Dating og parforhold

Følg med i vores spændende artikler og blogindlæg om singlelivet, forhold, online dating apps og kærlighedslivet.

Sådan finder du din drømmekvinde i det nye år

Er du kommet i tvivl om, hun findes? Så er det på tide, du nulstiller dine flossede håb og forventninger – og genstarter.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil

Derfor skal du aldrig gå tilbage til en fuser

Har du været på date og haft en af de her 7 oplevelser? Denne artikel er til kvinder, men læs endelig med, hvis du er mand. Du kan snildt fiske et par scoretricks ved at gøre præcis det modsatte af eksemplerne.

Sådan finder du en kæreste i 2021

Coronaen med alle dens udfordringer har ikke levnet meget plads til fest og kulør. Men hvis den har lært os noget, så er det, at vi ikke er skabt til at være alene. Derfor er din timing perfekt, hvis du går i gang med at finde den helt rigtige kæreste lige nu.

Er udseendet vigtigt? Ja, hvad synes du selv?

5 grunde til, at det betaler sig at have udseendet med sig. Vel at mærke det udseende, du selv er herre over, for det har intet med lange, lækre ben eller mandelformede øjne at gøre.

10 tegn på at din seneste date var en giga-succes

Du behøver i virkeligheden ikke at læse videre, for du ved det jo godt: Din seneste date gik over al forventning, og indtil I skal ses igen, kan tiden kun gå for langsomt. Skal du derimod ud på en ny date, kan du bruge de her 10 tegn som kærligheds-barometer.

24 december dates, der tænder jer

Julelysene er allerede tændt – skal du ikke også tænde op under dine dates? Sådan gør du dem til noget helt særligt her op mod jul.

Det sker der når du tungekysser på første date

Du aktiverer 24 ansigtsmuskler, du sender chokbølger rundt i resten af kroppen, (forhåbentlig også i din dates), du finder i hvert fald lynhurtigt ud af, om I matcher, og – modsat hvad du tror – nedsætter du risikoen for at blive forkølet.

Dit december kærligheds-horoskop

Er det hen over denne jul, du skal score drømmekæresten? Det siger stjernerne.

Derfor går hun amok når du glemmer at slå toiletbrættet ned

7 typer mande-adfærd, som kvinder ikke kan fordrage. – Hvorfor vi hader det? Fordi... Det gør vi bare!

10 grunde til at han fristes til at være utro

Kedsomhed, surmuleri, jalousi, dårlig – eller for lidt – sex og skræk for at se virkeligheden i øjnene. Her er ti typiske grunde til, at mænd knalder udenom.

Sådan finder du en kæreste inden jul

Trænger du til lidt opmuntring i corona-efteråret? Her er 5 grunde til, at restriktionerne på grund af den lede virus kan have en positiv effekt på din online dating.

Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.