10 snedige tricks der får ham til at se dig som wife-material

Du kender det sikkert. I klikker godt og du har en fornemmelse af, at han kan lide dig. Men du ønsker, at han skal se dig som mere end blot en sød flingy-thingy. Her får du 10 tips til hvordan du kan bevæge mere over i dén boldgade, så han lægger mærke til det.

Maria Christensen

Maria Christiansen
Skribent

1. Gode råd

Kom med små forslag i husligt øjemed.Hvis han f.eks. fortæller, at det er irriterende at stryge skjorter, så spørg ham om pænt, om han husker at dampe skjorterne i maskinen efter den almindelige vask? De færreste mænd, som ikke stryger hver dag, er nok ikke klar over at damp gør det nemmere at få bugt med de krøllede skjorter. Du kunne også foreslå ham at tørre tøjet udenfor, når det er godt vejr – så sparer han nemlig tid og skal ikke kigge på eller gå ind i tørrestativet i knapt 48 timer.

"Overordnet set elsker mænd, når kvinder hjælper dem med huslige gøremål"

Det er vigtigt, at han ikke føler sig irettesat eller kritiseret – du er jo trods alt ikke hans mor. Dét indtryk må du helst ikke give ham! Små forslag, sagt med et smil i øjnene, virker kærligt og husligt samtidig med, at du viser dig fra din bedste wifey side.

Hvis du vil tage spadestikket dybere, kan du spørge, om du skal demonstrere det for ham, næste gang problemet opstår. Mænd er mere visuelle end kvinder, så når han ser dig stå med strygebrættet og sin krøllede skjorte, vil det utvivlsomt gå rent ind.

Overordnet set elsker mænd, når kvinder hjælper dem med huslige gøremål. Det appellerer til deres ur-instinkt, hvor hunnerne passede på børn og hjem, mens hannerne var ude at skaffe føde til familien.


Tja, rødstrømperne er velkomne til at springe op på barrikaderne nu og råbe kvindeundertrykkelse og gammeldags, men det virker altså – og mænd og kvinder har alle dage været forskelligt programmeret, om man vil det eller ej. Det betyder jo heller ikke, at han ikke skal løfte en finger, blot fordi du tørrer bordet af, lærer ham at vride karkluden eller stryge en skjorte.

2. Styr på tingene

Hvis din date er voksen og ansvarlig, kan det gøre et stærkt indtryk, at du diskret lader ham vide, du har styr på din økonomi. Derved gør du ham opmærksom på, at han med stor sandsynlighed ikke vil risikere at blive bebyrdet med minus på din konto, eller at du har spillet hele pensionsopsparingen op. Du kan plante dette frø ved f.eks. at sige, at du skal hjem og kigge på dit månedlige budget og se om kassen stemmer.

Et andet fif kan være at sige, du skal hjælpe din veninde med at få styr på hendes privatøkonomi. På den måde kan du rent faktisk fodre hans hjerne med lige præcis dét, du gerne vil have, han skal tænke om dig, såsom: “det er jo vigtigt, man har overblik over sine penge, så man ikke ender i Luksusfælden – jeg skal nok sørge for, at det ikke sker for Anja...”. Han vil tænke, at du har styr på det, er ordentlig og finder det vigtigt. Samtidig gør det jo ikke noget, at han kan se, hvor hjælpsom du er overfor andre.

"Ingen mand vil få lyst til at gå på knæ for en kvinde der roder og sviner som den tasmanske djævel i en slikbutik"

Hvis din date ikke selv har styr på sin økonomi og går mere op i at bruge penge på øl end at tjene dem, ja så er dette tip nok ikke meget bevendt – medmindre du gerne vil havne i den formanende mor-bås.

3. Betænksomme gaver

Du skal ikke lege, han har fødselsdag hver anden uge. Giv ham små ting han mangler til 20 kr. Står din date og aser og maser med at fjerne de fastgroede osterester i sit lasagnefad, så køb en stålsvamp til ham. Den koster 10 kr., men du fremstår super betænksom og hjælpsom ved at give ham lige præcis det han stod og manglede – måske endda uden han var klar over det?

Her kunne du også foreslå ham, at lægge en opvasketab ned i fadet (med varmt vand) natten over. Når du formår at gøre hans hverdag nemmere med små fif – husk det ikke må lyde bebrejdende – adder det til dit wife-potential. Ingen mand vil få lyst til at gå på knæ for en kvinde der roder og sviner som den tasmanske djævel i en slikbutik. 10 kr. on a skuresvamp well spent.

4. Lav et lækkert måltid mad

Mænd elsker kvinder, der kan lave mad. Det kan næppe overraske nogen. Det samme gælder den anden vej rundt – har du måske nogensinde hørt en kvinde udtale sig, at det er irriterende, når mænd kan lave mad? Fremhæv dit wife-potential ved at tilberede et sundt måltid mad. To pizzaer fra grillen rækker ikke, men hvis han kan se, at du har brugt både tid og tanker i køkkenet, vil du uden tvivl øge dit wife-potential i hans øjne.


Hvis du laver mad hos ham, så sørg for at der er lidt tilbage. Læg det i en tupperware og fortæl ham, at han også har mad til i morgen. Han vil garanteret tænke på dig og smile indvendigt, når han sætter tænderne i din lækre mad den efterfølgende dag.

5. Se godt ud

Nu kan vi ikke udskyde det længere. Mænd er langt mere visuelle end kvinder, og derfor betyder dit udseende kolossalt meget for ham, når det kommer til at skulle finde en mage. Han er programmeret til at tænke på sit afkoms overlevelse og slægts viderebringelse. Derfor er det ekstremt vigtigt, at barnet får de rette gener og forudsætninger. Vis dig fra din bedste side og fremhæv det, du selv kan lide.

"Vis ham og fortæl, at du passer på din krop, elsker den og holder den ved lige"

Mænd tiltrækkes bl.a. af kraveben og håndled, så hvis du kan gestikulere lidt, mens I taler, vil det bestemt ikke skade. En sund og pæn krop er også at foretrække hos mænd. Selvom dit maveskind måske ikke er ligeså spændt som lærredet på en bongotromme (let’s face it, sådan ser langt de færreste kvinder ud), kan du godt stadig være attraktiv og sund.

Du har sikkert set og hørt om det flere gange: Når vi er nyforelskede, giver vi den med glæde en ekstra skalle i fitnesscenteret for at fremstå så skarpe som muligt. Vis ham og fortæl, at du passer på din krop, elsker den og holder den ved lige. Hvis du ikke allerede gør det, er det på høje tid at komme i gang. Her handler det ikke om, hvad han skal tænke og mene, men om dig selv og dit velbefindende.

6. Vær sjov og udramatisk

Ligesom mænd elsker, kvinder der kan lave mad, elsker de kvinder, der kan få dem til at grine og tage let på tingene. Latter udløser hormonet endorfin, også kaldet lykke-hormonet, og får os altså til at have det rart. Hvis han har det godt i dit selskab, og endorfinerne får frit spil, vil han forbinde sit velbehag med dig – og vil derfor gerne se dig igen og igen… Hvis du kan grine af dig selv, er det også et plus.
Du fremstår ukompliceret og udramatisk.


Du viser, at du er let at omgås, problemfri, og at I sammen kan få en sjov fremtid, uden du bliver queen bee, når der opstår diskussioner. Så derfor: Grin så meget som muligt – undtagen når han er nøgen…

7. Ros ham

På samme måde som latter udløser endorfiner og får ham til at føle sig godt tilpas, har rosende ord tilsvarende effekt. Mænd får generelt langt mindre ros end kvinder. Prøv at spørge din bror, far, ven eller date, om han synes, han bliver påskønnet nok. Svaret vil med overvejende sandsynlighed være, at mænd ikke får komplimenter på samme måde som kvinder. Det kan du udnytte til din fordel.

Ros og komplimentér ham. Siger du f.eks. at han er god til at køre bil, vil du se, hvordan han vokser fem centimeter. Han vil automatisk lave en kobling mellem dig og sit velbefindende – og dét kan absolut være vanedannende.

8. Kompatibilitet på den lange bane

Noget af det vigtigste for hvorvidt han kan se dig som potentiel kommende wife er, om I er kompatible på den lange bane. Sagt med andre ord, om jeres livsbaner kan fungere sammen i ro og mag. Adskiller jeres værdier og mål i livet sig for meget, kan det være svært at forestille sig en fremtid. Hvis han godt kan lide dig, vil han gøre sig tanker om, hvorvidt du passer ind i det liv, han drømmer om.

Forestiller han sig en sexet hjemmegående husmor og tre søde børn? En vaskeægte karrierefamilie uden børn og maksimalt to ugers ferie om året? Eller noget helt tredje? Såfremt du skal gøre dig nogen forhåbninger om at blive anset som wife-potential, er det alfa omega, at han ubesværet kan forestille sig en harmonisk fremtid med fælles mål og måder at leve på.


Her er det vigtigt ikke at gå på kompromis med dine ønsker – også selvom du er forelsket og næsten har lyst til at gøre eller sige hvad som helst, for at øge seriøsiteten og sikre forbindelsen mellem jer. Hvis du f.eks. gerne vil have hus og børn men siger det modsatte for hans skyld, vil det på den lange bane få konsekvenser og ende i konflikter.

9. Vær god mod hans familie

Hvis din date oplever, at du kommer godt ud af det med hans familie, og at I kan lide hinanden, vil hans automatreaktion være, at du kan integreres. Det er altså en god ide at oppe sin indsats, når du møder hans familie. Spørg ind til forældrene, smil og vær åben. Ligesom din date vil hans forældre eller søskende også sætte pris på, at du er sjov. Hold endelig ikke igen med at fortælle sjove anekdoter, rose deres søn og vise interesse for de andre medlemmer af klanen.

10. Vær forudseende

Hjælp ham med at huske vigtige datoer som f.eks. hans mors fødselsdag. Du kan med fordel give ham gaveideer – eller sågar tilbyde at købe en gave for ham. Mænd hader at købe gaver og udskyder det som regel til sidste øjeblik. Derfor vil du være en sand helt, og wife-material, hvis du kan lette hans skuldre og samvittighed for det. Han vil takke dig for evigt.

Er du i tvivl om, hvorvidt han overhovedet ser forholds-potentiale i jeres flirt, så prøv at se, hvor mange punkter du kan tjekke af på listen…

1. Gode råd

Kom med små forslag i husligt øjemed.Hvis han f.eks. fortæller, at det er irriterende at stryge skjorter, så spørg ham om pænt, om han husker at dampe skjorterne i maskinen efter den almindelige vask? De færreste mænd, som ikke stryger hver dag, er nok ikke klar over at damp gør det nemmere at få bugt med de krøllede skjorter. Du kunne også foreslå ham at tørre tøjet udenfor, når det er godt vejr – så sparer han nemlig tid og skal ikke kigge på eller gå ind i tørrestativet i knapt 48 timer.

"Overordnet set elsker mænd, når kvinder hjælper dem med huslige gøremål"

Det er vigtigt, at han ikke føler sig irettesat eller kritiseret – du er jo trods alt ikke hans mor. Dét indtryk må du helst ikke give ham! Små forslag, sagt med et smil i øjnene, virker kærligt og husligt samtidig med, at du viser dig fra din bedste wifey side.

Hvis du vil tage spadestikket dybere, kan du spørge, om du skal demonstrere det for ham, næste gang problemet opstår. Mænd er mere visuelle end kvinder, så når han ser dig stå med strygebrættet og sin krøllede skjorte, vil det utvivlsomt gå rent ind.

Overordnet set elsker mænd, når kvinder hjælper dem med huslige gøremål. Det appellerer til deres ur-instinkt, hvor hunnerne passede på børn og hjem, mens hannerne var ude at skaffe føde til familien.


Tja, rødstrømperne er velkomne til at springe op på barrikaderne nu og råbe kvindeundertrykkelse og gammeldags, men det virker altså – og mænd og kvinder har alle dage været forskelligt programmeret, om man vil det eller ej. Det betyder jo heller ikke, at han ikke skal løfte en finger, blot fordi du tørrer bordet af, lærer ham at vride karkluden eller stryge en skjorte.

2. Styr på tingene

Hvis din date er voksen og ansvarlig, kan det gøre et stærkt indtryk, at du diskret lader ham vide, du har styr på din økonomi. Derved gør du ham opmærksom på, at han med stor sandsynlighed ikke vil risikere at blive bebyrdet med minus på din konto, eller at du har spillet hele pensionsopsparingen op. Du kan plante dette frø ved f.eks. at sige, at du skal hjem og kigge på dit månedlige budget og se om kassen stemmer.

Et andet fif kan være at sige, du skal hjælpe din veninde med at få styr på hendes privatøkonomi. På den måde kan du rent faktisk fodre hans hjerne med lige præcis dét, du gerne vil have, han skal tænke om dig, såsom: “det er jo vigtigt, man har overblik over sine penge, så man ikke ender i Luksusfælden – jeg skal nok sørge for, at det ikke sker for Anja...”. Han vil tænke, at du har styr på det, er ordentlig og finder det vigtigt. Samtidig gør det jo ikke noget, at han kan se, hvor hjælpsom du er overfor andre.

"Ingen mand vil få lyst til at gå på knæ for en kvinde der roder og sviner som den tasmanske djævel i en slikbutik"

Hvis din date ikke selv har styr på sin økonomi og går mere op i at bruge penge på øl end at tjene dem, ja så er dette tip nok ikke meget bevendt – medmindre du gerne vil havne i den formanende mor-bås.

3. Betænksomme gaver

Du skal ikke lege, han har fødselsdag hver anden uge. Giv ham små ting han mangler til 20 kr. Står din date og aser og maser med at fjerne de fastgroede osterester i sit lasagnefad, så køb en stålsvamp til ham. Den koster 10 kr., men du fremstår super betænksom og hjælpsom ved at give ham lige præcis det han stod og manglede – måske endda uden han var klar over det?

Her kunne du også foreslå ham, at lægge en opvasketab ned i fadet (med varmt vand) natten over. Når du formår at gøre hans hverdag nemmere med små fif – husk det ikke må lyde bebrejdende – adder det til dit wife-potential. Ingen mand vil få lyst til at gå på knæ for en kvinde der roder og sviner som den tasmanske djævel i en slikbutik. 10 kr. on a skuresvamp well spent.

4. Lav et lækkert måltid mad

Mænd elsker kvinder, der kan lave mad. Det kan næppe overraske nogen. Det samme gælder den anden vej rundt – har du måske nogensinde hørt en kvinde udtale sig, at det er irriterende, når mænd kan lave mad? Fremhæv dit wife-potential ved at tilberede et sundt måltid mad. To pizzaer fra grillen rækker ikke, men hvis han kan se, at du har brugt både tid og tanker i køkkenet, vil du uden tvivl øge dit wife-potential i hans øjne.


Hvis du laver mad hos ham, så sørg for at der er lidt tilbage. Læg det i en tupperware og fortæl ham, at han også har mad til i morgen. Han vil garanteret tænke på dig og smile indvendigt, når han sætter tænderne i din lækre mad den efterfølgende dag.

5. Se godt ud

Nu kan vi ikke udskyde det længere. Mænd er langt mere visuelle end kvinder, og derfor betyder dit udseende kolossalt meget for ham, når det kommer til at skulle finde en mage. Han er programmeret til at tænke på sit afkoms overlevelse og slægts viderebringelse. Derfor er det ekstremt vigtigt, at barnet får de rette gener og forudsætninger. Vis dig fra din bedste side og fremhæv det, du selv kan lide.

"Vis ham og fortæl, at du passer på din krop, elsker den og holder den ved lige"

Mænd tiltrækkes bl.a. af kraveben og håndled, så hvis du kan gestikulere lidt, mens I taler, vil det bestemt ikke skade. En sund og pæn krop er også at foretrække hos mænd. Selvom dit maveskind måske ikke er ligeså spændt som lærredet på en bongotromme (let’s face it, sådan ser langt de færreste kvinder ud), kan du godt stadig være attraktiv og sund.

Du har sikkert set og hørt om det flere gange: Når vi er nyforelskede, giver vi den med glæde en ekstra skalle i fitnesscenteret for at fremstå så skarpe som muligt. Vis ham og fortæl, at du passer på din krop, elsker den og holder den ved lige. Hvis du ikke allerede gør det, er det på høje tid at komme i gang. Her handler det ikke om, hvad han skal tænke og mene, men om dig selv og dit velbefindende.

6. Vær sjov og udramatisk

Ligesom mænd elsker, kvinder der kan lave mad, elsker de kvinder, der kan få dem til at grine og tage let på tingene. Latter udløser hormonet endorfin, også kaldet lykke-hormonet, og får os altså til at have det rart. Hvis han har det godt i dit selskab, og endorfinerne får frit spil, vil han forbinde sit velbehag med dig – og vil derfor gerne se dig igen og igen… Hvis du kan grine af dig selv, er det også et plus.
Du fremstår ukompliceret og udramatisk.


Du viser, at du er let at omgås, problemfri, og at I sammen kan få en sjov fremtid, uden du bliver queen bee, når der opstår diskussioner. Så derfor: Grin så meget som muligt – undtagen når han er nøgen…

7. Ros ham

På samme måde som latter udløser endorfiner og får ham til at føle sig godt tilpas, har rosende ord tilsvarende effekt. Mænd får generelt langt mindre ros end kvinder. Prøv at spørge din bror, far, ven eller date, om han synes, han bliver påskønnet nok. Svaret vil med overvejende sandsynlighed være, at mænd ikke får komplimenter på samme måde som kvinder. Det kan du udnytte til din fordel.

Ros og komplimentér ham. Siger du f.eks. at han er god til at køre bil, vil du se, hvordan han vokser fem centimeter. Han vil automatisk lave en kobling mellem dig og sit velbefindende – og dét kan absolut være vanedannende.

8. Kompatibilitet på den lange bane

Noget af det vigtigste for hvorvidt han kan se dig som potentiel kommende wife er, om I er kompatible på den lange bane. Sagt med andre ord, om jeres livsbaner kan fungere sammen i ro og mag. Adskiller jeres værdier og mål i livet sig for meget, kan det være svært at forestille sig en fremtid. Hvis han godt kan lide dig, vil han gøre sig tanker om, hvorvidt du passer ind i det liv, han drømmer om.

Forestiller han sig en sexet hjemmegående husmor og tre søde børn? En vaskeægte karrierefamilie uden børn og maksimalt to ugers ferie om året? Eller noget helt tredje? Såfremt du skal gøre dig nogen forhåbninger om at blive anset som wife-potential, er det alfa omega, at han ubesværet kan forestille sig en harmonisk fremtid med fælles mål og måder at leve på.


Her er det vigtigt ikke at gå på kompromis med dine ønsker – også selvom du er forelsket og næsten har lyst til at gøre eller sige hvad som helst, for at øge seriøsiteten og sikre forbindelsen mellem jer. Hvis du f.eks. gerne vil have hus og børn men siger det modsatte for hans skyld, vil det på den lange bane få konsekvenser og ende i konflikter.

9. Vær god mod hans familie

Hvis din date oplever, at du kommer godt ud af det med hans familie, og at I kan lide hinanden, vil hans automatreaktion være, at du kan integreres. Det er altså en god ide at oppe sin indsats, når du møder hans familie. Spørg ind til forældrene, smil og vær åben. Ligesom din date vil hans forældre eller søskende også sætte pris på, at du er sjov. Hold endelig ikke igen med at fortælle sjove anekdoter, rose deres søn og vise interesse for de andre medlemmer af klanen.

10. Vær forudseende

Hjælp ham med at huske vigtige datoer som f.eks. hans mors fødselsdag. Du kan med fordel give ham gaveideer – eller sågar tilbyde at købe en gave for ham. Mænd hader at købe gaver og udskyder det som regel til sidste øjeblik. Derfor vil du være en sand helt, og wife-material, hvis du kan lette hans skuldre og samvittighed for det. Han vil takke dig for evigt.

Er du i tvivl om, hvorvidt han overhovedet ser forholds-potentiale i jeres flirt, så prøv at se, hvor mange punkter du kan tjekke af på listen…

1. Gode råd

Kom med små forslag i husligt øjemed.Hvis han f.eks. fortæller, at det er irriterende at stryge skjorter, så spørg ham om pænt, om han husker at dampe skjorterne i maskinen efter den almindelige vask? De færreste mænd, som ikke stryger hver dag, er nok ikke klar over at damp gør det nemmere at få bugt med de krøllede skjorter. Du kunne også foreslå ham at tørre tøjet udenfor, når det er godt vejr – så sparer han nemlig tid og skal ikke kigge på eller gå ind i tørrestativet i knapt 48 timer.

"Overordnet set elsker mænd, når kvinder hjælper dem med huslige gøremål"

Det er vigtigt, at han ikke føler sig irettesat eller kritiseret – du er jo trods alt ikke hans mor. Dét indtryk må du helst ikke give ham! Små forslag, sagt med et smil i øjnene, virker kærligt og husligt samtidig med, at du viser dig fra din bedste wifey side.

Hvis du vil tage spadestikket dybere, kan du spørge, om du skal demonstrere det for ham, næste gang problemet opstår. Mænd er mere visuelle end kvinder, så når han ser dig stå med strygebrættet og sin krøllede skjorte, vil det utvivlsomt gå rent ind.

Overordnet set elsker mænd, når kvinder hjælper dem med huslige gøremål. Det appellerer til deres ur-instinkt, hvor hunnerne passede på børn og hjem, mens hannerne var ude at skaffe føde til familien.


Tja, rødstrømperne er velkomne til at springe op på barrikaderne nu og råbe kvindeundertrykkelse og gammeldags, men det virker altså – og mænd og kvinder har alle dage været forskelligt programmeret, om man vil det eller ej. Det betyder jo heller ikke, at han ikke skal løfte en finger, blot fordi du tørrer bordet af, lærer ham at vride karkluden eller stryge en skjorte.

2. Styr på tingene

Hvis din date er voksen og ansvarlig, kan det gøre et stærkt indtryk, at du diskret lader ham vide, du har styr på din økonomi. Derved gør du ham opmærksom på, at han med stor sandsynlighed ikke vil risikere at blive bebyrdet med minus på din konto, eller at du har spillet hele pensionsopsparingen op. Du kan plante dette frø ved f.eks. at sige, at du skal hjem og kigge på dit månedlige budget og se om kassen stemmer.

Et andet fif kan være at sige, du skal hjælpe din veninde med at få styr på hendes privatøkonomi. På den måde kan du rent faktisk fodre hans hjerne med lige præcis dét, du gerne vil have, han skal tænke om dig, såsom: “det er jo vigtigt, man har overblik over sine penge, så man ikke ender i Luksusfælden – jeg skal nok sørge for, at det ikke sker for Anja...”. Han vil tænke, at du har styr på det, er ordentlig og finder det vigtigt. Samtidig gør det jo ikke noget, at han kan se, hvor hjælpsom du er overfor andre.

"Ingen mand vil få lyst til at gå på knæ for en kvinde der roder og sviner som den tasmanske djævel i en slikbutik"

Hvis din date ikke selv har styr på sin økonomi og går mere op i at bruge penge på øl end at tjene dem, ja så er dette tip nok ikke meget bevendt – medmindre du gerne vil havne i den formanende mor-bås.

3. Betænksomme gaver

Du skal ikke lege, han har fødselsdag hver anden uge. Giv ham små ting han mangler til 20 kr. Står din date og aser og maser med at fjerne de fastgroede osterester i sit lasagnefad, så køb en stålsvamp til ham. Den koster 10 kr., men du fremstår super betænksom og hjælpsom ved at give ham lige præcis det han stod og manglede – måske endda uden han var klar over det?

Her kunne du også foreslå ham, at lægge en opvasketab ned i fadet (med varmt vand) natten over. Når du formår at gøre hans hverdag nemmere med små fif – husk det ikke må lyde bebrejdende – adder det til dit wife-potential. Ingen mand vil få lyst til at gå på knæ for en kvinde der roder og sviner som den tasmanske djævel i en slikbutik. 10 kr. on a skuresvamp well spent.

4. Lav et lækkert måltid mad

Mænd elsker kvinder, der kan lave mad. Det kan næppe overraske nogen. Det samme gælder den anden vej rundt – har du måske nogensinde hørt en kvinde udtale sig, at det er irriterende, når mænd kan lave mad? Fremhæv dit wife-potential ved at tilberede et sundt måltid mad. To pizzaer fra grillen rækker ikke, men hvis han kan se, at du har brugt både tid og tanker i køkkenet, vil du uden tvivl øge dit wife-potential i hans øjne.


Hvis du laver mad hos ham, så sørg for at der er lidt tilbage. Læg det i en tupperware og fortæl ham, at han også har mad til i morgen. Han vil garanteret tænke på dig og smile indvendigt, når han sætter tænderne i din lækre mad den efterfølgende dag.

5. Se godt ud

Nu kan vi ikke udskyde det længere. Mænd er langt mere visuelle end kvinder, og derfor betyder dit udseende kolossalt meget for ham, når det kommer til at skulle finde en mage. Han er programmeret til at tænke på sit afkoms overlevelse og slægts viderebringelse. Derfor er det ekstremt vigtigt, at barnet får de rette gener og forudsætninger. Vis dig fra din bedste side og fremhæv det, du selv kan lide.

"Vis ham og fortæl, at du passer på din krop, elsker den og holder den ved lige"

Mænd tiltrækkes bl.a. af kraveben og håndled, så hvis du kan gestikulere lidt, mens I taler, vil det bestemt ikke skade. En sund og pæn krop er også at foretrække hos mænd. Selvom dit maveskind måske ikke er ligeså spændt som lærredet på en bongotromme (let’s face it, sådan ser langt de færreste kvinder ud), kan du godt stadig være attraktiv og sund.

Du har sikkert set og hørt om det flere gange: Når vi er nyforelskede, giver vi den med glæde en ekstra skalle i fitnesscenteret for at fremstå så skarpe som muligt. Vis ham og fortæl, at du passer på din krop, elsker den og holder den ved lige. Hvis du ikke allerede gør det, er det på høje tid at komme i gang. Her handler det ikke om, hvad han skal tænke og mene, men om dig selv og dit velbefindende.

6. Vær sjov og udramatisk

Ligesom mænd elsker, kvinder der kan lave mad, elsker de kvinder, der kan få dem til at grine og tage let på tingene. Latter udløser hormonet endorfin, også kaldet lykke-hormonet, og får os altså til at have det rart. Hvis han har det godt i dit selskab, og endorfinerne får frit spil, vil han forbinde sit velbehag med dig – og vil derfor gerne se dig igen og igen… Hvis du kan grine af dig selv, er det også et plus.
Du fremstår ukompliceret og udramatisk.


Du viser, at du er let at omgås, problemfri, og at I sammen kan få en sjov fremtid, uden du bliver queen bee, når der opstår diskussioner. Så derfor: Grin så meget som muligt – undtagen når han er nøgen…

7. Ros ham

På samme måde som latter udløser endorfiner og får ham til at føle sig godt tilpas, har rosende ord tilsvarende effekt. Mænd får generelt langt mindre ros end kvinder. Prøv at spørge din bror, far, ven eller date, om han synes, han bliver påskønnet nok. Svaret vil med overvejende sandsynlighed være, at mænd ikke får komplimenter på samme måde som kvinder. Det kan du udnytte til din fordel.

Ros og komplimentér ham. Siger du f.eks. at han er god til at køre bil, vil du se, hvordan han vokser fem centimeter. Han vil automatisk lave en kobling mellem dig og sit velbefindende – og dét kan absolut være vanedannende.

8. Kompatibilitet på den lange bane

Noget af det vigtigste for hvorvidt han kan se dig som potentiel kommende wife er, om I er kompatible på den lange bane. Sagt med andre ord, om jeres livsbaner kan fungere sammen i ro og mag. Adskiller jeres værdier og mål i livet sig for meget, kan det være svært at forestille sig en fremtid. Hvis han godt kan lide dig, vil han gøre sig tanker om, hvorvidt du passer ind i det liv, han drømmer om.

Forestiller han sig en sexet hjemmegående husmor og tre søde børn? En vaskeægte karrierefamilie uden børn og maksimalt to ugers ferie om året? Eller noget helt tredje? Såfremt du skal gøre dig nogen forhåbninger om at blive anset som wife-potential, er det alfa omega, at han ubesværet kan forestille sig en harmonisk fremtid med fælles mål og måder at leve på.


Her er det vigtigt ikke at gå på kompromis med dine ønsker – også selvom du er forelsket og næsten har lyst til at gøre eller sige hvad som helst, for at øge seriøsiteten og sikre forbindelsen mellem jer. Hvis du f.eks. gerne vil have hus og børn men siger det modsatte for hans skyld, vil det på den lange bane få konsekvenser og ende i konflikter.

9. Vær god mod hans familie

Hvis din date oplever, at du kommer godt ud af det med hans familie, og at I kan lide hinanden, vil hans automatreaktion være, at du kan integreres. Det er altså en god ide at oppe sin indsats, når du møder hans familie. Spørg ind til forældrene, smil og vær åben. Ligesom din date vil hans forældre eller søskende også sætte pris på, at du er sjov. Hold endelig ikke igen med at fortælle sjove anekdoter, rose deres søn og vise interesse for de andre medlemmer af klanen.

10. Vær forudseende

Hjælp ham med at huske vigtige datoer som f.eks. hans mors fødselsdag. Du kan med fordel give ham gaveideer – eller sågar tilbyde at købe en gave for ham. Mænd hader at købe gaver og udskyder det som regel til sidste øjeblik. Derfor vil du være en sand helt, og wife-material, hvis du kan lette hans skuldre og samvittighed for det. Han vil takke dig for evigt.

Er du i tvivl om, hvorvidt han overhovedet ser forholds-potentiale i jeres flirt, så prøv at se, hvor mange punkter du kan tjekke af på listen…

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.