Her er de 10 allermest sexede jobs som kvinder har

Profilbilledet – altså umiddelbart udseendet – er i så godt som alle tilfælde det første, mænd hæfter sig ved, når de dater online. Ser hun godt ud, er hun høj eller lav? Derefter er alderen ikke ligegyldig, og det er geografien heller ikke. Bor hun indenfor rækkevidde? Og de fleste skæver også ret hurtigt til hvilken profession, hun har. Nogle karrierer har bare meget mere sexappeal end andre. Her er mændenes top-ti:

1. Designer, bolig-stylist

Kvinder med stil får pærelet mænds opmærksomhed, og det kræver en udpræget æstetisk sans at leve af at indrette andre menneskers hjem eller endda designe deres møbler, tapet og sofapuder. Bolig-stylistens skarpe blik og evne til at sætte farver sammen smitter af på hendes egen fremtoning, så naturligvis er hun skarp at se på. Hun er kreativ og besidder en stor portion selvsikkerhed, og et eventuelt fælles hjem vil jo også blive lige i skabet.

2. PR- og kommunikation

Presse- og kommunikationsfolk er vant til at være i søgelyset, så kvinder i denne branche er typisk hverken tilbageholdende eller generte. De er opdaterede på nyheder, stærke på den digitale front og de sociale medier, og når de går i byen, møder de altid nogen, de kender. Ofte ser de også godt ud. Det er nok noget med, at HR-afdelingerne og direktørerne rundt omkring i erhvervslivet også vælger med øjnene, når der skal hyres en talsmand m/k for firmaet.

Img
Er der noget at sige til, man bliver lidt forelsket? Modelfoto: iStock

3. Bartender

Når hende den søde på byens bedste bar serverer en iskold fadøl med et glimt i øjet og kan balancere seks Dark ’N’ Stormy tværs over et overfyldt dansegulv uden at spilde, er der så noget at sige til, man bliver lidt forelsket? Kvindelige bartendere rangerer højt på listen over kvinder med sexede jobs. De er åbenbart utrættelige, de er udadvendte og kvikke i replikken. Og de står sjældent tidligt op lørdag morgen og forlanger, at man skal hjælpe med at støvsuge. Hvis bare hun kan få serveret en kop kaffe op ad formiddagen…

4. Sygeplejerske

Sygeplejersker optræder i mange erotiske fantasier iført bristefærdige uniformer. Det sande billede er, at sygeplejersken er nænsom og omsorgsfuld, har blide hænder og hjertet på rette sted. Hun har et meningsfuldt job, og hun er som regel i god form. Dels fordi hun går og bevæger sig meget på sit arbejde, dels fordi hun ved alt om fordelene ved at passe på sin krop og sit helbred.

5. Fotograf

Hun er årvågen med et skarpt blik for, hvad der sker omkring hende, og hun har sans for it og teknik i det hele taget. Hun er praktisk klædt på jobbet, men hun ved, hvordan mennesker tager sig bedst ud, så hun er altid piv-lækker, når hun går i byen. Hun er hurtig på aftrækkeren, og så har hun altid noget at fortælle, fordi hun oplever så meget forskelligt på jobbet.

Img
Kvinder, der etablerer egen virksomhed, lader generelt arbejdet komme først. Modelfoto: iStock

6. Iværksætter, selvstændig

En kvinde, der stifter egen virksomhed, er ambitiøs, målrettet og i det hele taget fremme i skoene, og det appellerer til mange mænd. Så pyt med, at hun tager på messe hele weekenden og generelt lader arbejdet komme i første række. Hun tør at tage chancer, hun er interesseret i at lære nyt, og hun er sjældent typen, der giver op på grund af lidt modgang.

7. Advokat

Forestillingen om den kvindelige advokat i pencil skirt og stiletter er ofte mere sexet end virkeligheden, men der er noget særligt ved en kvinde, der har autoritet, som kæmper for retfærdighed, som går efter at vinde. Hun er veltalende, vellønnet og velklædt, og det hele er ret beset … velkomment.

Læs også: Kvindernes top-ti over de mest sexede job, mænd kan have

8. Model

Der findes mænd, som mener, at de høje, slanke modeller i medierne og på catwalks er for høje og for tynde. Men mon ikke de kigger på dem alligevel? Modeller – og kvinder i modeverdenen generelt – tiltrækker naturligvis mænd. Modebranchen er omgæret af noget eventyrligt og virker dragende på mange. Den er international, kreativ, og der har været rigtig mange penge i den. Det er der for såvidt stadig – også for de topmodeller, der har opnået stjernestatus ved at være helt enormt fotogene – og konstant sultne.

9. Personlig træner

Hendes trænings-tights afslører de lækreste lår og balder, hun er stærk og smidig og som regel i godt humør, for folk, der bruger deres krop flittigt, udskiller flere endorfiner. Hormonet, som giver en følelse af velbehag. Hun er en fremragende motivator, det kan selvfølgelig være lidt for meget af det gode, men det er også lidt sexet, når hun presser én lige til kanten.

Img
Mænd dater rigtig gerne frisører. Modelfoto: iStock

10. Frisør

På datingsites verden over får kvinder i frisørfaget udpræget interesse, og forklaringen er formentlig ligetil: Kvinder, hvis profession er at gøre andre smukke, gør typisk også meget ud af sig selv, og frisører er bare tit til fest og farver. Når de altså ikke har stået op hele dagen og har fået ømme fødder. De er ofte selvstændige, energiske og udadvendte, fordi en stor del af deres job netop er at tale med nye mennesker. Og hvem elsker i øvrigt ikke en blid hovedbundsmassage udført af kyndige hænder?

Læs også: 10 råd, der gør dig mere attraktiv på din første date

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?