15 ting kvinder gør som mænd synes er turn-off

Vi udgav en liste over mænds værste (u)vaner, som kvinder hader. At de lader skægstubbe ligge i håndvasken for eksempel. Retfærdigvis kommer her en tilsvarende svada retur. Mænd kan hurtigt få nok af kvinder med disse 15 tendenser. Og det sjove er, at de fleste af os godt ved, at de er big-time-turn off’s.

1. Maskulin opførsel

Man kan diskutere, om grimt sprog, høje bøvs og et ordentligt dunk i ryggen er maskulint. Men vi kan nok blive enige om, at det ikke er feminint. Kvinder, som kalder sin kæreste for “Bro” og næsten er en karrikatur på en jord- og betonarbejder, er nærmest nødt til at give manden en lammer for at nedlægge ham. For de færreste mænd deltager frivilligt.

2. Mrs. Hyacinth-go-home

Mænd er glimrende bilister. Sådan som de selv ser det. Så en kvinde, der laver en Mrs. Hyacinth (Tv-serien “Fint skal det være”) og kommenterer sin chaufførs evner bag rattet, er i langt de fleste mænds optik hamrende irriterende. Ros og påskønnelse er naturligvis velkomment. Bemærkninger som “Husk nu, det kan være glat”, “pas på, vejen svinger”, eller “skal jeg se, om der kommer nogen bagfra” er det bedst at bide i sig.

3. Venindens problemer

Susanne fra arbejdet har problemer med eksmanden, eller Birgitte har fået seneskedehindebetændelse, så hun hverken kan strikke eller spille badminton… Det er synd for dem, men mænd, orker ikke at få gengivet lange, detaljerede referater af klagesange. Slet ikke om kvinder, de knap nok eller slet ikke kender. Det er okay at få det fortalt, men ikke at skulle lytte i 25 minutter.

Læs også: 15 ting mænd gør, som kvinder synes, er turn off

4. Dramaqueen nej tak

Skal der være drama, så lad os finde det på Netflix, i biografen eller på teatret. Ikke hos kæresten. Mænd sætter ikke pris på hysteri og kvinder med røg ud af ørerne. Naturligvis skal der være plads til at være sur, vred, indigneret, når noget er gået af H… til, men mænd kan lide ukomplicerede kvinder. Ikke overreagerende bitchy queenbees, der kan blive ved med at forfølge et emne og skrue mindre uoverensstemmelser op til krigszone-konfrontationer.

Img
Ligner dit hjem en svinesti, vil din date eller kæreste føle sig turned off. Du kan derimod score point ved at være huslig. Glem forklæde og hjemmelavede boller i ovnen, bare ryd op. Modelfoto. iStock

5. Mangel på husmoderlig omsorg

Kvinder, der sylter, bager, stryger og støvsuger og får hjemmet til at ligne en boligreportage, var der nok flere af i mormors generation. Det er også i orden, men singlepiger, som lever med gamle madvarer i køleskabet, bjerge af vasketøj på badeværelsesgulvet og så meget rod, at det er vanskeligt at finde en vandret flade at stille sin kaffekop på, skræmmer, oftere end de scorer. Det mener endda mænd, der selv er nogle rodehoveder, men de er måske slet ikke ude efter en ny date. Snarere en ny mor?

6. Sjuskedorte duer ikke

Hullet nattøj, fedtet hår og gammel mascara? Sjuskedorte er et turn off. Ligesom kvinder står helt af på mænd med et for nonchalant forhold til hygiejne og påklædning, gør mænd det også, når kvinder har slukket for forfængeligheden. De posede joggingbukser må ud eller vente med at komme på, til entreen skal males. Det er unisex turn on at gøre sig umage med sit udseende.

7. Beklagelser over din eks

Alle har en fortid, men hvor mange erobringer, dates, elskere og kærester, der ligger i vores slipstrøm, er det de færreste mænd, der orker at høre om. Kvinder er langt mere nysgerrige end mænd, hvad angår ekskærester og tidligere eskapader. Mænd har ikke brug for den slags historisk information. Og absolut slet ikke i detaljer, eller hvis kvinden mest af alt beklager sig over de forhenværende bekendtskaber.

8. Krydsforhør

Hvad kan du bedst lide ved en pige? Har du været gift før? Vil du gerne have børn? Hvordan vil du helst holde ferie? Har du mange venner? Det er helt naturligt at være interesseret og stille spørgsmål, når man møder nye mennesker, men kvinder, der får første date til at minde om et krydsforhør, får mænd til at sætte sig ud på det yderste af stolen og se efter udgangen.

9. Shopping

Nogle mænd – nogle få mænd – nyder at shoppe med kæresten, men rigtig mange bliver bare trætte – ikke tændte. Den kvinde, som tager det helt selvfølgeligt, at hendes bedre halvdel tager med og engagerer sig aktivt, når hun prøver det ene outfit efter det andet, kan godt risikere, at dagen ender mere surmulende end sexet.

Læs også: 10 nemme fif der giver point hos kvinderne

10. Lader dine ting flytte ind før dig

Vel er det praktisk at parkere en tandbørste hos hinanden, når det lejlighedsvis sker, at vi bliver hængende natten over. Men dét dér med at efterlade tøj, sko, makeup og hele weekendtasken er “no-go”, indtil der lyder en direkte opfordring. Mænd føler sig løbet overende, når kvindeting sniger sig ind på deres enemærker, uden de selv har opfordret til det.

11. Kærligheds-klister

Jeg elsker dig er tre ord, vi alle godt kan lide at høre. Men der er undtagelser. Mænd kan fx. ikke lide at høre dem alt for tidligt i et nyt forhold. Eller måske endda før han overhovedet er sikker på, at der er tale om et forhold. Kvinden kommer til at virke for “needy”, og det er et turn off af den helt tydelige slags. Kvinder, der “klistrer”, virker for insisterende, og det er absolut ikke spændende.

12. Flirte med andre

At flirte med andre for at få mandens opmærksomhed – eller for at provokere ham, fordi der har været en kurre på tråden, eller for at gøre ham jaloux – eller for enhver anden brugbar grund fører sjældent til noget godt. Mænd er enige om, at det er en barnlig opførsel, og at kvinden gør sig mere eller mindre til grin.

Img
Er du for besidderisk og uselvstændig, bliver han træt af dig. Husk at have dine egne interesser og lad være med at møve dig ind på hans territorium ved en hver lejlighed.

13. Kontrol

Mange kvinder besidder gode lederegenskaber. Især når det kommer til at holde styr på kæresten og forholdet. Men at være en kontrolfreak eller ligefrem en hel kommandocentral er et mega-turn off. En ting er at have styr på fælles planer, noget andet er at ville bestemme dem.

14. Gemmeleg og andre narrestreger

Det er håbløst gennemskueligt, når kvinder venter med at svare på beskeder, eller lader som om, de er vildt optaget af alle mulige andre aftaler for ikke at være et “let bytte”. At de gemmer sig for at blive mere eftertragtede, eller poster festlige billeder på de sociale medier, så alle kan se, hvilket spændende liv, de har, det er da… Umodent.

15. Del ikke det hele

Det er skønt at dele alt muligt med hinanden, men for meget af det gode bliver et turn off. I et helt nyt forhold har de færreste lyst til at vide noget om fx. et maveonde, og hvis en kvinde plaprer løs om tidligere seksuelle oplevelser, kunne man få den tanke, at hun også fortæller vidt og bredt om hendes nuværende – måske til veninder. Ingen bryder sig om at føle sig udleveret, og fortrolighed er dyrebart. Kvinder, der ikke respekterer det, mister hurtigt tiltrækningskraften.

Hvis du som kvinde sidder tilbage og tænker ‘æv, jeg har godt nok mange turn offs’ – så læs også 10 snedige tricks der får ham til at se dig som wife-material

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.