Opret en gratis profil

Som nævnt i:
Press

Single.dk har siden 1999 bragt titusindevis af singler sammen

Maria og Peter

Fandt hinanden på Single.dk

Video

Dating der fører til et fast forhold

Det er nemt at finde en kæreste. Det behøver du ikke hjælp til. Men du bliver hurtigt træt af din nye kæreste, hvis det ikke er den helt rigtige. Og det er lidt sværere at finde. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi har gennem 18 år forfinet kunsten føre singler sammen i harmoniske parforhold der varer ved og blomstrer år efter år.

Vi er eksperter i dating og har skabt en helt enestående match-algoritme der afdækker hele din personlighed og dit livssyn, så vi kan matche dig med præcis den partner du passer allerbedst sammen med hvad angår samliv, dating, livsstil, personlighed, etik, moral og samfund.

Kærlighed ved første blik er lidt af en kliché, men alligevel er det vores erfaring at det ofte sker, hvis man fører de rigtige mennesker sammen. Det er derfor vores forventning at du vil opleve en stærk kemi og følelsen af dyb sammenhørighed allerede første gang du møder din nye kæreste.

Tag første skridt med det samme, eller hent vores dating apps til din telefon og giv skæbnen et puf i den rigtige retning når det passer dig.

Phone