8 dårlige scoretricks nogle stadigvæk tror virker på os kvinder

Vi bragte en artikel om kvinders mest fjollede og uduelige scoretricks. Her kommer mændenes pendant. Det er ikke til at sige, hvad der indimellem går gennem hovedet, når den ældgamle parringsleg rumsterer i reptilhjernen – men disse genveje er snarere omveje til kvinders hjerter.

1. Dick pics

Hvordan pokker er det fænomen pludselig opstået? Det har aldrig været kutyme, at mænd uopfordret sendte billeder af deres ædlere dele, og heldigvis lader det heller ikke til, at der er stort opsving i dillen.

Tror du, at et dick pic gør hende varm indeni, kan du godt tro om igen. Det har den modsatte effekt. Kvinder er mindre visuelle end mænd og bliver ikke tændt af det. Uanset hvor godt udrustet du måtte være, øger det ikke dine scorechancer.

1. Muskler i babyolie

Indsmurte og spændte muskler i en stram tanktop hører 00’erne til. Sammen med bling-bling smykkerne og Louis Vuitton-nøglekæden.

En veltrænet krop er selvfølgelig aldrig et minus, men hvis du vil gøre dig forhåbninger om at vise den frem i virkeligheden, skal du altså ikke lægge ud med at sende billeder af den. Det tænder ikke kvinder.

Et naturligt billede af den derimod – f.eks. fra en strandtur med vennerne – kan for de fleste kvinders vedkommende gå an. Men et solo-billede er sjældent en god idé – og det bliver kun værre, hvis det tilmed er taget ind i spejlet.

Læs også: Sådan forfører du hende online, så hun bliver vild efter at møde dig

3. Flashing af dyre mærker

Går du rundt med en kæmpe hest på brystet, er der risiko for, hun stejler.

Dyre mærkevarer er ikke ligefrem turn off, men det giver ikke pluspoint at være dækket til med de “rigtige” logoer og navne. Det gør det til gengæld at være velklædt og soigneret. En nystrøget skjorte bringer dig et godt stykke af vejen. Får hun fornemmelsen af, du bruger mærkevarer til at maskere, hvem du i virkeligheden er, slukkes gnisten hurtigere, end du kan nå at sige Gucci.

4. Belæring

Vi læner os lidt op ad mansplaining og så alligevel ikke. For hvor mansplaining er et forholdsvis nyt begreb, har bedrevidenhed og belæring altid eksisteret. Men det scorer ingen på. Der er ikke noget værre end en mand, der liige skal give sit besyv – bare for at sige noget. Har hun reelt brug for hjælp, er det naturligvis en anden sag.

De fleste mennesker er i stand til at skelne mellem bedrevidenhed og et velment råd. Men blot fordi du elsker din mors lasagne, betyder det ikke, at du skal pådutte andre at bruge samme ingredienser eller fremgangsmåde. En kvinde fortalte, hvordan hendes date instruerede hende i at køre den hurtigste rute mellem hendes hjem og arbejde. Hun havde boet – og arbejdet – samme sted i fire år, så hun kendte vejen!

5. Købe en drink

De færreste tager i byen for at drikke vand, derfor er en drink en særdeles oplagt mulighed for at falde i snak med en fremmed. Alle kan lide en gratis cocktail, men derfor er det ikke en selvfølge, at du scorer på at betale for en. Hun smiler sødt og siger tak, men den er langt fra hjemme. Det kan jo være, hun bare er tørstig og synes, du virker venlig. Dine chancer for samtale optimeres, men gratis drinks til diverse søde kvinder sikrer dig ikke en scoring.

Læs også: Har du datet en narcissist? Sådan spotter du dem

6. Karriere-pral

Der er ikke noget nyt i, at de fleste mænd elsker at tale om deres arbejde. Du må gerne være ambitiøs – det sætter kvinder pris på – men kan du ikke andet end at tale om, hvor uundværlig du er for firmaet, bliver de fleste kvinder hurtigt trætte. Anekdoter er velkomne, men du er ikke til jobsamtale. Spørg i stedet ind til hende – og husk, at I begge er meget mere end jeres respektive karrierer.

Det er okay at være stolt og fortælle om din seneste forfremmelse, men fremstår du som en opblæst karrierekomet, mister hun interessen.

7. En sej bil

Mænd går tilsyneladende mere op i biler end kvinder. Sådan virker det i hvert fald ofte.

Men din date falder næppe i svime over din nyleasede Mercedes. Den trækker ikke ned, men bliv ikke skuffet, når den heller ikke fungerer som babe-magnet. Kvinder, der smider sig op på køleren, er betalt for at gøre det. Virkeligheden er en anden.

Taler eller praler du for meget om din bil, vil du hurtigt trætte dit kvindelige selskab. Måske spørger hun, om du vil køre hende hjem? Så er det ikke for at høre bilens motor eller mærke hestekræfterne, men for at komme hjem.

Gem snakken om alufælgene, indtil du er sammen med gutterne.

8. Bagtaleri

At skubbe andre mennesker ned for at selv at komme op er et hulens dårligt scoretrick. Din date vil utvivlsomt gennemskue, hvad du har gang i. Ond tale virker kun, hvis I har en fælles fjende, og det er sjældent sandsynligt i et helt nyt bekendtskab. Så tal ikke andre ned. Det får dig til at fremstå, som om du har ondt et vist sted, er bitter eller tøsefornærmet. Dét giver ikke din date lyst til at kaste sig over dig. Tværtimod. Ros i stedet andre og tillæg dig selv en positiv attitude – smil til verden og den smiler til dig. Banalt men sandt.

Læs også: Bliver du let intimideret, eller har du den effekt på andre?

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?