbage, hvis du savner at have en kæreste? Et fast forhold og selv en lille bitte smule sex gør underværker i forhold til dit helbred, dit humør og din levealder.

Derfor springer han lynhurtigt af krogen

Der findes icebreakers – ord og handlinger, som løfter stemningen på en ny date, og så findes der dealbreakers. Her er 10 grunde til, at han lynhurtigt springer af krogen. Man kunne kalde dem din not-to-do-liste for at få succes.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.