Er han den rigtige? Sådan ved du når du har skudt papegøjen

Hvis du i et stykke tid har været på nettet for at finde en kæreste, ved du, at det kan være nødvendigt at væbne sig med en smule tålmodighed. At ramme ind i den eneste ene med første klik, svarer lidt til, at du taber din guldring i havet og springer i vandet og samler den op i første dyk. Det er ikke umuligt, men skulle det ske, ville det være hamrende heldigt.

Men når du har dykket ned utallige gange, og det lykkes at spotte ringen, hvor lykkelig bliver du så ikke? På samme måde er det efter rækken af mere eller mindre vellykkede chats og dates helt vidunderligt at møde den helt rigtige. At opleve det perfekte match. At skyde papegøjen! Udtrykket er 800 år gammelt og stammer fra Frankrig, hvor man med bue og pil fandt på at skyde til måls mod farverige figurer af fugle, der blev placeret på høje pæle. En fuldtræffer på papegøjen udløste hovedgevinsten.

"Så danser vi omkring og synes, at alt er blevet lettere, lysere, sødere og sjovere"

Men mens de franske adelsmænd vitterligt kunne konstatere, at fugle-attrappen var gennemhullet, hvordan kan vi så – i dating-sammenhæng – være sikre på, at vi endelig har ramt rigtigt?

Ja, vi mærker det jo umiddelbart. Kemi, tiltrækningskraft og forelskelse er størrelser, vi har ringe indflydelse på. De opstår, eller også gør de ikke. Indimellem som buldrende forelskelser – oftere efterhånden, som vi lærer hinanden at kende, og så danser vi omkring og synes, at alt er blevet lettere, lysere, sødere og sjovere. Og dér i euforien koncentrerer vi os ikke meget om horisonten. Om vi også matcher på den lange bane.

Når du har taget matchmaker-testen på single.dk, vil du automatisk blive præsenteret for mennesker, der i høj grad lever ud fra værdier og grundlag, der ligner dine egne.

Det kan være omkring børn: Har I nogle? Ønsker I jer dem, eller har I slet ikke planer om at stifte familie? Og der er mange andre væsentlige forhold, som I gør klogt i ikke at ignorere, hvis jeres relation skal overleve den overbærende, altfavnende forelskelse. Griner I for eksempel af de samme ting, (griner I i det hele taget?) Og er I udadvendte eller til hjemmehygge? Hvad med arbejdsfordelingen i hjemmet? Hvor skal hjemmet i øvrigt være, og har I ens tolerance omkring at gå alene ud med vennerne, graden af rod i skufferne, alkoholvaner? Hvad med sport, sex, liv og død..?

“Drysset med mystik eller what-you-see-is-what-you-get”

Det tager tid at udforske hinandens meninger og holdninger, og for mange af os er det en del af eventyret, når vi møder et nyt, tiltrækkende menneske. Vi er nysgerrige, interesserede, opmærksomme og optagede af hinanden – og dét uanset, om stemningen er drysset med mystik, og diverse fakta bliver uddelt som små godbidder, eller om strategien er at være hundrede procent autentisk: What-you-see-is-what-you-get…

Læs også: Dette bør alle modne singler vide om dating på nettet

Med matchmaker-teknologien er I et – formodentlig flere – skridt foran, når det kommer til at afstemme “Har-jeg-skudt-papegøjen-tjeklisten”. En række konkrete spørgsmål er allerede stillet og besvaret, som fx. hvor I landet, I bor og arbejder, og om I er på nogenlunde bølgelængde, når det kommer til uddannelse, økonomi og døgnrytme.

Og jo flere sammenfald, der topper jeres varme følelser, jo større er sandsynligheden for, at I begge har sigtet helt præcist og har fundet det helt rigtige match – og altså netop den partner, som I hver især har længtes efter. Og når det er lykkedes, så ved I, at I ramt dén papegøje spot-on.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
<p>application_helper.message_list.message.alt</p>

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?