Bliver alle omkring dig gift og får børn?

Du risikerer at ende som pebermø! Engang kunne den trussel få yngre, (men altså ikke helt unge) kvinder til at blegne – og værre endnu – til at sænke standarderne for, hvem de kunne acceptere som ægtemands-potentiale. Giftes skulle de bare! Sådan er det heldigvis ikke mere. Kvinder er reelt bedre til at leve alene end mænd. Men kan en truende følelse af at være på vej “ud af klubben” alligevel ramme, når den ene veninde efter den anden inviterer til bryllup – og siden babyshower? Når smukke selskabskjoler fra alle de fantastiske bryllupsfester fylder den halve garderobe, mens den store, hvide fortsat mangler..?

Læs også: 10 tegn, der straks afslører, at I er et godt match

Gennemsnitsalderen for, hvornår vi gifter, os er steget markant, så det haster ikke i samme grad med at finde den eneste ene. I dag er mænd omtrent 35 år, og kvinder er godt 32, når de siger ja til hinanden. Der er bare et dilemma: Børnene! “Mor-far-børn-vinduet” er åbent i væsentlig kortere tid end tidligere, for biologien – fertiliteten – er ligeglad med ændret adfærd og kultur.

Læs også: Skal din inderligste drøm gå i opfyldelse?

Drømmer man om at stifte familie på et eller andet tidspunkt i nærmere fremtid, kan det godt blive lidt anstrengende, når ellers elskelige tanter og mostre kommer med emsige stikpiller til familiesammenkomster. – Har du ikke fundet en kæreste endnu? … Sådan en køn og klog pige som dig? … Det er jo også fornuftigt, at du passer dine studier, men… Alt imens veninder arrangerer polterabender, og budgettet udfordres af en lind strøm af indsamlinger til bryllupsgaver. Badehåndklæder, køkkenmaskiner, sengetøj og Kay Bojesen turtelduer… Sidenhen også yndigt indpakkede barselsgaver med økologiske bideringe og bæredygtigt, prisvindende legetøj. Det fortsætter i én overvældende uendelighed og føles som om, alle omkring en bliver gift og får børn…

Gør det dig skruk eller gi’r det dig skræk? Hvis du har brug for en guide mod single-stress, kommer den lige her:

Livets plusser

Sæt fokus på det positive i dit liv. Skriv det evt ned. Fx. at du kan sove længe, når du ikke lige skal op og på arbejde? (Småbørnsforældre sover ikke engang om natten). Hvad går godt? Når du koncentrerer dig om dit livs plusser, bliver du samtidig mere eftertragtet, når du dater. Win-win.

Læg gode planer

Hvad har du lyst til at foretage dig? (som kan lade sig gøre). Er der et sted, du gerne vil rejse til? Der er efterhånden oceaner af muligheder for single-rejser. Eller noget særligt, du gerne vil lære? Planlæg så fremtiden bliver interessant, og du kan gå rundt og være forventningsfuld. Det gør dig glad i låget. Og mere sexet.

Læs også: 10 vigtige grunde: Derfor virker onlinedating så godt

Forkæl dig selv

Ingen bestemmer, hvad du bruger dine penge og din fritid til. Husk at forkæle dig selv indimellem. Det privilegium er sværere at holde i hævd, når du lever sammen med nogen, der higer efter din opmærksomhed. Især hvis de er bittesmå…

Anskaf et kæledyr

Antropologiske undersøgelser har bevist, at mennesker , der følges med en hund, lettere får andres opmærksomhed. Det er nu især mænd med hund, der skærper kvinders interesse. At anskaffe et kæledyr kræver naturligvis grundig overvejelse. Men man er ikke længere alene – og hvis det ligefrem gør én mere interessant?

Se nye mennesker

Selvfølgelig skal du ikke droppe gode, gamle venner, men hvis du trænger til andre input end noget med babyer og havregrød i håret, så beslut dig for at se nogle nye mennesker. Spørg nogle kolleger, om de vil med ud? Gå på dates. Dermed øger du også muligheden for at møde ham, du ved…

Læs også: Ked af at være single? 5 grunde til, at du har de bedste odds for at finde kærligheden

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.