6 spøjse og spooky dates til Halloween

Stigende frygt og brusende begær er ikke to følelser eller tilstande, du normalt ville kæde sammen, vel? Men dét gør din krop! Den frigiver præcis de samme hormoner, når noget forskrækker dig og når noget for alvor tiltrækker dig. Den har simpelthen svært ved at skelne mellem gru og opstemthed. Og hvis du nu sidder og tænker arh… og kniber det ene øje skeptisk i (gjorde du virkelig dét? 😉) – så bedøm selv, hvad de her reaktioner kommer af:

Blodtrykket stiger, du mærker varmen gå dig til hovedet, muligvis også ud i håndfladerne. Dit hjerte slår hurtigere og det risler ned ad din ryg. Du føler dig åndeløs…

Begær eller frygt? Om vi vil det eller ej, pirres vi af gyset. Det kilder i maven og følelsen forplanter sig let til resten af kroppen. Derfor er halloween perfekt til en date. Lidt iscenesat uhygge øger chancen for succes.

Her kommer 6 spøjse og spooky forslag til en halloween-date.

💛 1. Gys i biografen

Resten af året er en gyserfilm i biografen vel ikke det mest oplagte forslag til en date, men på Allehelgensaften er der mening med galskaben. Og det er ikke blot acceptabelt, det er hammer hyggeligt at sidde tæt og dele en pose Dracula bolsjer, når scenerne giver høj puls. En gammel sort/hvid Hitchcock-film på computeren kunne også være en mulighed?

Læs også: 10 skønne dates i oktober

👹 2. Historisk uhygge

Rundt om i landet findes mange historiske anlæg som fx. omkring Kronborg Slot, Borreby Herreborg, Fredericia vold eller Kastellet i København. Gå en tur sådan et sted og fortæl en spøgelseshistorie til hinanden undervejs. Det bliver nok mere sjovt end uhyggeligt, for det er nærmest umuligt at fortælle sådan en historie uden at komme til at grine.

🎃 3. Græskar lanterner

Udfold jeres kreative evner – eller indre legebarn – og skær et par græskarmænd, sæt lys i dem og drik noget varmt eller stærkt i lygternes skær på altanen eller terrassen. Det er overhovedet ikke uhyggeligt – tværtimod. Men den sene aftenluft kan jo også give kuldegysninger, der kalder på en fælles uldplaid.

👻 4. Bobler og genfærd

Ville du turde gå på date henne på kirkegården med en flaske champagne og et par glas under armen? (Og en lille lanterne). I kunne drikke en skål med nogle af jeres savnede, der måtte være stedt til hvile dér, og lade det være en anledning til at fortælle lidt om familiens historie? Eller I kunne forsøge at spotte et genfærd i mørket og lade uhyggen brede sig?

Læs også: Har du svært ved at holde varmen, mens energipriserne går amok?

🕷️ 5. Læs tarotkort

Tarotkort er kort med symbolske betydninger. Hvert kort har særlige magiske tegn, farver og koder – og meningen er, at man skal spørge om noget, lægge kortene op og så læse svarene ved at fortolke symbolerne. Ingen kender tarotkortenes oprindelse, og mens nogle betragter dem som en oldgammel videnskab, synes andre, de er at sidestille med et spil for sjov.

🧟 6. En guidet tur

Der findes mange forskellige arrangementer omkring halloween - fra de hyggelige i fx. Tivoli til hårrejsende, iscenesatte oplevelser. Store og små – brug google og find noget i dit nærområde. Det bliver helt sikkert ikke en tam date – og I vil være i selskab med mange andre, som er til gys og gru på den sjove måde.

Læs også: 10 tips der gør dig til et virkelig godt catch

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.