Annonce

10 intense spørgsmål du gerne vil stille men ikke tør

Du er på date. Foran dig sidder et virkelig sympatisk og charmerende menneske, og I taler godt sammen. Faktisk er I helt utrolig hurtigt nået på bølgelængde, så den kaffe, I lagde ud med at bestille, bliver efterfulgt af et par glas vin. Stemningen bliver endnu mere afslappet, og I vender alle mulige emner. Eller..? Er der lige nogle tabu-tuer, du ikke tør træde ud på?

Betaler vi hver for sig, eller hvordan..?

Vi er ligestillede, og vi betaler naturligvis fifty-fifty? Det udgangspunkt gælder bare ikke altid på en date, for mange piger synes fortsat, at der er mere ved en mand, der betaler regningen, end ved en, der sidder og dividerer med to. Og hvad nu, hvis man er gået ud med en, der bestiller østers og champagne, og ens eget budget akkurat strækker til dagens suppe?

Hvornår har du sidst haft sex?

Sidder jeg overfor en komplet promiskuøs person, der vælter sig rundt i partnere, eller er vedkommende gået helt i frø? Måske interesserer det hende/ham kun i mindre grad? Eller er han/hun helt desperat efter lang tid uden en kæreste?

Har du penge i banken?

Folk med dårlig økonomi er blevet ren underholdning i TV-programmer som Luksusfælden og I hus til Halsen, og vi gyser ved tanken om årelang og håbløs gæld. Så spørgsmål om økonomi er ikke irrelevante forud for et fast forhold. Alligevel er det en overvindelse at spørge: – Hvad tjener du? Har du gæld, eller har du penge i banken?

Helt ærligt, hvad synes du om mig?

– Kan hun li’ mig sådan for alvor? Synes han, jeg er spændende? Sød? Pæn? Ville det ikke være skønt at vide helt præcist, hvad din date virkelig synes? Tænker han eller hun på mig i aften, eller får tanken om vores date bare et skuldertræk i morgen?

Vil du gerne have børn?

Intet forhold kommer til at fungere, hvis der er uenighed om reproduktion. Glem alt om en partner, der kategorisk siger nej til børn, hvis du selv drømmer om kernefamilie. Eller omvendt. Men vi viger tilbage fra emnet, fordi spørgsmålet signalerer, at vi allerede er ved at planlægge resten af livet sammen med denne date.

Ses du med din(e) ex-kæreste(r)?

Vi slentrer ned ad gågaden, og pludselig standser min date og omfavner eller kysser en vildt fremmed. Det viser sig at være en exkæreste, og de to er stadig på virkelig god fod. Den slags er rart at vide, men emnet er ømtåleligt, for spørger jeg for meget, opfattes jeg måske som den jaloux type.

Er der arvelige sygdomme i din familie?

Hvis du drømmer om at stifte familie, er det naturligt at ville vide, om dit kommende barn risikerer at arve et dårligt helbred. Men at spørge direkte, om der er arvelige sygdomme i din dates familie, kræver mod – og kan virke, som om du er ved at udarbejde et videnskabeligt avlsprogram. Og hvor går grænsen, hvis du selv bliver spurgt?

Har du nogensinde slået på nogen?

Du regner nok ikke med, at du er gået på date med en voldsmand eller en furie, der kunne finde på at tæve løs på nogen, hvis hun blev hidsig nok. Men er din date et besindigt menneske, der undgår konflikter? Eller kan vedkommende fare i flint og reagere voldeligt? Det letteste er at spørge ligeud, men kan man det?

Har du googlet mig?

Ved din date allerede alt muligt om dig, fordi han eller hun har surfet hele nettet igennem? Det kunne være ret godt at vide, men virker det muligvis lidt selvoptaget at spørge direkte?

Har du været dine tidligere kærester utro?

Hvis du tør spørge, og du får et svar, er det næste spørgsmål, hvordan du gennemskuer, om din date er piv-ærlig? Men hvor ville det være dejligt at få tjekket hans eller hendes loyalitet af, inden man involverer sig for meget.


Annonce
Icon matchlogo

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?