Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Derfor bliver vi lykkelige af at være to

Vi er flokdyr af natur, men har du nogensinde tænkt over, hvad den dybere mening med at være to er?

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Sådan skaber du tæt kontakt på under en time

Hvad er det, der sker, når mennesker lynhurtigt er på bølgelængde? Kan intimitet og fortrolighed fremelskes? Svaret er ja.

Undgår du disse kommunikationsfejl når du har mødt en potentiel kæreste?

Uden at ville det kommer mænd og kvinder indimellem til at såre og skubbe hinanden væk. Også i starten af en ny, spirende forbindelse.

10 nemme trin til hurtig succes med online dating

Skal 2020 være dit stjerne-år? Det er sådan et godt tal, som alle kan huske, så hvorfor ikke gøre det særlig mindeværdigt? Her kommer den ultimative kvik-guide, hvis det skal være i det nye år, du finder en sød kæreste at dele livet med.

Er det en god idé at gå på date om vinteren?

Julen er hjerternes fest, men den kan sagtens vare hele vinteren. Selvom du ikke kan vise lækre brune stænger eller hårlokker naturligt afbleget af solen, kan du sagtens skrue op for den gode stemning. Der er så mange fordele ved at date i de kolde måneder...

Derfor bliver du i godt humør af at gå på date i januar

Ingen kage og nul alkohol. Det kræver viljestyrke at udholde januars mådehold, og det kan godt blive lidt surt. Medmindre du finder på noget sjovt, du kan bruge din nyvundne energi på. En frisk vinterdate er alletiders adspredelse, og hvem ved, hvad den fører med sig?

Single Søndag – er du klar?

Den første søndag i det nye år kaldes mange steder i verden for Single Søndag, fordi den er årets absolut travleste online-dating-dag. Tidspunktet er oplagt til at starte på en frisk i bestræbelserne på at finde den skønneste kæreste. Disse 5 nytårsforsættere hjælper dig på vej.

Dit kæreste-horoskop 2020

Det siger stjernerne om dit kærlighedsliv i det nye år.

10 romantiske film til juleferien der skal ses i hyggesokker

Julen skal ikke kun være trængsel og alarm, den skal også være hygge og afslapning. Hvadenten du er alene, eller I er to, så er det skønt at smide sig i sofaen og nyde en klassisk julefilm. Vi giver dig 10 forslag, der går lige i dit jule-hjerte.

Sådan finder du en kæreste i 2020

Det nye år er alletiders par-år. Se blot på tallet, der er to af hver, uanset hvordan du deler det op! Så selvfølgelig er det nu, du skal sætte ind for at finde den helt rigtige kæreste.

7 ting du aldrig må gøre, hvis du vil ha’ en kæreste

Der er en masse, du KAN gøre, når du vil finde kærligheden, og der er noget, du SKAL gøre. Desuden er der garanteret en hel del, du brænder efter at gøre og sikkert lige så meget, du tøver med. Men har du tænkt på, at der også er noget, du bare aldrig skal gøre? Som i overhovedet-ikke-nogensinde-ALDRIG!

<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?