Dit kæreste-horoskop 2020

Det siger stjernerne om dit kærlighedsliv i det nye år.

Maria Christensen

Maria Christiansen
Skribent

Din hjælpsomhed er nøglen

Stenbukken, 22. december til 19. januar:

Du ved det godt selv: Hver gang nogen har brug for en hjælpende hånd, er du den, der springer til – også selv om det betyder, at du skal tilsidesætte dine egne planer. Måske fordi du ser alt som projekter, der skal klares, og når andre så har noget, de ikke selv magter, synes du, at du må fikse det. Din hjælpsomhed ser ud til at være nøglen, når du skal låse op for kærligheden i det nye år. Ikke nødvendigvis din praktiske hjælp, men du kan komme tæt på et menneske, der har brug for at blive løftet af dit humør og din ildhu. Tro dog ikke, at du sidder med løsningen på alle udfordringer og opgaver. Giv plads til andres ideer, og du vil opdage, at nogle af dine bekymringer forsvinder, når du ikke uafbrudt pålægger dig selv at tage ansvar. Dit gode humør og din naturlige imødekommenhed får andre til at efterstræbe dit selskab, så indstil dig på at møde mange nye mennesker i det nye år.

En ildsjæl vil krydse dit spor

Vandmanden, 20. januar til 18. februar:

Din karismatiske og selvsikre udstråling kan let blæse andre bagover, og derfor kræver det indimellem ekstraordinært mod at gå på date med et menneske, der er født i Vandmandens tegn. I det tidlige forår vil en farverig ildsjæl imidlertid krydse dit spor. Måske har I en fælles sag eller ideologi, måske handler det om at skabe balance i noget, der syner uretfærdigt. Processen vil optage dig, og dine originale ideer vil inspirere og gøre dig efterstræbt. Du vil befinde dig i en opadgående spiral af positivitet og føle dig værdsat og motiveret til at gå i gang med noget nyt og kreativt. Dit naturlige behov for alenetid kan blive udfordret, fordi der vil være rift om at få din opmærksomhed. Men med det rette match vil du blive mødt af forståelse for, at du har brug for at “trække stikket”. Husk blot, at andre også kan have brug for at lade op helt alene. Det er ikke lig med manglende interesse eller en afvisning.

Glæde og overskud

Fisken, 19. februar til den 20. marts:

Det nye år står i kreativitetens tegn, så hvis du ikke allerede udøver en form for kunsthåndværk, tegning, håndarbejde, musik eller har en anden kreativ hobby, er tiden nu virkelig velegnet til at sætte i gang. Du vil opdage, at din fantasi og din naturlige æstetiske sans vil gå op i en højere enhed, og den glæde, dine udfoldelser vil give dig, smitter af på dine omgivelser. Glæde og overskud ser i det hele taget ud til at præge året, og du må nok indstille dig på at være mere selskabelig og udadvendt, end du normalt er. Måske fordi du møder mennesker, som drager dig ind i et nyt fællesskab. Det kan have noget med bevægelse eller natur at gøre – noget sanseligt og legende, som kan kræve en vis overvindelse fra din side. En overraskende forandring i det tidlige forår vil røre dig og gøre dig let om hjertet i forhold til noget, der har tynget dig i det forløbne år.


Luftforandring og eventyr

Vædderen, 21. marts til 19. april:

Mennesker født i Vædderens tegn ligger sjældent på den lade side. De er generelt tiltrækkende, fordi de er så energiske og fantasifulde – og ofte har de en erotisk udstråling, som er svær at ignorere. Et højt aktivitetsniveau vil netop præge det kommende år, der tegner til at blive temmelig eventyrligt. Luftforandring – måske en længere rejse, en flytning eller ændringer i job-sammenhæng er tilsyneladende undervejs, og hvis du – som de fleste i Vædderens tegn – hurtigt føler dig rastløs, vil disse forandringer få dig til at føle dig i dit es. Når du går på dates, vil du fra dit nye ståsted blive i stand til at se nye perspektiver. Det bedste du kan gøre er at være åben og lyttende og forholde dig lidt mere roligt og tålmodigt, end du ellers har for vane. Og hvis det lykkes dig at skrue en anelse ned for gennemslagskraften, vil du opleve, at romantikken får kronede dage.

Kom ud af komfortzonen og grib dagen

Tyren, 20. april til 20. maj:

Som single har du formentlig på din sædvanlige rolige og velovervejede facon tænkt over, hvad der skal til for at finde det helt rigtige match. Den eneste ene, som du i bund og grund gerne vil møde og leve dit liv med. Spørgsmålet er, om du her i det nye år ikke skal tage “tyren ved hornene” (ha-ha) og blot springe ud i at date? Den stabilitet, du nyder i din hverdag, kan let omkalfatres til kedsomhed, men det ser ud til, at du med ganske lidt nytænkning får let ved at gøre tilværelsen meget mere indholdsrig. Et menneske fra din fortid kan midt i året melde sig og være medvirkende til at trække dig ud af din komfortzone. Stol på at det bliver forfriskende, og at nye mennesker og muligheder vil dukke op. Og slumretæppet hjemme i sofaen løber jo ingen steder, så grib dagen.

Romantik og selskabelighed

Tvillingerne, 21. maj til 20. juni:

Dit positive livssyn og lyse sind skulle gøre det til en let sag at finde en kæreste, men der kan være bump på vejen. Måske stiller du for store forventninger til de mennesker, du dater, og hvis du skuffes, giver du dem sjældent en ny chance? Men med vinterens afslutning vil det lysne på flere fronter. I særdeleshed hvis du giver dig selv lov til at gå mere i dybden, end du normalt gør. Måske er der nogen, du skal lære lidt bedre at kende, eller noget, du skal sætte dig grundigt ind i? Hen over sommeren vil større selskabelighed danne rammen om noget meget sensuelt og romantisk, og du vil efter alt at dømme finde nye fællesskaber, som du vil befinde dig virkelig godt i. Dog kan det være, at du ikke skal være helt så åbenmundet, som du plejer at være, men lade andre få taletid. Lyt hellere lidt – også til dig selv, så du er sikker på, du er på rette vej.


Slip det, der tynger fra fortiden

Krebsen, 21. juni til 22. juli:

Det nye år kan blive et vendepunkt for mennesker i Krebsens tegn. Og hvis du skal træffe én vigtig beslutning, kunne det være at slippe alt det, der tynger dig fra fortiden. Du vil opleve, at ny energi fylder dig op, og at det, du har følt som tryghed, i virkeligheden har været en tung bagage, der har forhindret dig i at gribe ud efter noget nyt. Alle nye bekendtskaber er ikke nødvendigvis værd at holde fast i, og du kan føle dig forbitret, måske ligefrem hævngerrig, hvis nogen viser sig at være upålidelige. Slip også disse negative følelser – brug din stærke intuition til at sortere “skidt fra kanel” og koncentrér dig om det, der løfter dig. Dine nærmeste venner vil bakke dig op i en vigtig beslutning, men sørg for selv at føle efter – stol på din mavefornemmelse, og hvis det handler om noget kommunikativt, så læs også det med småt. Således vil du have styr på det hele i det nye år.

Et legende, sensuelt og erotisk år

Løven, 23. juli til 22. august:

Din naturlige charme og din medfødte evne til at at fokusere på det positive gør dig ombejlet, og det kommende år tegner til at blive legende, sensuelt og erotisk. Allerede i årets første måneder vil selskabelighed og socialt samvær med nye mennesker begejstre dig, du skal dog ikke lade dig løbe over ende. Din generøsitet kan blive udnyttet, ikke nødvendigvis for at narre dig, men fordi du måske selv slår lidt for meget ud med armene? Rejser kommer til at præge en del af året. Enten er det dig selv, der tager af sted på en længere tur, eller nogen kommer rejsende til dig. Tilsyneladende får børn også en markant rolle i dit liv i løbet af året, og du vil finde glæde i at vise dig fra din omsorgsfulde side. Hvis du giver plads og er tolerant overfor nye bekendtskaber, kommer du ikke til at fortryde det.

Lad din fantasi få mere plads

Jomfruen, 23. august til 22. september:

Din perfektionistiske tilgang til livet spænder ben for dig, for du kan ikke sortere alle mennesker i kasser og analysere dig frem til et rigt kærlighedsliv. Forsøg at lade din fantasi få mere plads at boltre sig på og vær forsigtig med at fordømme mennesker, der ikke helt har det samme drive, som du selv besidder. Din stædighed og din kritiske sans kommer dig til hjælp i en sag, der involverer skriftlig kommunikation, og dine nærmeste vil værdsætte din indsats. På det følelsesmæssige plan vil du imidlertid vinde ved at være lidt mere impulsiv. Spring ud i eventyret og tro på, at der er noget godt i vente, selvom du ikke har planlagt alt ned i mindste detalje. Hen over sommeren vil en pudsig hændelse bestyrke dig i, at det ikke er så farligt at tage en dag ad gangen. Så vær blot fortrøstningsfuld.


Tilværelsen vil føles befriende let

Vægten, 23. september til 22. oktober:

Årets første måneder kan blive en anelse turbulente, fordi nogen omkring dig siger ét, og gør noget helt andet. Og du, som sætter stor pris på, at der er balance i alting, bliver frustreret over den uro, der opstår. Men husk, at du ikke kan løse alle problemer i verden, og hvis du flytter fokus fra dine sædvanlige cirkler, vil du opleve, at tilværelsen kan føles befriende let. Et nyt bekendtskab risikerer at blive kort, fordi du føler dig skuffet eller stødt, men harmonien kan let genoprettes, hvis du undlader at bære nag og tage alt for pålydende. Romantikken har i det hele taget gode vilkår i det nye år, og det har økonomien også. Meget tyder på, at du vil få overskud til at gøre noget, du længe har drømt om. Det kunne være noget selskabeligt, eller det kunne handle om noget, der har med din barndom at gøre.

En affære kan friste dig

Skorpionen, 23. oktober til 21. november:

Mennesker født i Skorpionens tegn viser ikke deres følelser til hvem som helst. Tværtimod har de det glimrende med at værne om deres privatliv, ja næsten være lidt hemmelighedsfulde, og det gør dem vanskelige at gennemskue. Ikke mindst på en date. Er du Skorpion – og særligt hvis du er født i begyndelsen af tegnet, vil det kommende år dog give dig rig mulighed for at være mere åben. Måske overfor et menneske, som du har haft en intim forbindelse til i din fortid, og som du pludselig vil møde igen i en overraskende situation. En affære kan friste dig og få dine følelser til at blusse op. Spørgsmålet er, om du er på rette spor? For alle Skorpioner gælder det, at året kan give visse udfordringer i forhold til jalousi, men den følelse opstår naturligvis kun, fordi kærligheden vil optage meget plads.

Din hverdag bliver lysere end længe

Skytten, 22. november til 21. december:

Skyttens tendens til at sige sin mening råt for usødet bliver let en barriere i dating-sammenhæng, for ikke alle tåler den ligefremme facon, der kan opfattes som uforskammet. Modvægten til den overvældende ærlighed er bl.a. Skyttens evne til at lade sig begejstre samt en grundlæggende humoristisk sans og generøsitet. Hvis du er født i Skyttens tegn, kan du se frem til et ret forrygende år, hvor der vil være bud efter dig fra mange sider. De bekymringer, du har haft på det seneste, vil blegne eller endda helt forsvinde, og din hverdag bliver lysere end længe. Udfordringen bliver at administrere din tid og vælge rigtigt. Du kan trods alt ikke det hele! Rejseaktivitet vil præge en del af året, men din sædvanlige eventyrlyst bliver tilsyneladende overtrumfet af din glæde ved at være hjemme. Det kan kan skyldes nye bekendtskaber eller nye omgivelser.

Din hjælpsomhed er nøglen

Stenbukken, 22. december til 19. januar:

Du ved det godt selv: Hver gang nogen har brug for en hjælpende hånd, er du den, der springer til – også selv om det betyder, at du skal tilsidesætte dine egne planer. Måske fordi du ser alt som projekter, der skal klares, og når andre så har noget, de ikke selv magter, synes du, at du må fikse det. Din hjælpsomhed ser ud til at være nøglen, når du skal låse op for kærligheden i det nye år. Ikke nødvendigvis din praktiske hjælp, men du kan komme tæt på et menneske, der har brug for at blive løftet af dit humør og din ildhu. Tro dog ikke, at du sidder med løsningen på alle udfordringer og opgaver. Giv plads til andres ideer, og du vil opdage, at nogle af dine bekymringer forsvinder, når du ikke uafbrudt pålægger dig selv at tage ansvar. Dit gode humør og din naturlige imødekommenhed får andre til at efterstræbe dit selskab, så indstil dig på at møde mange nye mennesker i det nye år.

En ildsjæl vil krydse dit spor

Vandmanden, 20. januar til 18. februar:

Din karismatiske og selvsikre udstråling kan let blæse andre bagover, og derfor kræver det indimellem ekstraordinært mod at gå på date med et menneske, der er født i Vandmandens tegn. I det tidlige forår vil en farverig ildsjæl imidlertid krydse dit spor. Måske har I en fælles sag eller ideologi, måske handler det om at skabe balance i noget, der syner uretfærdigt. Processen vil optage dig, og dine originale ideer vil inspirere og gøre dig efterstræbt. Du vil befinde dig i en opadgående spiral af positivitet og føle dig værdsat og motiveret til at gå i gang med noget nyt og kreativt. Dit naturlige behov for alenetid kan blive udfordret, fordi der vil være rift om at få din opmærksomhed. Men med det rette match vil du blive mødt af forståelse for, at du har brug for at “trække stikket”. Husk blot, at andre også kan have brug for at lade op helt alene. Det er ikke lig med manglende interesse eller en afvisning.

Glæde og overskud

Fisken, 19. februar til den 20. marts:

Det nye år står i kreativitetens tegn, så hvis du ikke allerede udøver en form for kunsthåndværk, tegning, håndarbejde, musik eller har en anden kreativ hobby, er tiden nu virkelig velegnet til at sætte i gang. Du vil opdage, at din fantasi og din naturlige æstetiske sans vil gå op i en højere enhed, og den glæde, dine udfoldelser vil give dig, smitter af på dine omgivelser. Glæde og overskud ser i det hele taget ud til at præge året, og du må nok indstille dig på at være mere selskabelig og udadvendt, end du normalt er. Måske fordi du møder mennesker, som drager dig ind i et nyt fællesskab. Det kan have noget med bevægelse eller natur at gøre – noget sanseligt og legende, som kan kræve en vis overvindelse fra din side. En overraskende forandring i det tidlige forår vil røre dig og gøre dig let om hjertet i forhold til noget, der har tynget dig i det forløbne år.


Luftforandring og eventyr

Vædderen, 21. marts til 19. april:

Mennesker født i Vædderens tegn ligger sjældent på den lade side. De er generelt tiltrækkende, fordi de er så energiske og fantasifulde – og ofte har de en erotisk udstråling, som er svær at ignorere. Et højt aktivitetsniveau vil netop præge det kommende år, der tegner til at blive temmelig eventyrligt. Luftforandring – måske en længere rejse, en flytning eller ændringer i job-sammenhæng er tilsyneladende undervejs, og hvis du – som de fleste i Vædderens tegn – hurtigt føler dig rastløs, vil disse forandringer få dig til at føle dig i dit es. Når du går på dates, vil du fra dit nye ståsted blive i stand til at se nye perspektiver. Det bedste du kan gøre er at være åben og lyttende og forholde dig lidt mere roligt og tålmodigt, end du ellers har for vane. Og hvis det lykkes dig at skrue en anelse ned for gennemslagskraften, vil du opleve, at romantikken får kronede dage.

Kom ud af komfortzonen og grib dagen

Tyren, 20. april til 20. maj:

Som single har du formentlig på din sædvanlige rolige og velovervejede facon tænkt over, hvad der skal til for at finde det helt rigtige match. Den eneste ene, som du i bund og grund gerne vil møde og leve dit liv med. Spørgsmålet er, om du her i det nye år ikke skal tage “tyren ved hornene” (ha-ha) og blot springe ud i at date? Den stabilitet, du nyder i din hverdag, kan let omkalfatres til kedsomhed, men det ser ud til, at du med ganske lidt nytænkning får let ved at gøre tilværelsen meget mere indholdsrig. Et menneske fra din fortid kan midt i året melde sig og være medvirkende til at trække dig ud af din komfortzone. Stol på at det bliver forfriskende, og at nye mennesker og muligheder vil dukke op. Og slumretæppet hjemme i sofaen løber jo ingen steder, så grib dagen.

Romantik og selskabelighed

Tvillingerne, 21. maj til 20. juni:

Dit positive livssyn og lyse sind skulle gøre det til en let sag at finde en kæreste, men der kan være bump på vejen. Måske stiller du for store forventninger til de mennesker, du dater, og hvis du skuffes, giver du dem sjældent en ny chance? Men med vinterens afslutning vil det lysne på flere fronter. I særdeleshed hvis du giver dig selv lov til at gå mere i dybden, end du normalt gør. Måske er der nogen, du skal lære lidt bedre at kende, eller noget, du skal sætte dig grundigt ind i? Hen over sommeren vil større selskabelighed danne rammen om noget meget sensuelt og romantisk, og du vil efter alt at dømme finde nye fællesskaber, som du vil befinde dig virkelig godt i. Dog kan det være, at du ikke skal være helt så åbenmundet, som du plejer at være, men lade andre få taletid. Lyt hellere lidt – også til dig selv, så du er sikker på, du er på rette vej.


Slip det, der tynger fra fortiden

Krebsen, 21. juni til 22. juli:

Det nye år kan blive et vendepunkt for mennesker i Krebsens tegn. Og hvis du skal træffe én vigtig beslutning, kunne det være at slippe alt det, der tynger dig fra fortiden. Du vil opleve, at ny energi fylder dig op, og at det, du har følt som tryghed, i virkeligheden har været en tung bagage, der har forhindret dig i at gribe ud efter noget nyt. Alle nye bekendtskaber er ikke nødvendigvis værd at holde fast i, og du kan føle dig forbitret, måske ligefrem hævngerrig, hvis nogen viser sig at være upålidelige. Slip også disse negative følelser – brug din stærke intuition til at sortere “skidt fra kanel” og koncentrér dig om det, der løfter dig. Dine nærmeste venner vil bakke dig op i en vigtig beslutning, men sørg for selv at føle efter – stol på din mavefornemmelse, og hvis det handler om noget kommunikativt, så læs også det med småt. Således vil du have styr på det hele i det nye år.

Et legende, sensuelt og erotisk år

Løven, 23. juli til 22. august:

Din naturlige charme og din medfødte evne til at at fokusere på det positive gør dig ombejlet, og det kommende år tegner til at blive legende, sensuelt og erotisk. Allerede i årets første måneder vil selskabelighed og socialt samvær med nye mennesker begejstre dig, du skal dog ikke lade dig løbe over ende. Din generøsitet kan blive udnyttet, ikke nødvendigvis for at narre dig, men fordi du måske selv slår lidt for meget ud med armene? Rejser kommer til at præge en del af året. Enten er det dig selv, der tager af sted på en længere tur, eller nogen kommer rejsende til dig. Tilsyneladende får børn også en markant rolle i dit liv i løbet af året, og du vil finde glæde i at vise dig fra din omsorgsfulde side. Hvis du giver plads og er tolerant overfor nye bekendtskaber, kommer du ikke til at fortryde det.

Lad din fantasi få mere plads

Jomfruen, 23. august til 22. september:

Din perfektionistiske tilgang til livet spænder ben for dig, for du kan ikke sortere alle mennesker i kasser og analysere dig frem til et rigt kærlighedsliv. Forsøg at lade din fantasi få mere plads at boltre sig på og vær forsigtig med at fordømme mennesker, der ikke helt har det samme drive, som du selv besidder. Din stædighed og din kritiske sans kommer dig til hjælp i en sag, der involverer skriftlig kommunikation, og dine nærmeste vil værdsætte din indsats. På det følelsesmæssige plan vil du imidlertid vinde ved at være lidt mere impulsiv. Spring ud i eventyret og tro på, at der er noget godt i vente, selvom du ikke har planlagt alt ned i mindste detalje. Hen over sommeren vil en pudsig hændelse bestyrke dig i, at det ikke er så farligt at tage en dag ad gangen. Så vær blot fortrøstningsfuld.


Tilværelsen vil føles befriende let

Vægten, 23. september til 22. oktober:

Årets første måneder kan blive en anelse turbulente, fordi nogen omkring dig siger ét, og gør noget helt andet. Og du, som sætter stor pris på, at der er balance i alting, bliver frustreret over den uro, der opstår. Men husk, at du ikke kan løse alle problemer i verden, og hvis du flytter fokus fra dine sædvanlige cirkler, vil du opleve, at tilværelsen kan føles befriende let. Et nyt bekendtskab risikerer at blive kort, fordi du føler dig skuffet eller stødt, men harmonien kan let genoprettes, hvis du undlader at bære nag og tage alt for pålydende. Romantikken har i det hele taget gode vilkår i det nye år, og det har økonomien også. Meget tyder på, at du vil få overskud til at gøre noget, du længe har drømt om. Det kunne være noget selskabeligt, eller det kunne handle om noget, der har med din barndom at gøre.

En affære kan friste dig

Skorpionen, 23. oktober til 21. november:

Mennesker født i Skorpionens tegn viser ikke deres følelser til hvem som helst. Tværtimod har de det glimrende med at værne om deres privatliv, ja næsten være lidt hemmelighedsfulde, og det gør dem vanskelige at gennemskue. Ikke mindst på en date. Er du Skorpion – og særligt hvis du er født i begyndelsen af tegnet, vil det kommende år dog give dig rig mulighed for at være mere åben. Måske overfor et menneske, som du har haft en intim forbindelse til i din fortid, og som du pludselig vil møde igen i en overraskende situation. En affære kan friste dig og få dine følelser til at blusse op. Spørgsmålet er, om du er på rette spor? For alle Skorpioner gælder det, at året kan give visse udfordringer i forhold til jalousi, men den følelse opstår naturligvis kun, fordi kærligheden vil optage meget plads.

Din hverdag bliver lysere end længe

Skytten, 22. november til 21. december:

Skyttens tendens til at sige sin mening råt for usødet bliver let en barriere i dating-sammenhæng, for ikke alle tåler den ligefremme facon, der kan opfattes som uforskammet. Modvægten til den overvældende ærlighed er bl.a. Skyttens evne til at lade sig begejstre samt en grundlæggende humoristisk sans og generøsitet. Hvis du er født i Skyttens tegn, kan du se frem til et ret forrygende år, hvor der vil være bud efter dig fra mange sider. De bekymringer, du har haft på det seneste, vil blegne eller endda helt forsvinde, og din hverdag bliver lysere end længe. Udfordringen bliver at administrere din tid og vælge rigtigt. Du kan trods alt ikke det hele! Rejseaktivitet vil præge en del af året, men din sædvanlige eventyrlyst bliver tilsyneladende overtrumfet af din glæde ved at være hjemme. Det kan kan skyldes nye bekendtskaber eller nye omgivelser.

Din hjælpsomhed er nøglen

Stenbukken, 22. december til 19. januar:

Du ved det godt selv: Hver gang nogen har brug for en hjælpende hånd, er du den, der springer til – også selv om det betyder, at du skal tilsidesætte dine egne planer. Måske fordi du ser alt som projekter, der skal klares, og når andre så har noget, de ikke selv magter, synes du, at du må fikse det. Din hjælpsomhed ser ud til at være nøglen, når du skal låse op for kærligheden i det nye år. Ikke nødvendigvis din praktiske hjælp, men du kan komme tæt på et menneske, der har brug for at blive løftet af dit humør og din ildhu. Tro dog ikke, at du sidder med løsningen på alle udfordringer og opgaver. Giv plads til andres ideer, og du vil opdage, at nogle af dine bekymringer forsvinder, når du ikke uafbrudt pålægger dig selv at tage ansvar. Dit gode humør og din naturlige imødekommenhed får andre til at efterstræbe dit selskab, så indstil dig på at møde mange nye mennesker i det nye år.

En ildsjæl vil krydse dit spor

Vandmanden, 20. januar til 18. februar:

Din karismatiske og selvsikre udstråling kan let blæse andre bagover, og derfor kræver det indimellem ekstraordinært mod at gå på date med et menneske, der er født i Vandmandens tegn. I det tidlige forår vil en farverig ildsjæl imidlertid krydse dit spor. Måske har I en fælles sag eller ideologi, måske handler det om at skabe balance i noget, der syner uretfærdigt. Processen vil optage dig, og dine originale ideer vil inspirere og gøre dig efterstræbt. Du vil befinde dig i en opadgående spiral af positivitet og føle dig værdsat og motiveret til at gå i gang med noget nyt og kreativt. Dit naturlige behov for alenetid kan blive udfordret, fordi der vil være rift om at få din opmærksomhed. Men med det rette match vil du blive mødt af forståelse for, at du har brug for at “trække stikket”. Husk blot, at andre også kan have brug for at lade op helt alene. Det er ikke lig med manglende interesse eller en afvisning.

Glæde og overskud

Fisken, 19. februar til den 20. marts:

Det nye år står i kreativitetens tegn, så hvis du ikke allerede udøver en form for kunsthåndværk, tegning, håndarbejde, musik eller har en anden kreativ hobby, er tiden nu virkelig velegnet til at sætte i gang. Du vil opdage, at din fantasi og din naturlige æstetiske sans vil gå op i en højere enhed, og den glæde, dine udfoldelser vil give dig, smitter af på dine omgivelser. Glæde og overskud ser i det hele taget ud til at præge året, og du må nok indstille dig på at være mere selskabelig og udadvendt, end du normalt er. Måske fordi du møder mennesker, som drager dig ind i et nyt fællesskab. Det kan have noget med bevægelse eller natur at gøre – noget sanseligt og legende, som kan kræve en vis overvindelse fra din side. En overraskende forandring i det tidlige forår vil røre dig og gøre dig let om hjertet i forhold til noget, der har tynget dig i det forløbne år.


Luftforandring og eventyr

Vædderen, 21. marts til 19. april:

Mennesker født i Vædderens tegn ligger sjældent på den lade side. De er generelt tiltrækkende, fordi de er så energiske og fantasifulde – og ofte har de en erotisk udstråling, som er svær at ignorere. Et højt aktivitetsniveau vil netop præge det kommende år, der tegner til at blive temmelig eventyrligt. Luftforandring – måske en længere rejse, en flytning eller ændringer i job-sammenhæng er tilsyneladende undervejs, og hvis du – som de fleste i Vædderens tegn – hurtigt føler dig rastløs, vil disse forandringer få dig til at føle dig i dit es. Når du går på dates, vil du fra dit nye ståsted blive i stand til at se nye perspektiver. Det bedste du kan gøre er at være åben og lyttende og forholde dig lidt mere roligt og tålmodigt, end du ellers har for vane. Og hvis det lykkes dig at skrue en anelse ned for gennemslagskraften, vil du opleve, at romantikken får kronede dage.

Kom ud af komfortzonen og grib dagen

Tyren, 20. april til 20. maj:

Som single har du formentlig på din sædvanlige rolige og velovervejede facon tænkt over, hvad der skal til for at finde det helt rigtige match. Den eneste ene, som du i bund og grund gerne vil møde og leve dit liv med. Spørgsmålet er, om du her i det nye år ikke skal tage “tyren ved hornene” (ha-ha) og blot springe ud i at date? Den stabilitet, du nyder i din hverdag, kan let omkalfatres til kedsomhed, men det ser ud til, at du med ganske lidt nytænkning får let ved at gøre tilværelsen meget mere indholdsrig. Et menneske fra din fortid kan midt i året melde sig og være medvirkende til at trække dig ud af din komfortzone. Stol på at det bliver forfriskende, og at nye mennesker og muligheder vil dukke op. Og slumretæppet hjemme i sofaen løber jo ingen steder, så grib dagen.

Romantik og selskabelighed

Tvillingerne, 21. maj til 20. juni:

Dit positive livssyn og lyse sind skulle gøre det til en let sag at finde en kæreste, men der kan være bump på vejen. Måske stiller du for store forventninger til de mennesker, du dater, og hvis du skuffes, giver du dem sjældent en ny chance? Men med vinterens afslutning vil det lysne på flere fronter. I særdeleshed hvis du giver dig selv lov til at gå mere i dybden, end du normalt gør. Måske er der nogen, du skal lære lidt bedre at kende, eller noget, du skal sætte dig grundigt ind i? Hen over sommeren vil større selskabelighed danne rammen om noget meget sensuelt og romantisk, og du vil efter alt at dømme finde nye fællesskaber, som du vil befinde dig virkelig godt i. Dog kan det være, at du ikke skal være helt så åbenmundet, som du plejer at være, men lade andre få taletid. Lyt hellere lidt – også til dig selv, så du er sikker på, du er på rette vej.


Slip det, der tynger fra fortiden

Krebsen, 21. juni til 22. juli:

Det nye år kan blive et vendepunkt for mennesker i Krebsens tegn. Og hvis du skal træffe én vigtig beslutning, kunne det være at slippe alt det, der tynger dig fra fortiden. Du vil opleve, at ny energi fylder dig op, og at det, du har følt som tryghed, i virkeligheden har været en tung bagage, der har forhindret dig i at gribe ud efter noget nyt. Alle nye bekendtskaber er ikke nødvendigvis værd at holde fast i, og du kan føle dig forbitret, måske ligefrem hævngerrig, hvis nogen viser sig at være upålidelige. Slip også disse negative følelser – brug din stærke intuition til at sortere “skidt fra kanel” og koncentrér dig om det, der løfter dig. Dine nærmeste venner vil bakke dig op i en vigtig beslutning, men sørg for selv at føle efter – stol på din mavefornemmelse, og hvis det handler om noget kommunikativt, så læs også det med småt. Således vil du have styr på det hele i det nye år.

Et legende, sensuelt og erotisk år

Løven, 23. juli til 22. august:

Din naturlige charme og din medfødte evne til at at fokusere på det positive gør dig ombejlet, og det kommende år tegner til at blive legende, sensuelt og erotisk. Allerede i årets første måneder vil selskabelighed og socialt samvær med nye mennesker begejstre dig, du skal dog ikke lade dig løbe over ende. Din generøsitet kan blive udnyttet, ikke nødvendigvis for at narre dig, men fordi du måske selv slår lidt for meget ud med armene? Rejser kommer til at præge en del af året. Enten er det dig selv, der tager af sted på en længere tur, eller nogen kommer rejsende til dig. Tilsyneladende får børn også en markant rolle i dit liv i løbet af året, og du vil finde glæde i at vise dig fra din omsorgsfulde side. Hvis du giver plads og er tolerant overfor nye bekendtskaber, kommer du ikke til at fortryde det.

Lad din fantasi få mere plads

Jomfruen, 23. august til 22. september:

Din perfektionistiske tilgang til livet spænder ben for dig, for du kan ikke sortere alle mennesker i kasser og analysere dig frem til et rigt kærlighedsliv. Forsøg at lade din fantasi få mere plads at boltre sig på og vær forsigtig med at fordømme mennesker, der ikke helt har det samme drive, som du selv besidder. Din stædighed og din kritiske sans kommer dig til hjælp i en sag, der involverer skriftlig kommunikation, og dine nærmeste vil værdsætte din indsats. På det følelsesmæssige plan vil du imidlertid vinde ved at være lidt mere impulsiv. Spring ud i eventyret og tro på, at der er noget godt i vente, selvom du ikke har planlagt alt ned i mindste detalje. Hen over sommeren vil en pudsig hændelse bestyrke dig i, at det ikke er så farligt at tage en dag ad gangen. Så vær blot fortrøstningsfuld.


Tilværelsen vil føles befriende let

Vægten, 23. september til 22. oktober:

Årets første måneder kan blive en anelse turbulente, fordi nogen omkring dig siger ét, og gør noget helt andet. Og du, som sætter stor pris på, at der er balance i alting, bliver frustreret over den uro, der opstår. Men husk, at du ikke kan løse alle problemer i verden, og hvis du flytter fokus fra dine sædvanlige cirkler, vil du opleve, at tilværelsen kan føles befriende let. Et nyt bekendtskab risikerer at blive kort, fordi du føler dig skuffet eller stødt, men harmonien kan let genoprettes, hvis du undlader at bære nag og tage alt for pålydende. Romantikken har i det hele taget gode vilkår i det nye år, og det har økonomien også. Meget tyder på, at du vil få overskud til at gøre noget, du længe har drømt om. Det kunne være noget selskabeligt, eller det kunne handle om noget, der har med din barndom at gøre.

En affære kan friste dig

Skorpionen, 23. oktober til 21. november:

Mennesker født i Skorpionens tegn viser ikke deres følelser til hvem som helst. Tværtimod har de det glimrende med at værne om deres privatliv, ja næsten være lidt hemmelighedsfulde, og det gør dem vanskelige at gennemskue. Ikke mindst på en date. Er du Skorpion – og særligt hvis du er født i begyndelsen af tegnet, vil det kommende år dog give dig rig mulighed for at være mere åben. Måske overfor et menneske, som du har haft en intim forbindelse til i din fortid, og som du pludselig vil møde igen i en overraskende situation. En affære kan friste dig og få dine følelser til at blusse op. Spørgsmålet er, om du er på rette spor? For alle Skorpioner gælder det, at året kan give visse udfordringer i forhold til jalousi, men den følelse opstår naturligvis kun, fordi kærligheden vil optage meget plads.

Din hverdag bliver lysere end længe

Skytten, 22. november til 21. december:

Skyttens tendens til at sige sin mening råt for usødet bliver let en barriere i dating-sammenhæng, for ikke alle tåler den ligefremme facon, der kan opfattes som uforskammet. Modvægten til den overvældende ærlighed er bl.a. Skyttens evne til at lade sig begejstre samt en grundlæggende humoristisk sans og generøsitet. Hvis du er født i Skyttens tegn, kan du se frem til et ret forrygende år, hvor der vil være bud efter dig fra mange sider. De bekymringer, du har haft på det seneste, vil blegne eller endda helt forsvinde, og din hverdag bliver lysere end længe. Udfordringen bliver at administrere din tid og vælge rigtigt. Du kan trods alt ikke det hele! Rejseaktivitet vil præge en del af året, men din sædvanlige eventyrlyst bliver tilsyneladende overtrumfet af din glæde ved at være hjemme. Det kan kan skyldes nye bekendtskaber eller nye omgivelser.

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.