10 tegn på at din seneste date var en giga-succes

Du har været lidt ved siden af dig selv, men på den gode måde. Din seneste date gik over al forventning, og selvom du vistnok fik sagt noget dumt eller snublede over ordene, så overskyggede det ikke alt det positive. Den første date er tit lidt akavet, men denne her var ikke. Overhovedet ikke! Og indtil I skal ses igen, kan tiden kun gå for langsomt.

Hvis du kan vinge samtlige 10 tegn af, var din seneste date en giga-succes. Er du derimod på vej ud på en ny date, kan du bruge listen som dit kærligheds-barometer og satse på, det svinger over på smukt.

1. Tiden løb fra jer

Ingen hænger ud med nogen, der ikke interesserer dem, længere end højst nødvendigt. Omvendt er det svært at løsrive sig i godt selskab. Så hvis tiden fløj, hvis én drink blev til flere, og hvis ingen af jer havde travlt med at bryde op, var det en virkelig god start.

2. I grinede ad de samme ting

Når to mennesker griner ad de samme ting – samtidig – har de en fest, det er klart, men de signalerer også, at de er interesserede i hinanden på et dybere (romantisk) plan. Vi bruger latteren til at skabe en tættere forbindelse til hinanden.

Læs også: Er du på sporet af den perfekte date?

3. God øjenkontakt

En stensikker måde at flirte på er ved at fastholde nogens blik blot et sekund længere end det normale. God øjenkontakt indikerer helt generelt, at der er ved at opstå en rigtig fin kontakt. Der er noget om det gamle udtryk: Et blik siger mere end tusinde ord.

4. Sans for detaljen

Du ved, at din date er interesseret, når han/hun huskede en sær lille detalje, som du skrev eller nævnte tidligere, og du kan ikke lade være med at blive rørt over det. Tænk, at vedkommende har lyttet så opmærksomt...

5. Forskelle var dragende

I kunne konstatere, at I var vidt forskellige på et faktuelle plan. Din date var fra landet, du bor i byen, I beskæftiger jeg i helt forskellige brancher og interesserer jer for ting, der lyder som sort snak for den anden. Og alligevel havde I alletiders date. Jamen det er da alletiders.

6. Spejlrefleksen

Et internationalt studie i socialpsykologi nåede for 12 år siden frem til, at mennesker, der er tiltrukket af hinanden, typisk kopierer hinandens holdning og bevægelser. Der opstår en slags spejlrefleks, fx. rækker man ud efter sit glas eller stryger en hånd gennem håret samtidig.

Læs også: Derfor lyver dit kropssprog aldrig

7. Planer for fremtiden

Et klart succes-tegn er, at I talte om at foretage jer noget sammen fremover. Måske blot, at I ville ses igen, eller gøre noget sammen, I kom til at tale om. Endnu bedre er det, hvis nogle af jeres respektive venner involveres. Når man har lyst til at introducere sin date i vennekredsen, er det fordi, det er en rigtig god date.

8. Tale-lytte-fordelingen stod 1-1

Hvem har ikke prøvet at møde nogen, som munden ikke stod stille på? Nervøsitet kan få mennesker til at plapre løs, men der er også dem, der bare elsker at tale om sig selv og som aldrig spørger til andre. Gaab… Sidder du derimod tilbage med en fornemmelse af, at I talte og lyttede sådan fifty-fifty og med oprigtig interesse, er der grund til at holde fast…

9. Du måtte dele oplevelsen

Mange af os går lidt stille med dørene, når vi planlægger en date. Vi gider ikke efterfølgende at svare på spørgsmål, hvis den af den ene eller anden grund skuffede. Efter en vellykket date derimod har du lyst til at ringe og fortælle om såvel møde som menneske til din bedste ven. Ja, til hvem som helst, hvis den var virkelig-virkelig vellykket.

10. Hurtig på tasterne

Skrev din date umiddelbart efter jeres første møde? Det tegner godt, når han/hun er hurtig på tasterne med et ‘tak for sidst’ eller ‘kom du godt hjem?’ For kunne der i virkeligheden ikke lige så godt have stået ‘skal vi snart ses igen?’

Vil du læse flere artikler om online dating og parforhold? Klik HER 💗

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.