Dating der virker. Find din kæreste i dag.

Tag det første skridt med vores unikke matchmaker-teknologi.

Det er ikke magi, men det føles nogle gange sådan.

Kom i gang nu
18.674 medlemmer online for nylig
 • 19 års erfaring med dating og parforhold

  19 års erfaring med dating og parforhold

 • Markedets bedste matchmaker-teknologi

  Markedets bedste matchmaker-teknologi

 • Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

  Gratis oprettelse og fuld adgang til fair priser

Netdating på den helt rigtige måde

Netdating handler om at finde den partner, du passer allerbedst sammen med. Er du på udkig efter en ligegyldig flirt, kan du lige så godt sidde fordrukken og spytte ned i en øl på en beværtning. Men nej, du vil mere. Du vil finde partneren, som vil præcis det samme som dig onsdag aften. Partneren du elsker at vågne op og gå i seng med. Partneren der får dig til at føle dig i live, og som du har lyst til at dele hele dit liv med.

Datingsider har gjort livet fantastisk for mange, og de kan også gøre livet fantastisk for dig. Måske bor du lige ved siden af den perfekte kæreste – eller måske bor I i hver sin ende af landet og har brug for, at skæbnen får et puf i den rigtige retning. Hverken du eller vi ved det endnu, men så snart du har oprettet din profil begynder vi at gøre os meget klare tanker om, hvor og hvem du skal mødes med, og vi vil gøre alt for, at I falder pladask for hinanden og får et langt og lykkeligt liv. Måske er I til far, mor og børn. Volvo, villa og vovse. Måske er I til det perfekte liv i tosomhed med mountainbike og masser rødvin. Lad os finde ud af det sammen.

Single.dk – med 20 års erfaring i bagagen

Netdating begyndte allerede at blive et fænomen, da internettet flyttede ind i flere og flere hjem omkring årtusindskiftet. Lige siden har Single.dk været en fast medspiller i tusindvis af pars vej mod kærligheden. Vi startede i 1999, og vi har således mange års erfaring med at matche par på den helt rigtige måde, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde den rette partner.

Fra dag et har vi lagt vægt på den ægte kærlighed og det langvarige parforhold. Helt fra første gang netdating blev et fænomen, har folk brugt det til forskellige formål – nogle var ude efter et hurtigt one-night-stand, mens andre søgte en partner at stifte familie med. Single.dk har altid prioriteret det perfekte match mellem to mennesker, og vi har fra begyndelsen vægtet kvalitet over kvantitet for den enkelte bruger.

Netdating – vi hjælper dig med at finde vej i junglen

Inden for de seneste år er markedet for datingsites og datingapps eksploderet, og i dag finder omkring 1/3 af alle par hinanden via netdating. Der er ingen tvivl om, at antallet af netdatere kun kommer til at stige i fremtiden, i takt med at verden bliver mere og mere digital. I dag findes kærligheden i lige så høj grad på nettet som på studiet eller på arbejdspladsen. Faktisk åbner nettet for et hidtil uset antal nye muligheder for at finde en partner.

Men hvordan finder man så vej i den jungle, markedet for netdating er ved at udvikle sig til? Hvordan finder man den side eller den app, der kan hjælpe en med at finde den helt rette person at dele kærligheden med? Det er her, Single.dk kommer ind i billedet. Nyere apps som Tinder og Happn lægger stor vægt på fleksibilitet, hastighed og kvantitet, og de kan være glimrende for dem, der gerne vil hurtigt fra den ene date til den næste. Sådan er det imidlertid ikke på Single.dk. Vi er siden for dig, der ikke har brug for flere dates, men for den helt rigtige date.

Find en partner at dele kærligheden med

Det er hurtigt og let at oprette en profil hos os, og når du gør det, vil du se, at vi lægger vægt på personlighed og profiltekst. Dermed får vores brugere et bedre og mere dyberegående indtryk af den person, de skal på date med. Vores matching-algoritme sikrer, at du bliver præsenteret for mennesker, som du har noget til fælles med, og som vil kærligheden på samme måde, som du selv vil.

Opret en profil på Single.dk og tilgå vores netdating-paradis via din computer og via smartphone med vores app. Så kan du blive blandt de tusindvis af danskere, der finder en partner hos os, som de kan dele kærligheden, livet og hverdagens glæder med. Vores erfaring, og vores fokus på ægte følelser frem for hurtige flings, sikrer dig det bedste udgangspunkt for at finde kærligheden.

Tidligere medlemmer.

 • Carsten og Louise
  "Der er ingen, der er så ens, som Carsten og jeg. Samme humor, afslutter hinandens sætninger og vi deler endda en kærlighed til Skotland, hvortil vores første fælles ferie gik. Vi er faktisk så ens, at selv vores fædre er ens. De to gamle gutter sad for nyligt til en familiefest og blev enige om, at de måtte være brødre skilt ad ved fødslen."
  Carsten og Louise - fandt sammen på single.dk®
 • Nicolai og Linette
  "Vi er begge hårdt ramt og faldet sindssygt meget for hinanden. Der er masser af energi og følelser i vores forhold. Vi kan skændes, men er også gode til at reflektere samt sige undskyld hver især. På trods af de mange følelser, så har vi viljen til at det her lykkes, og vi skal giftes til september."
  Nicolai og Linette - fandt sammen på single.dk®
 • Mark og Sisse
  "Jeg faldt først for hendes billede, der var sødt. Dernæst ramte hendes tekst mig. Hun var vild med politiet og legede med tanken om at søge ind, og hun overvejede også at aftjene sin værnepligt. Jeg var i Livgarden på det tidspunkt og aftjene min værnepligt, så det var noget, jeg tændte på."
  Mark og Sisse - fandt sammen på single.dk®
 • Tom og Rikke
  "Der er stor tillid i vores forhold, og det var der lige fra starten. Nu er vi flyttet sammen og har vores to gange to børn med fra tidligere forhold. Vi har bygget en dejlig stor familie, hvor vi er seks mennesker når den er størst, og to når den er mindst."
  Tom og Rikke - fandt sammen på single.dk®
 • Michael og Dorthe
  "Jeg havde været på et par dates med mænd, jeg synes var for vattede. Jeg er ret bestemt, så det skal de kunne modstå. Da jeg fandt Michaels profil, virkede det anderledes. Jeg faldt pladask for hans øjne. Vi liker hinanden, og sms’erne begynder at flyve afsted. Vi aftaler en kop kaffe hos ham, og vi klikker med det samme, jeg var åbenbart mere klar til en kæreste, end jeg troede."
  Michael og Dorthe - fandt sammen på single.dk®
 • David og Lidia
  "Nu har vi været sammen i snart tre år, og jeg har fundet ud af at den smukke pige, jeg fandt på Single.dk i virkeligheden var en endnu smukkere og jordnær pige, som jeg kan tale med alt om. Nu bor vi sammen her i Søborg og har det skønt."
  David og Lidia - fandt sammen på single.dk®
 • Martin og Søs
  "Vi skrev sammen i to måneder, inden vi lavede en aftale. Det passede mig rigtig godt, at vi kendte hinanden før vi mødtes. Man får nogle gange sagt lidt mere, når man sidder ved tasterne, end når man er på date. Vores første date var helt fantastisk og vi talte sammen uafbrudt i fem timer om alt muligt fra film, familie og stort og småt."
  Martin og Søs - fandt sammen på single.dk®
 • Morten og Marianne
  "Vores første date var et 20-minutters møde på McDonalds på motorvejen ved Solrød. Det var lidt skørt, men det var, hvad der kunne lykkes. Efter det korte møde fortsatte sms’erne til klokken 3 om natten, og vi satte en ny aftale i stand weekenden efter. Nu skal vi flytte sammen i mit hus i Frederikssund."
  Morten og Marianne - fandt sammen på single.dk®
 • Jim og Julie
  "Jeg tror ikke, Julie og jeg havde mødtes uden single.dk. Jeg er aldrig gået i byen for at finde den eneste ene, derfor tog jeg også chancen online. Det er noget mere seriøst på nettet. Nu drejer det sig om at nyde den lille familie her i Odense, og se om vores lille søn ikke skal have nogle søskende."
  Jim og Julie - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Tine
  "Jeg må sige, at internet-dating er noget, der virker. De her sider får rigtig meget kritik, men det er faktisk noget, der virker. Det kan lade sig gøre. Jeg synes single.dk var et frisk pust på nettet, som lagde sig lunt i midtersegmentet med søde almindelige mennesker, der gerne vil møde andre ligesindede."
  Christian og Tine - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Susanne
  "Vi har været sammen over tre år nu, og vi er meget forelskede. Vi har børn, job og andre hensyn at tage, så vi har valgt at bo hver for sig. Det fungerer fint. Det er skam ikke for at vi kun gider det nemme selskab med erotik, champagne og kaviar. Vi gør også de helt almindelige ting sammen med familie, gåture og opvask, vi bor bare hver for sig."
  Søren og Susanne - fandt sammen på single.dk®
 • Søren og Stine
  "Stine og jeg har altid matchet rigtig godt i vores dialog. Vi har også talt om, at det kunne have været dejligt at have fundet hinanden tidligere i livet, men nu kan jeg se, at vi først var klar til hinanden nu."
  Søren og Stine - fandt sammen på single.dk®
 • Claus og Vickie
  "Jeg havde haft et par andre dates på Single.dk, men det var ikke det helt store. Men med Claus, var det noget helt andet. Det var næsten skræmmende, som det klikkede. Det var nærmest som om vi allerede kendte hinanden i forvejen."
  Claus og Vickie - fandt sammen på single.dk®
 • Kenny og Ankita
  "Vi er flyttet sammen i en lejlighed i Roskilde, hvor jeg studerer. Vi er forlovede og har planlagt bryllup. Vores forhold er fantastisk, og det er nærmest som om, at der flyver hjerter mellem os helt tegneserieagtigt, når vi er sammen."
  Kenny og Ankita - fandt sammen på single.dk®
 • Michael og Anja
  "Det føles som om, at vi har kendt hinanden altid. Vi flyttet sammen i min landejendom med vores tilsammen fem børn. Det er naturligvis en stor beslutning, som alle skal være med på, så det krævede noget overvejelse. Men nu har vi en skøn base her."
  Michael og Anja - fandt sammen på single.dk®
 • Christian og Line
  "Da vi begyndte at date, var det god kemi med det samme. Der gik ikke længe, inden jeg flyttede ind hos Line. Men nu er vi ved at vokse ud af vores nuværende hus med fem beboere, når vi er flest. Flere mennesker kræver mere plads. Nu har vi sat huset til salg og leder i samme område efter et større hus."
  Christian og Line - fandt sammen på single.dk®
 • Joachim og Katrine
  "Jeg tænkte, at det var nu eller aldrig den gang vi mødtes, og jeg er glad for at vi begge slog til. Nu har vi fundet vores eget hus. Vi er gift og har en dejlig dreng. Og ikke nok med det - til maj får han en lillesøster."
  Joachim og Katrine - fandt sammen på single.dk®
 • Gilbert og Sia
  "Jeg har fået verdens bedste kæreste med hjertet på det rette sted. Jeg giver hende 10 ud af 10 mulige i at være en god kæreste. Hun støtter mig fuldstændig i alting og gør mig stærkere, når tingene er svære. Sia er den sødeste, dejligste og mest betænksomme kæreste, jeg kan ønske mig."
  Gilbert og Sia - fandt sammen på single.dk®
 • "Single.dk har i mange år ført helt normale danskere sammen"

  Finans

  Finans
 • "Nu mener dating-sitet single.dk, at der er brug for professionel assistance til at finde kærligheden"

  BT

  BT
 • "Især for de 30-40-årige er datingsites en effektiv måde at finde kærligheden på"

  Politiken

  Politiken