5 vilde steder du inviterer din date hen når du vinder i lotto

Tænker du af og til på, hvad du ville gøre, hvis du en dag stod med den helt rigtige talkombination på en lottokupon? Eller skal vi hellere skrive når du vinder? Man skal jo tro på det. Dagdrømme er heldigvis gratis, så drøm med her. Vi har fundet 5 vilde steder, du kan invitere din date hen, når det bimler og bamler, fordi det er dig, der har jackpot.

1. Himmelsk oplevelse

Kropsmassage, ansigtsbehandling og andre lækre behandlinger efter netop jeres behov. Det lyder himmelsk, og spa-oplevelsen er det ikke blot i overført betydning, når det foregår med forrygende panoramaudsigt over Københavns havn. Den tidligere kulkran i Nordhavn er blevet totalrenoveret, i en grad som tidligere tiders kranførere i sortsværtede kedeldragter ikke i deres vildeste fantasi kunne have forestillet sig. Den er blevet til en overdådig spa med suiter samt en terrasse med ildsted og er nu et luksus retreat. En “ham og hende” oplevelse i Amazing Krane koster 1.800 kroner pr. person (v. 2 pers.) for godt og vel halvanden times luksus behandlinger.

Img
Amazing Krane står i Københavns Nordhavn. Foto: Amazingspace.dk

2. Danmark rundt i et vandfly

Pretty Woman-go-home: Denne flyvetur Danmark rundt begynder med to overnatninger på Hotel d'Angleterre i København. Herfra kører en limousine jer den korte vej hen til det smarte lille vandfly, der ligger ved Nordre Toldbod, hvorefter i flyver til Falsled Kro på Fyn. Her tilbringer I de næste par døgn i stedets elegante suite med "all inclusive” – det vil sige Champagne Brunch, frokost, drinks i haven og eksklusiv vinmenu. Videre nordpå går det til Skagen, hvor der er booket overnatninger på Ruths Hotel med wellness og flere uforlignelige gastronomiske oplevelser. Og tjuhej, tilbage til virkeligheden på blot 55 minutters flyvetur til København. Man kan også stige af og på i Aarhus, og det koster ikke ekstra end de 39.500 kroner pr. person i delt dobbeltværelse, som de seks dage koster. Det bliver ikke nemt at være din dates næste date.

Img
NORDIC Seaplanes har også sightseeing-ture over København eller Aarhus, og dem behøver man ikke at vinde i lotteriet for at kunne betale. Foto: seaplanes.dk

3. Kør ud i drømmebilen

På bookaclassic.dk finder du en stor samling helt fortryllende biler. Smukke klassikere eller labre sportsvogne med snurrende motorer, dollargrin, cabrioleter, spitfires, stingrays… Og hvis det skal være mere spøjst, end det skal være sexet, kan du også finde en østtysk Trabant. Der er andre sites, hvorfra det er muligt at leje Ferrarier og Lamborghinier, nogle kan kun prøves på en bane, men så må der til gengæld køres stærkere end politiet tillader. Priserne varierer meget, hvilket jo ikke er så vigtigt, når først millionen er trillet ind, vel?

Læs også: Er det nemmere at score, når du er rig?

4. Romantisk overnatning

I Ryegaard Dyrehave ved Trudsholm Gods midt på Sjælland kan I overnatte i helt unikke omgivelser seks meter over jorden oppe mellem trækronerne, og det er en naturoplevelse på første klasse. I indkvarteres i en stilfuld hytte med glastag og vægge. Her er bl.a. dobbeltseng, køleskab med hvidvin og chokolade, morgenkåber samt toilet og bad lige under hytten. Brunch – eller tidlig morgenmad, hvad man nu foretrækker, er inkluderet i de 5.000 kroner, det koster at være Tarzan & Jane eller Robin Hood & Lady Marion-wanna bee’s i et døgn. Det samme er tre års kontingent til stedets Kultur og Naturforening og med medlemskabet får man rabat på næste overnatning.

Img
Trætophytten i Ryegaard Dyrehave ligger i seks meters højde uforstyrret af alt andet end vindens susen. Foto: ryegaard.dk

5. Ballonflyvning

Med en spækket bankkonto kan du naturligvis købe dig til det meste, men selv blandt millionærer er det de færreste beskåret at købe en luftballon. Og få lært at styre den. For cirka 2.000 kroner pr. person kan du invitere din date med på en storslået oplevelse, hvor I flyver hen over landskabet i en times tid. Forinden bliver man grundigt briefet, og bagefter får man overrakt et diplom og afslutter med bobler og andre lækkerier. Fx. er firmaet DreamBalloon en autoriseret virksomhed med certificeret ballon-udstyr og professionelle fuldtids-piloter.

Img
Kan det blive meget mere romantisk? Foto: Dreamballoon.dk

Vil du have flere forslag, mens du venter på den store gevinst? Klik her

10 sikre efterårs-dates, der gi’r jer den indre varme

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.