Blev du lykkelig efter det store nytårsknald?

Var dit nytårsknald et festfyrværkeri i år? Hvislende kinesiske raketter, der eksploderede i en stjerneregn på nattehimlen, mens du skuttede dig i kulden? Eller var det en kedelig corona-sikret knallert med en papirkrone og et ordsprog indeni?

Frygt ikke at gå langsomt – frygt kun at stå stille

Svage sjæle har ønsker, stærke har vilje

Hvis din hest er død, så stig af

Og hvor lykkelig blev du af kinesiske kugleraketter og papirlapper med filosofiske pointer? Hvor meget bedre ville det ikke have været, hvis nytårsknaldet havde omfattet varme kærtegn og kys på halsen? Kys hvorsomhelst!

Single eller ej – indgangen til 2021 blev generelt en tam affære med nedlukninger og restriktioner. For lidt fest og for få kys. Det betyder ikke, at resten af året skal henslæbes tamt og lidenskabsløst. Nooo Way! Det skal simpelthen ikke få lov til at ske.

Og det bedste er, at du selv kan sætte skub i det nye år og styre det i den rigtige retning. Fx. i retningen af, at du finder sammen med en skøn kæreste.

Klik på single.dk så står du allerede i startboksen. Men læs i øvrigt lige de nytårsknald-ordsprog igen:

Frygt ikke at gå langsomt…

Mange tror, der er noget quick-fix over online dating. At man swiper, stopper ved et godt match, aftaler en date – og tjuhej hvor det går… Og de tilfælde findes. Kærlighed ved første blik, god kemi, der smelter sammen i en drivende romantisk forbindelse. Men ofte kræver processen tålmodighed, og derfor kan du lige så godt belave dig på at nyde turen. Skriv og gå på dates med flere, indtil du kun har lyst til at skrive/tale med/se en bestemt. Hyg dig og slip fokus på tidshorisonten. Det må gerne gå langsomt, men det må ikke gå i stå.

Svage sjæle har ønsker…

At ønske sig noget er at håbe på noget. At ville noget er at lægge en plan. Der er en verden til forskel, for det ene er passivt, mens det andet er aktivt. Tror du, at du får en sød kæreste, hvis du blot drømmer om det? Tja måske. Men hvorfor ikke lægge planen: Sæt tid af til at være på nettet og til at skrive med nogen. Gå på dates. Vær med vilje den bedste udgave af dig selv, mens du lærer nye mennesker at kende. Hent yderligere inspiration HER 💘

Hvis din hest er død…

Forhåbentlig har du ikke en hest, der er død. Udtrykket stammer fra indianerne og betyder, at hvis dét, du gør, ikke virker, så må du finde på noget nyt. Komme op med en ny løsning. For hvis du altid gør det samme, kan det ikke komme bag på dig, at der altid sker det samme. Indtil verden igen er åben, kan du overveje, om der er noget, du kan melde dig til, hvor du møder nye mennesker? Noget nyt at opleve, som giver dig historier at fortælle? Udvid din horisont, det gør dig mere interessant og sexet. Og dermed er du godt på vej ud af startboksen mod et forrygende år. Et år, der kan ende i et nytårsknald, der gør dig lykkelig. For alvor.

💥💥💥 Vi ønsker dig et rigtig godt nytår 💥💥💥

Vil du læse flere artikler om online dating? Klik HER

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.