Annonce

3 legendariske spahoteller når din date fortjener det bedste

Blæst og kulde vælter ind over landet. Og hvor er det dog dejligt at have en undskyldning for at krybe sammen med sin date i 36 grader varmt vand.

1. Ystad Saltsjöbad

Mange af os har stadigvæk ondt i røven over at vi måtte tilbagegive de erobrede territorier til Sverige under den Skånske Krig. Men at bygge spahoteller, det er de sgu dygtige til.

Det der for alvor adskiller Ystad Saltsjöbad fra de andre spahoteller er de to gigantiske relax-områder. Her kan du og din date slange jer i store velpolstrede senge, til lyden af pejsens gnister, og med en havudsigt der siger spar to.

Img
Vådområderne er i top, og helt som man forventer det af et spahotel i international topklasse.

På mange spahoteller falder restauranterne igennem, og har det med at blive lidt konferenceagtige og stemningsforladte. Men restaurant Port på Ystad Saltsjöbad oser af stemning. Fokus er på seafood, og det klarer de godt.

Deres søndagsbrunch er fantastisk, og en perfekt afslutning på en romantisk weekend. Hele den ene væg er indrettet som åbent køkken, så I selv kan tage varme croissanter fra ovnen, og røræg direkte fra Sveriges mest tykbundede gryder.

Restauranten udtrykker, ligesom resten af hotellet, god smag og afslapning i overflod.

Ystad ligger i Sverige ca. 1.5 time fra København i bil. Du kan også tage bus 866 til Ystad fra Københavns hovedbanegård. Vi anbefaler at komme efterår eller vinter.

Læs mere om Ystad Saltsjöbad her »

2. Hotel Vejlefjord

Jyden kan noget når han spiller med musklerne. Og det gør han på Hotel Vejlefjord. Vådområdet kan noget særligt. Når du sidder i varmtvandsbassinet føles det som at være tilbage i livmoderen, hvor alt er godt, trygt og lunt. Der tales med dæmpede stemmer, blodcirkulationen stiger og du og din date har alle forudsætninger for at komme helt tæt ind på hinanden.

Træder I udenfor bliver I budt velkommen af parkens smukke bøgetræer. Iblandt dem kan I sidde i skovbadet, og mærke stress og jag forlade kroppen i takt med at smilet på jeres læber bliver større og større. Lun luft og lysegrøn solspættet himmel, det er forår og I sidder dér. Nationalfølelsen stiger i Vejle.

Der er noget helt specielt ved at sidde med sin date i et spabad midt i en dansk bøgeskov.

“I behøver nemlig slet ikke at rejse helt til Det Døde Hav for at opleve vægtløshed i saltvand”

Efter en tur i det grønne kan I glide videre ind i saltvandsbassinet i Thalasso spa. I behøver nemlig slet ikke at rejse helt til Det Døde Hav for at opleve vægtløshed i saltvand. Mærk hvordan det føles at veje ingenting. Uanset om du aldrig lærte at flyde til svømmeundervisningen i folkeskolen vil du have gode chancer for succes her.

Hvis I har mulighed for at give den hele armen byder hotellet på et vælg af spabehandlinger.

Husk at slutte af med en tur i det 8 grader kolde isbad. Så er I sikre på ikke at falde i søvn inden I har fået det hele med.

Vi anbefaler at besøge Hotel Vejlefjord i det sene forår. Så står de 43 hektar park, skov og strand allersmukkest.

Læs mere om Hotel Vejlefjord her »

3. Kurhotel Skodsborg

Alene navnet ‘Skodsborg’ klinger i de flestes ører af penge, prestige og parceller på størrelse med fodboldbaner. Og duften af overklasse hænger da også i luften når I træder ind på det Nordsjællandske kurhotel.

Den unikke spa er tegnet af Henning Larsen Arkitekter. Her bliver der lukket mere dagslys ind end på de to andre spahoteller. Det skaber en mere energisk stemning. Men også lidt mindre intim. Et godt bud hvis I ikke har kendt hinanden så længe, og derfor værdsætter en lidt mindre sensuelt ladet stemning.

Img

Kurhotel Skodsborg har et stærkt fokus på både kropslig og mental balance. Maden udspringer i vidt omfang af filosofien om stenalderkost, også kendt som palæo.

Yogaprogrammet er imponerende og tæller alt fra Yin, Hatha til Svaroopa. Det åndelige fokus klæder de ellers lidt prætentiøse omgivelser. Holdene køres af Anne-Louise Haarby og Piyana Pommer.

“Stedet har tilknyttet en lang række saunaeksperter, der vil få duften af eucalyptus og zedertræ helt ned i bunden af jeres lunger”

Hvis der løber vikingeblod i årene på din date er der gode muligheder for at bade sig tilbage i tiden. Skodsborg Kurhotel ligger nemlig ligesom de to andre spahoteller lige ud til havet.

Her kan I boltre jer i bølgen blå selv når der er allerkoldest. Vinterbadning er kæmpe hit hos hotellets gæster, og stedet har tilknyttet en lang række saunaeksperter, der vil få duften af eucalyptus og zedertræ helt ned i bunden af jeres lunger.

Har I en indre luksus-yogi gemt i maven vil I føle jer hjemme på Kurhotel Skodsborg.

Toget til København kører lige uden for døren, så hvis I kommer langvejs fra kan I fint kombinere opholdet med lidt sightseeing i hovedstaden.

Læs mere om Kurhotel Skodsborg her »

Annonce
Annonce
Annonce
Icon matchlogo

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk
Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?