Hvad mænd i virkeligheden mener, når de siger… 🤫

Mænd er mere klare i mælet end kvinder. Når de selv skal sige det 😉… Men da vi udbad os eksempler på det modsatte, kunne vi på ganske kort tid her på kontoret konstatere, at mænd heller ikke altid er helt tydelige, når dét, de i virkeligheden gerne vil sige, er….

Han: – Kan vi ikke snakke om det senere?

Det virkelige budskab: Han gider virkelig ikke tale om det: Please, drop det!

Han: – Hvorfor er du single?

Det virkelige budskab: Han vil vide, om hun også dater andre, for umiddelbart kan han rigtig godt lide dig.

Han: – Jeg er ikke rigtig til faste forhold

Det virkelige budskab: Såå vild er han heller ikke med hende, men han forsøger at være høflig og hensynsfuld med en klassisk “It’s not you, it’s me”.

Han: – Din lille drukmås…

Det virkelige budskab: Man driller kun dem, man godt kan li’, og han er ret vild med hende. Ellers ville han aldrig opfinde kælenavne, hvor skrappe de end måtte være. Han er solgt!

Læs også: Vidste du at der er en biologisk forklaring på hvorfor vi kysser?

Han: – Skal jeg give dig lidt massage?

Det virkelige budskab: Medmindre hun har det ledeste hold i nakken, mener han: “Jeg vil gerne have sex med dig”. Dén var oplagt.

Han: – Lad os se på det…

Det virkelige budskab: Han er ikke indstillet på at lægge planer sammen med hende. Hverken for næste uge eller længere ude i fremtiden, og han håber, hun fanger hintet.

Han: – Jeg tror, jeg har set dig før

Det virkelige budskab: Han synes, hun er lækker og forsøger at skabe en forbindelse. Samtidig indrømmer han det ikke mere, end at han kan tåle en afvisning, hvis hun ikke er interesseret i ham.

Img
Hvis han gerne vil give dig massage, er det et tegn på, at han gerne vil være fysisk tæt på dig. Meget mere end blot at trykke dig mellem skulderbladene med sine ømme knoer...

Han: – Hvor kender du ham fra?

Det virkelige budskab: Han vil rigtig gerne vide, om hun har haft sex med ham? Omvendt har han ikke den fjerneste lyst til at flashe sin usikkerhed eller jalousi, men han holder næsten vejret, indtil hun svarer, at ham den anden blot er en gammel skolekammerat…

Han: – Jeg vil stadig gerne have dig i mit liv

Det virkelige budskab: Han synes ikke, de skal være kærester. Men hvis han fortsat kan få boostet sit ego med små bekræftende beskeder fra hende i ny og næ, gør det da ikke spor…

Han: – Hey gutter, det her er min veninde

Det virkelige budskab: Han friendzoner hende overfor sine venner, så alle forstår, at hun ikke er hans kæreste. Men han kan godt lide hendes uforpligtende selskab.

Der er med garanti flere eksempler, har du nogle, du vil dele med os? 😇 Og fik du læst vores bud på, hvad kvinder virkelig mener, når de siger…? Ellers klik her.

Læs også: Farvel til 10’erne. Hvor mange af disse datingudtryk nåede du at stifte bekendtskab med?

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?