Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Lortereplikkernes top-20: Sig aldrig det her til din nye kæreste

Regn med, at du hurtigt står i øh... mudder til halsen, hvis du svinger om dig med en eller flere af disse bemærkninger. Her er top-20 over uoverlagte ord, der kan gøre selv harmoniske parforhold til en kampscene.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Er det sandt at kvinder dater mænd der minder om deres far?

Hvad er nu det for et klamt spørgsmål, tænker du måske. Men der er faktisk noget om det. Endda uanset om ens fædrende ophav har været fraværende – eller verdens bedste.

7 dating-dumheder der fortæller dig at du skal videre

Stoler du altid på din mavefornemmelse, eller ignorerer du den nogle gange, fordi du virkelig-virkelig håber, at noget lykkes? Din fornemmelse er den klogeste del af dig, hvis den reagerer på, at din date opfører sig sådan her...

10 beskeder din date vil elske dig for at sende

Hvem buser ud med de helt vilde kærlighedserklæringer, før et nyt forhold for alvor er etableret? Ikke så mange, det kunne let blive kikset. Men meget mindre kan også gøre det - og næsten lige så godt.

Sådan finder du din drømmekvinde i det nye år

Er du kommet i tvivl om, hun findes? Så er det på tide, du nulstiller dine flossede håb og forventninger – og genstarter.

Skøn date, sød fyr - men hvorfor ringer han så ikke tilbage?

Det startede lovende. Og det blev kun bedre, da I mødtes. Hvorfor hører du så intet fra ham nu? Lad dig ikke slå ud: Sådan tackler du hans tavshed.

Hvem er den første du skal snave når du er blevet vaccineret?

Kan du huske dit første kys? Kan du huske dit seneste? Sådan et år med afstand og mundbind kan godt nok gøre én tør i munden. Så hvem er den første du skal snave når du er blevet vaccineret?

5 sexede fritidsinteresser der booster din sexappeal i 2021

Skal 2021 være året, hvor du kaster dig over en ny hobby, der samtidig gør det nemmere at finde en kæreste?

Blev du lykkelig efter det store nytårsknald?

Var dit nytårsknald en stjerneregn af raketter, som forsvandt på nattehimlen, mens du skuttede dig kulden? Ville du hellere ha' haft varme kærtegn og kys på halsen af en skøn kæreste?

Derfor kan det være tilfredsstillende for dig at afvise din kæreste i sengen

Lykkefølelsen ved at dyrke sex er ikke nær så langtidsholdbar som skuffelsen over at blive afvist. Du er altså glad i kort tid – eller sur i lang tid, alt efter om det ender med en hed omfavnelse eller en kold skulder. Alligevel kan afvisninger noget særligt...

Derfor skal du aldrig gå tilbage til en fuser

Har du været på date og haft en af de her 7 oplevelser? Denne artikel er til kvinder, men læs endelig med, hvis du er mand. Du kan snildt fiske et par scoretricks ved at gøre præcis det modsatte af eksemplerne.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.