Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Derfor er halloween perfekt til en date

Chancen for at score stiger, når spænding får det til at risle ned ad ryggen, så hvorfor ikke spæde din næste date op med lidt iscenesat uhygge?

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

7 tips der gør din date utålmodig efter at se dig igen

Hvor godt forbereder du dig, når du skal på date? Er det noget med at vælte alt ud af klædeskabet, tjekke vedkommende ud på de sociale medier og eliminere smøg-ånden med pebermyntepastiller? Her kommer 7 tips, der får din date til at glæde sig til at se dig igen.

Jeg elsker dig – jeg er stolt af dig – jeg forlader dig aldrig

Med positiv energi bliver vejen til kærlighed meget kortere, og derfor skal du tale pænt til dig selv, siger sexolog og parterapeut Fie Kolding. – Sig dét, du længes efter at høre, for din hjerne tror på det, du fortæller den.

Hvornår er man klar til et nyt forhold?

Helt sikkert ikke, når man efter et brud stadig ligger krøllet sammen i sin seng som en vingeskudt fugl, nej, nej! Men hvornår så?

Hvordan ved man, om man skal slå op?

Når dit kærligheds-barometer står på smukt, er du aldrig i tvivl – livet er godt. Og når det varsler storm og stiv kuling er du heller ikke – du må se at komme væk. Men hvad så når det står på gråt og trist med ringe udsigt til opklaring? Hvornår er det tid til at gå?

Forelskelse er ikke for tøsedrenge

Vælger du trygheden i stedet for at gå på eventyr? Vover du smerten? Psyko- og parterapeut Mads Vang Christensen serverer oplagte pointer, hvis du ikke er dér, hvor du gerne vil være.

Er betingelsesløs kærlighed fis i en hornlygte?

– Et parforhold er aldrig uden betingelser, konstaterer sexolog Kathrin Gramsch, som hjælper singler og par til at forandre kærlighedslivet, seksualiteten og selvbilledet til det bedre. – Men man skal være parat til at være lidt modig.

Skal din inderligste drøm gå i opfyldelse?

– Start med at stoppe op. Gør noget, så der opstår bare et lillebitte pusterum i din hverdag, siger coach og terapeut Henrik Milo. Han har årelang erfaring i at hjælpe mennesker med udfolde deres potentiale og udleve deres livsdrømme. Læs flere af hans gode råd her.

6 overbevisende grunde til at du skal passe din sengetid

Ved du, at et godt sexliv styrker dit immunsystem, hjælper dig med at holde vægten nede og humøret oppe, ja helt generelt er sundhedsfremmende og livsforlængende? Så på trods af corona er der god grund til at hoppe i kanen – med nogen.

Vidste du at de her 10 træk hos kvinder tiltrækker mænd?

Vi kender jo godt mange af de fysiske træk og egenskaber hos kvinder, som mænd sjældent kan modstå. Videnskaben bakker op om nogle af dem.

Kan man forelske sig i en, man ikke har mødt?

Online dating kan speede fornemmelsen af samhørighed op, og mange fortæller, at de har forelsket sig, allerede før de datede i virkeligheden. Men kan man vitterlig skrue op for de varme følelser med et klik?

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.