Derfor er det en god idé at betale for din datingprofil

Selv om din økonomiske sans byder dig at betale så lidt som muligt for så meget som muligt, er der tilfælde, hvor det kan være fornuftigt at spendere lidt ekstra. Et af de tilfælde kan være, hvis du drømmer om en sød kæreste at dele livet med, men ikke kan overskue at spilde tid på ligegyldige flirts og dårlige matches. Eller at skulle gennemleve et bjerg af negativ energi og følelser. Når du betaler for din datingprofil, stiger din succesrate for at finde den helt rette betragteligt:

1. De useriøse er væk

Betalende medlemmer betyder seriøsitet. Dem, der blot leder efter hurtig adspredelse, er sjældent tilbøjelige til at betale for en profil. Når du har betalt for tjenesten, får du altså meget bedre betingelser for at foretage en god søgning blandt medlemmer, der ligesom dig tager det alvorligt at finde – og møde den eneste ene.

At man investerer økonomisk i sin datingprofil, er et tydeligt tegn på, at man gerne investerer sin tid og sine følelser. Du undgår at skulle forholde dig til “jeg søger faktisk ikke en kæreste, kiggede bare…”-typerne – og kan i stedet koncentrere dig om at skrive med – og date – mennesker, der rent faktisk søger en kæreste. Samtidig fremstår du også seriøs over for de andre singler derude.

“Hvis du har en betalingsprofil, optimerer du chancerne for at finde den rigtige – og sparer tid og energi på ligegyldige samtaler og falske profiler”

2. Opdateret profil

Når du kommer i kontakt med en betalende single, kan du gå ud fra, at profilen giver et retvisende billede af ham eller hende. De mennesker, der betaler for at være medlemmer, vil i langt højere grad end gratisterne sørge for, at deres profil er opdateret. Nemlig, fordi de tager dating seriøst og godt ved, at man er dårligt stillet med ungdomsbilleder – eller i det hele taget billeder, der ikke har hold i virkeligheden.

Læs også: Derfor anbefalede jeg single.dk til min søster

3. Du får svar

Måske har du allerede prøvet at skrive til nogen uden at få et svar?
Eller oplevet ghosting? At en person pludselig bare stopper med at skrive midt i en dialog, der ellers gik godt?! Det er vildt irriterende og kan ligefrem opleves sårende.

“Du slipper således i høj grad for den ubehagelige følelse af at være ladt i stikken ”

Mange har desværre været dér. Men de mennesker, der betaler for deres datingprofil og dermed har en mere målrettet tilgang til at møde nye mennesker, vil sjældent undlade at svare dig. Du slipper således i høj grad for den ubehagelige følelse af at være ladt i stikken efter at have investeret tid på vedkommende.

4. Dynamik og aktivitet

Et medlemskab på en datingtjeneste betales typisk i måneder. Sådan er det i hvert fald her på single.dk – og et sådant engagement betyder, at medlemmerne er aktive og ved tasterne for at få mest ud af deres indbetaling. Du undgår altså at støde på typen, der kun er aktiv for sjov i ny og næ. Det giver gode forudsætninger for dynamik og et fornuftigt aktivitets-flow.

Img
Selv om du kun skriver med en person online, kan lykkehormonet serotonin godt stige og gøre dig glad i låget.

Hvis du har en betalingsprofil, optimerer du altså chancerne for at finde den rigtige, og du sparer tid og energi på ligegyldige samtaler og folk, der bare er på nettet, fordi de keder sig. Endelig er det værd at huske, at dating også koster penge i det virkelig liv: Transport, kaffe, drinks, måske endda middage.

De penge, du investerer i en betalingsprofil, er altså hurtigt vundet ind igen, når du ikke skal foretage hele din research ude i det virkelige liv og købe 25 café latter til 45 kr. stykket. Og indimellem sker der lykketræf: Tænk engang, hvis du kunne nøjes med at købe én?

Vi ønsker dig held og lykke på din kærlighedsjagt. Det skal nok lykkes.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.