7 tegn på at du har fundet en helt fantastisk mand

Tvivlen kan godt slå ned – især i et spritnyt forhold. Og såmænd også senere: Er han nu den helt rigtige? Hvis du (selvfølgelig helt diskret og uden at indrømme det for en levende sjæl) sammenligner ham med venindernes mænd og kærester, er han så topscorer i helt-fantastisk-mand-ligaen? Du kan regne med, at han er det, hvis du genkender ham i de her 7 udsagn.

1. Han kender dit kærlighedssprog

Det er 30 år siden, parterapeuten Gary Chapman udgav sin bog om de 5 kærlighedssprog. I årevis forud for udgivelsen sad han og lyttede til par, der savnede kærlighed og nærvær, og han kom frem til, at der måtte være et mønster. Hvad var det helt konkret, disse mennesker savnede? Svarene sorterede han i 5 kategorier og i dag er bogen solgt i over 20 millioner. De 5 sprog er anerkendende ord, kvalitetstid, praktiske tjenester, gaver, og fysisk berøring. Hvis den mand, du har fundet, ved, hvad der gør dig mest lykkelig, ja såh…

2. Han er stabil

Kan du regne med ham? Gør han, hvad han siger og siger han, hvad han gør? En pålidelig og stabil mand er så meget mere tiltrækkende – og afslappende – end en mand med humørsvingninger, overforbrug af hvad som helst eller et kreativt forhold til sandheden.

Læs også: 10 tøseting, der får mænd til at ønske sig langt væk

3. Han tar dine følelsesudbrud i stiv arm

Sure, irriterede, triste eller rasende kvinder er ren amfetamin for mænds hukommelse. Pludselig kan de huske, at de mangler at købe noget i Silvan, at de har lovet at arbejde over eller at hjælpe Leif ovre i nummer 14 med at køre brænde ind. Ude af røret er de! Og hvis de forinden har forsøgt at gyde en smule olie på med et “slap dog af” er de det endda, før de selv ved af det. Nogle mænd lægger imidlertid ikke afstand, men ører til. De tager følelsesudbrud i stiv arm, lytter, bakker op og spørger, om der er noget, de kan gøre? Er det sådan en mand, du dater? Slip ham ikke!

4. Han rammer plet, når han giver en gave

Det kan være virkelig svært at købe gaver. Vi vil jo helst give (og modtage) noget, der glæder. Men hvad??? Man kan vel ikke kalde det et kardinalpunkt, men det er altså dejligt at have en kæreste, som rammer plet, når han kommer med en gave. Når han har sans for detaljen og husker det, hvis du har nævnt noget, du mangler.

Læs også: Hvor hurtigt bliver mænd forelskede?

5. Han giver plads

Man giver meget af sig selv, når man får en partner. Tilnærmer sig naturligvis hinanden. Men der skal samtidig være plads til at være sig selv. Til at dyrke sine interesser, som han måske hverken deler eller forstår og til at se sine respektive venner og veninder uden at blive mødt af surmuleri, jalousi og kritik. Eller bliver han bare en anelse jaloux? Så er han nok ret vild med dig.

6. Han siger ting, der varmer

Gør han dig glad og får han dig til at grine? Det er ikke så ringe, hvis han er i stand til at sætte fut i såvel lidenskab som latter. Et godt grin bringer mennesker tættere sammen, fordi det får os til at føle os på bølgelængde. Og hvis han så samtidig siger smigrende og søde ting, der gør dig varm om hjertet, ja så er det jo ret fantastisk, ikke?

7. Han overrasker dig

I begyndelsen er alting nyt, uudforsket og spændende, men efterhånden sniger rutinerne sig uvægerligt ind og uden små overraskelser kan et forhold hurtigt blive lidt forudsigeligt (små-kedeligt?) Så små overraskelser må der til. Eller store? Kan han finde på at pakke en picnickurv med en kold flaske vin i? At hente dig på togstationen uden det var aftalt? Prøv at lægge mærke til de fysiske tegn, som opstår hos mennesker, der bliver glædeligt overrasket: Øjenbrynene ryger i vejret, kæben falder en smule og bliver til et stort smil. Pupillerne udvides. Kroppen reagerer positivt på glædelige overraskelser og den, der overrasker, bliver tilsvarende glad over at gøre det. Win-win.

Læs også: 10 veje til et vellykket forhold

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.