7 skøre tricks kvinder tror virker på mænd

Hvis du genkender blot et af nedenstående eksempler fra dig selv – eller en yngre udgave af dig selv, så bare rolig – du er langt fra den eneste, der har forsøgt sig med skøre tricks. Men tror du ærlig talt, de virker? De mænd, vi har spurgt, afviser blankt…

1. Vente med at svare

En klassisk kvinde-manøvre: At ‘straffe’ med stilhed, fordi den udsete er en halv krig om at respondere. Tankegangen er typisk således: Han har ikke svaret mig i flere timer. Er han overhovedet interesseret? Hvad bilder han sig ind? Nu lader jeg være med at svare før i morgen, så kan han jo gå og tænke over, hvad jeg mon laver. Smage sin egen medicin…

Det er jo sådan set fint nok at søge en nogenlunde balance mellem, hvad man giver, og hvad man tager. Men det virker ikke efter hensigten. Muligvis vil han undre sig over den pludselige radiostilhed, men det er også dét. Ilden i øjnene og aktiveringen af hans primitive jagtinstinkt vil udeblive.

“Nu vil han frygte, at han har begået sit livs værste fejl, tror du. Men sådan ræsonnerer mænd bare ikke”

Du antager, at tavsheden virker som en åbenbaring, der får ham til at ændre adfærd. Nu vil han frygte, at du er sammen med en anden, og at han har begået sit livs værste fejl. Men sådan ræsonnerer mænd bare ikke. Om du svarer straks eller i aften, gør ikke den store forskel. Han bliver ikke mere eller mindre interesseret og engageret af den grund. Så gør hvad du har lyst til.

2. Fremstille en kedelig aften spændende

Dine planer fredag aften er at se Harry Potter og spise popcorn. Alene. Og fyren, du dater, skal ud og drikke smarte drinks med sine kolleger. Han giver ikke lyd fra sig – han er ude at more sig, og du får lyst til at iscenesætte din egen festlige virkelighed. Ved hjælp af de sociale medier er det let at poste festlignende billeder efterfulgt af 🥂🎉💄 for at få hans opmærksomhed og foregive, at alting bare kører. Skål!

Og når han så skriver til dig om søndagen og spørger til din weekend, pynter du lidt ekstra på historien, som nu hverken indeholder Potter eller popcorn. Men den slags opdigt ændrer ikke hans følelser for dig. Hvis han kunne lide dig før, kan han stadig lide dig. Og var han i tvivl før, er han det fortsat, selvom han tror, du har været ude og svinge stængerne med de rige og berømte. Hold dig bare til sandheden – og lad ham fortælle om sin fest.

3. Poste et citat eller sang på SoMe

Du poster citater på Instagram i stil med “You can’t be wise and in love at the same time” eller lægger en sang ud på Facebook med et hemmeligt budskab om dine følelser… Og det virker ikke! Han forstår ikke, at der er et link mellem jeres seneste møde og det, Lana Del Rey synger i andet vers. Det giver mening for dig, og du kan mærke sangen helt ind i marven, mens du synger med på den derhjemme. Men andre har ikke nødvendigvis samme oplevelse. Så sig ligeud hvad du vil sige. Mænd, hints og følelser er virkelig sjældent en god kombination.

Img
Selvom du nemt kan sidde hjemme på sofaen og opdigte den perfekte aften i selskab af Crémant de Bourgogne, læbestift og nattefest, bliver han ikke mere interesseret i dig. Modelfoto: iStock

4. Mandepral

Hvis der står et helt regiment af mænd, der er vilde med mig, så bliver denne her drømmefyr det nok også. Har du tænkt sådan? Og af den grund fortalt/pralet af/opdigtet, hvor ombejlet du er? Dårlig plan. Hvis du på en date begynder at berette om alle de fyre, der hele tiden skriver til dig, er der gode chancer for, at han bliver irriteret, måske ligefrem tænker, hvad rager det mig? Sandsynligheden for, at han konkluderer, at du er opmærksomhedskrævende og usikker på dig selv er overvejende. Med rette. Så lad være med det.

5. Småflirte med andre

I samme boldgade finder vi det gode, gamle jeg-flirter-med-andre-for-at-se-hans-reaktion-trick. SURPRISE: Det virker heller ikke! Han mister måske endda lysten til at date dig. Mens mange kvinder kan godt lide, at en mand udviser små – søde – tegn på jalousi, hænger det ikke sådan sammen for mænd. Jalousi er en dårlig ting. Punktum. Hvis du vil teste hans følelser eller have hans opmærksomhed, er flirt til højre og venstre et elendigt redskab. Han kommer aldrig til hverken at tænke eller sige: “Efter jeg så, hvordan du flirtede åbenlyst med Simon, forstod jeg, hvor fantastisk du er, og hvor meget jeg vil have dig for mig selv”. Så giv ham din udelte opmærksomhed, når I er ude. Det scorer du mange flere points på.

6. Sexede aktiviteter

I stil med punkt to har du måske overvejet at finde på sexede aktiviteter – eller noget, du tænkte, ville give ham hede forestillinger om dig og dermed øge hans interesse? Tror du, at hans dopamin-niveau stiger, fordi du skriver en besked og afslører, at du mestrer Stagleg Pincha-stillingen på yogamåtten? Beklageligvis ikke – medmindre han ser dig som et potentielt booty-call. Og det finder du naturligvis ud af ud fra hans reaktion på din subtile, frække yoga-besked.

“Jeg var ikke rigtig interesseret i hende. Men da jeg så opdagede, at hun dyrkede poledancing…”

Jo-jo: For en kort bemærkning giver du ham et lækkert visuelt billede af dig på nethinden. Men det er ikke afgørende for, hvor vild han er – eller bliver med dig. Eller har du nogensinde hørt en mand forklare: – Jeg var ikke rigtig interesseret i hende. Men da jeg så opdagede, at hun dyrkede poledancing, blev jeg lige pludselig forelsket, og i dag er vi gift…?

Læs også: One night stand – Derfor fortryder kvinder det oftere end mænd

7. Vælge den lette salat

De fleste datere har siddet overfor en potentiel partner på en café eller restaurant. Hvad pokker skal man bestille? Tacoskaller eller nachos supreme er i hvert fald ikke en god ide – slet ikke i den indledende fase. Men har du prøvet at vælge en cæsarsalat i stedet for en fed bearnaise-burger for at virke mere ladylike? Så er du ikke alene. Men de fleste mænd opdager overhovedet ikke det kvindelige og bedårende signal, du udsender ved at vælge salaten – tværtimod kan de fleste af dem lide en kvinde med en sund appetit. Så næste gang du skal på date, skal du bare vælge lige det, du har lyst til. Sprøde tacoskaller er stadig en dårlig ide.

Læs også: Hvem skal betale på første date? Er det akavet eller ligetil?

Læs også: Skal du servere aftensmad for din date? Undgå disse 10 retter

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?