Kun for kvinder: Ser han forholds-potentiale i jeres flirt?

Du er forelsket, men ved ikke, om I bare fjoller rundt? Eller om der er tegn på han vil noget seriøst? Overfortolkninger, endeløse diskussioner med veninder og konstant spekulation… De fleste af os har været der. Læs med her, og få listige tricks til at aflure om jeres foretagende er langtidsholdbart eller ej – uden at spørge ham direkte!

Maria Christensen

Maria Christiansen
Skribent

Kun de færreste (og heldigste) kvinder, har ikke prøvet at stå i situationEN(!) I har datet og det har været hyggeligt – ja, du er faktisk gået hen og blevet forelsket. Men hvad med ham? Vil han tage flirten til next level? Du tør ikke spørge, for tænk nu, hvis I ikke er på samme bølgelængde? Så virker du måske desperat og får ham til at miste interessen?
Nej, så hellere bruge sin medfødte kvindelist og aflure hans intentioner indirekte… Læs med her, og få snedige tricks til intentionsafluring– afprøvet og godkendt 😬😏 Husk, at i krig og kærlighed gælder alle kneb – og jeg mener ALLE.

1. Sociale medier

Lidt udspionering er vel efterhånden blevet best practice i dating-gamet, er det ikke? Lader han f.eks. til at have gang i en masse Instagram-tøser? Måske kan du spotte et like-mønster mellem ham og bestemte single-lignende piger på sociale medier? Liker og kommenterer de konsekvent hinandens billeder – så er du måske ikke den eneste, han kaster kærlighedsstøv efter.


Hans likes behøver ikke altid betyde noget – men du får en idé om, hvorvidt han kun har øjne for dig eller er ude med den interaktive rive. Husk ikke at konfrontere ham med det før I er nogenlunde etablerede – ellers virker du bare creepy og for meget. Det kan være ulidelig viden, du ville ønske, du ikke havde. Hold masken, bid det i dig og prøv nogle andre metoder...

2. Hold øje med hans ordvalg

Taler han om fremtid? Her mener jeg ikke langsigtet, men inden for nær fremtid à la: “Det kunne vi godt gøre en dag” eller “Ja, der kunne vi godt tage hen at spise på et tidspunkt”. Det viser, at har lyst til at gøre ting med dig, hvilket absolut er et godt tegn. Prøv at lokke den slags svar ud af ham ved f.eks. at nævne steder du har hørt godt om, eller kunne tænke dig at se/besøge.

“Hvis du får flere beskeder fra denne mystiske mand og din date spørger: “Hvem er det dog, som bliver ved med at skrive til dig”, ja, så er han nok lidt nysgerrig.”

Lad det være forholdsvis simpelt, såsom en café eller vinbar, og lad det dermed være nemt for ham at tage stilling til, lige nu og her. Er du lidt mere vovet, og har han allerede billiget din idé om at tage til fredagsrock til efteråret, så prøv at skrue lidt op. Foreslå f.eks. en aktivitet af mere romantisk karakter, såsom fine dining eller et spaophold.

3. Skyd skylden på præventionen

Hvis det er muligt, så brug prævention som springbræt for at høre hvad han har i tankerne. Hvis du f.eks. ikke bruger noget, så del dine overvejelser om det med ham. Du kan godt spørge forsigtigt, om han har tænkt sig, det (jeres foretagende skal fortsætte sådan på den lidt længere bane? For så er det jo en god idé at finde en holdbar præventionsløsning. Det kan alle se, og du virker ikke desperat, når udgangspunktet er prævention og sikkerhed.

4. Gør ham lidt jaloux

Hans reaktion overfor andre mænd, er altid en god indikator for, hvor seriøs han er med dig. Prøv at gøre ham lidt små jaloux og se om du kan greje ham. Lad bare telefonen bippe derudad og vend den opad på bordet. Det gør ikke noget, han kan se, du har aktivitet og der tikker beskeder ind hos dig. Medmindre han har superøjne, vil han blot registrere, at du bliver kontaktet – ikke hvem afsenderen er, og hvad den første bid af beskeden kan afsløre.


Hvis du får flere beskeder fra en mystisk mand og din date spørger: “Hvem er det dog, som bliver ved med at skrive til dig”, ja, så er han nok lidt nysgerrig. We like that. Måske er han opdraget til ikke at snage – så dét, at han ikke reagerer, behøver ikke nødvendigvis tolkes som et dårligt tegn. Prøv eventuelt også at tage telefonen op, se beskeden, og smile, eller grine, lidt. Hvis det sker gentagne gange at “Christian” skriver og du smiler hver gang, vil din date nok liste et spørgsmål ind om ham fyren, hvis han er interesseret i dig. Husk at det ikke må tage overhånd – så virker det respektløst og som om du keder dig i hans selskab.

Læs også: 10 snedige tricks der får ham til at se dig som wife-material.

5. Udskift kulissen

Ses I altid kun derhjemme? Så kan det være et tegn på, at han ikke ønsker at blive set med dig offentligt og det kan vi naturligvis ikke lide. Foreslå ham, at ændre rammerne for hvor I mødes – f.eks. en gåtur, kaffebar eller socialt event, hvor nogle af dine venner vil være til stede. Hvis han gerne vil møde dine venner og ses offentligt, er det et godt tegn. Hvis han derimod principielt kun vil ses derhjemme, tja, så ser han nok ikke en kommende kæreste i dig. Hvis han har svært ved at committe sig til en konkret og offentlig aftale, et stykke tid ude i fremtiden, så er den nok heller ikke helt god.

6. Brug hans venner/kollegaer

Hvis du kan fange ham til en fredagsbar med arbejdet, eller anden social sammenkomst hvor hans venner eller kollegaer er til stede, kan du bruge det efterfølgende. Særligt hvis de har fået lidt alkohol indenbords. Fortæl ham næste dag, eller når I ses, at en af hans venner/kollegaer spurgte, om du var hans kæreste – og at du ikke vidste, hvad du skulle svare vedkommende.

“Fortæl ham, at du er blevet inviteret på fin middag af en anden mand, og spørg hvordan han har det med det?”

Sig det var akavet, og bed ham om hjælp til, hvad du skal svare hans nysgerrige kollega en anden gang. Hvis han spørger, hvem der spurgte dig, så undgå at udlevere nogen, men sig eksempelvis, at du ikke rigtig kan huske hvordan vedkommende så ud. Der var mange mennesker, det var mørkt, de så ens ud, jeg var også selv lidt fuld… Find på noget. I kan begge nemt havne i den situationen, når I har datet et stykke tid og bevæger jer ud i offentligheden. Derfor er det helt legitimt at være forberedt på spørgsmål.

7. Afslør hans rivaler

Nu er vi nået til en lidt mere direkte, dog stadig ikke-desperat, metode. Har du prøvet de mere subtile moves uden resultater, så smid en rival på banen – det er mænd, fra naturens side, programmeret til at forholde sig til. De vil jo gerne være den største og stærkeste. Fortæl ham, at du er blevet inviteret på fin middag af en anden mand, og spørg hvordan han har det med det?


Det skal fremgå klart, at det er en rigtig date og ikke en venneaftale. Her kan du nemt aflæse hans intentioner. Opmuntrer han dig til at date andre, så er han nok ikke interesseret i, at tage jeres forhold til next level. Hvis du synes, det er for offensivt, så spørg i stedet hvordan han ville have det med, at du kyssede en anden i byen?

“Hans engagement i forhold til at komme med en hjælpende hånd, siger noget om hans engagement vis-à-vis dig”

Det er en glimrende mulighed for at tage “the talk” med ham og du virker ikke desperat, blot eftertragtet. Hvis du fornemmer at han ikke bryder sig om det, men har svært ved at fortælle dig det direkte – så hjælp ham. Spørg om han er okay med det, eller ville foretrække at have dig for sig selv? Husk at være kærlig og åben, så han er tryg ved at folde sig ud følelsesmæssigt. Vælger han det sidste, er I meget tæt på afslutte handlen, og du vil snart vide, om du er købt eller solgt.

8. Bed om hans hjælp

Mænd elsker at føle sig værdifulde. Giv hans eksistens mening ved at bede om hans hjælp til noget. Er han en haj til IT, så bed ham installere AdBlocker e.l. på din computer. Hvis han er den mere handy type, så få hans hjælp til at sætte en hylde eller andet op.

Mænd elsker at komme kvinder til undsætning, men hvis han virkelig går all-in og du kan mærke, han synes det er fedt at hjælpe dig, ja så kan du smile til dig selv i spejlet. Da alle mænd godt kan lide at være helten, er dette dog ikke skudsikkert for, om ham vil være kærester eller ej. Men hans engagement i forhold til at komme med en hjælpende hånd, siger noget om hans engagement vis-à-vis dig.

9. Aktiv på datingprofilen?

Hvis din flirt (stadig) figurer på datingplatformene, ja så er den gal. Hvis I har mødt hinanden i den virkelige verden, ved du måske slet ikke, om han har en online datingprofil? Prøv at finde ud af det. Kast et diskret blik på hans notifikationer, apps, eller spørg ham, hvis du tør. Måske har du en veninde, der er stødt på hans profil?

Det er ikke et godt tegn, hvis han stadig er aktiv i cyberspace. Imidlertid er det dog en glimrende anledning til at høre ham, hvad han har af tanker om jer? Sig f.eks. at din veninde har fundet ham på nettet og du har det lidt underligt med det. Det kan ingen fortænke dig i, og det lugter ikke spor desperados.

Selvfølgelig er den mest bulletproof metode at spørge ham direkte i stedet for at liste rundt med en hemmelig agenda. Ak, gid vi alle havde det mod der skal til, for bare at smide svesken på disken...

Kun de færreste (og heldigste) kvinder, har ikke prøvet at stå i situationEN(!) I har datet og det har været hyggeligt – ja, du er faktisk gået hen og blevet forelsket. Men hvad med ham? Vil han tage flirten til next level? Du tør ikke spørge, for tænk nu, hvis I ikke er på samme bølgelængde? Så virker du måske desperat og får ham til at miste interessen?
Nej, så hellere bruge sin medfødte kvindelist og aflure hans intentioner indirekte… Læs med her, og få snedige tricks til intentionsafluring– afprøvet og godkendt 😬😏 Husk, at i krig og kærlighed gælder alle kneb – og jeg mener ALLE.

1. Sociale medier

Lidt udspionering er vel efterhånden blevet best practice i dating-gamet, er det ikke? Lader han f.eks. til at have gang i en masse Instagram-tøser? Måske kan du spotte et like-mønster mellem ham og bestemte single-lignende piger på sociale medier? Liker og kommenterer de konsekvent hinandens billeder – så er du måske ikke den eneste, han kaster kærlighedsstøv efter.


Hans likes behøver ikke altid betyde noget – men du får en idé om, hvorvidt han kun har øjne for dig eller er ude med den interaktive rive. Husk ikke at konfrontere ham med det før I er nogenlunde etablerede – ellers virker du bare creepy og for meget. Det kan være ulidelig viden, du ville ønske, du ikke havde. Hold masken, bid det i dig og prøv nogle andre metoder...

2. Hold øje med hans ordvalg

Taler han om fremtid? Her mener jeg ikke langsigtet, men inden for nær fremtid à la: “Det kunne vi godt gøre en dag” eller “Ja, der kunne vi godt tage hen at spise på et tidspunkt”. Det viser, at har lyst til at gøre ting med dig, hvilket absolut er et godt tegn. Prøv at lokke den slags svar ud af ham ved f.eks. at nævne steder du har hørt godt om, eller kunne tænke dig at se/besøge.

“Hvis du får flere beskeder fra denne mystiske mand og din date spørger: “Hvem er det dog, som bliver ved med at skrive til dig”, ja, så er han nok lidt nysgerrig.”

Lad det være forholdsvis simpelt, såsom en café eller vinbar, og lad det dermed være nemt for ham at tage stilling til, lige nu og her. Er du lidt mere vovet, og har han allerede billiget din idé om at tage til fredagsrock til efteråret, så prøv at skrue lidt op. Foreslå f.eks. en aktivitet af mere romantisk karakter, såsom fine dining eller et spaophold.

3. Skyd skylden på præventionen

Hvis det er muligt, så brug prævention som springbræt for at høre hvad han har i tankerne. Hvis du f.eks. ikke bruger noget, så del dine overvejelser om det med ham. Du kan godt spørge forsigtigt, om han har tænkt sig, det (jeres foretagende skal fortsætte sådan på den lidt længere bane? For så er det jo en god idé at finde en holdbar præventionsløsning. Det kan alle se, og du virker ikke desperat, når udgangspunktet er prævention og sikkerhed.

4. Gør ham lidt jaloux

Hans reaktion overfor andre mænd, er altid en god indikator for, hvor seriøs han er med dig. Prøv at gøre ham lidt små jaloux og se om du kan greje ham. Lad bare telefonen bippe derudad og vend den opad på bordet. Det gør ikke noget, han kan se, du har aktivitet og der tikker beskeder ind hos dig. Medmindre han har superøjne, vil han blot registrere, at du bliver kontaktet – ikke hvem afsenderen er, og hvad den første bid af beskeden kan afsløre.


Hvis du får flere beskeder fra en mystisk mand og din date spørger: “Hvem er det dog, som bliver ved med at skrive til dig”, ja, så er han nok lidt nysgerrig. We like that. Måske er han opdraget til ikke at snage – så dét, at han ikke reagerer, behøver ikke nødvendigvis tolkes som et dårligt tegn. Prøv eventuelt også at tage telefonen op, se beskeden, og smile, eller grine, lidt. Hvis det sker gentagne gange at “Christian” skriver og du smiler hver gang, vil din date nok liste et spørgsmål ind om ham fyren, hvis han er interesseret i dig. Husk at det ikke må tage overhånd – så virker det respektløst og som om du keder dig i hans selskab.

Læs også: 10 snedige tricks der får ham til at se dig som wife-material.

5. Udskift kulissen

Ses I altid kun derhjemme? Så kan det være et tegn på, at han ikke ønsker at blive set med dig offentligt og det kan vi naturligvis ikke lide. Foreslå ham, at ændre rammerne for hvor I mødes – f.eks. en gåtur, kaffebar eller socialt event, hvor nogle af dine venner vil være til stede. Hvis han gerne vil møde dine venner og ses offentligt, er det et godt tegn. Hvis han derimod principielt kun vil ses derhjemme, tja, så ser han nok ikke en kommende kæreste i dig. Hvis han har svært ved at committe sig til en konkret og offentlig aftale, et stykke tid ude i fremtiden, så er den nok heller ikke helt god.

6. Brug hans venner/kollegaer

Hvis du kan fange ham til en fredagsbar med arbejdet, eller anden social sammenkomst hvor hans venner eller kollegaer er til stede, kan du bruge det efterfølgende. Særligt hvis de har fået lidt alkohol indenbords. Fortæl ham næste dag, eller når I ses, at en af hans venner/kollegaer spurgte, om du var hans kæreste – og at du ikke vidste, hvad du skulle svare vedkommende.

“Fortæl ham, at du er blevet inviteret på fin middag af en anden mand, og spørg hvordan han har det med det?”

Sig det var akavet, og bed ham om hjælp til, hvad du skal svare hans nysgerrige kollega en anden gang. Hvis han spørger, hvem der spurgte dig, så undgå at udlevere nogen, men sig eksempelvis, at du ikke rigtig kan huske hvordan vedkommende så ud. Der var mange mennesker, det var mørkt, de så ens ud, jeg var også selv lidt fuld… Find på noget. I kan begge nemt havne i den situationen, når I har datet et stykke tid og bevæger jer ud i offentligheden. Derfor er det helt legitimt at være forberedt på spørgsmål.

7. Afslør hans rivaler

Nu er vi nået til en lidt mere direkte, dog stadig ikke-desperat, metode. Har du prøvet de mere subtile moves uden resultater, så smid en rival på banen – det er mænd, fra naturens side, programmeret til at forholde sig til. De vil jo gerne være den største og stærkeste. Fortæl ham, at du er blevet inviteret på fin middag af en anden mand, og spørg hvordan han har det med det?


Det skal fremgå klart, at det er en rigtig date og ikke en venneaftale. Her kan du nemt aflæse hans intentioner. Opmuntrer han dig til at date andre, så er han nok ikke interesseret i, at tage jeres forhold til next level. Hvis du synes, det er for offensivt, så spørg i stedet hvordan han ville have det med, at du kyssede en anden i byen?

“Hans engagement i forhold til at komme med en hjælpende hånd, siger noget om hans engagement vis-à-vis dig”

Det er en glimrende mulighed for at tage “the talk” med ham og du virker ikke desperat, blot eftertragtet. Hvis du fornemmer at han ikke bryder sig om det, men har svært ved at fortælle dig det direkte – så hjælp ham. Spørg om han er okay med det, eller ville foretrække at have dig for sig selv? Husk at være kærlig og åben, så han er tryg ved at folde sig ud følelsesmæssigt. Vælger han det sidste, er I meget tæt på afslutte handlen, og du vil snart vide, om du er købt eller solgt.

8. Bed om hans hjælp

Mænd elsker at føle sig værdifulde. Giv hans eksistens mening ved at bede om hans hjælp til noget. Er han en haj til IT, så bed ham installere AdBlocker e.l. på din computer. Hvis han er den mere handy type, så få hans hjælp til at sætte en hylde eller andet op.

Mænd elsker at komme kvinder til undsætning, men hvis han virkelig går all-in og du kan mærke, han synes det er fedt at hjælpe dig, ja så kan du smile til dig selv i spejlet. Da alle mænd godt kan lide at være helten, er dette dog ikke skudsikkert for, om ham vil være kærester eller ej. Men hans engagement i forhold til at komme med en hjælpende hånd, siger noget om hans engagement vis-à-vis dig.

9. Aktiv på datingprofilen?

Hvis din flirt (stadig) figurer på datingplatformene, ja så er den gal. Hvis I har mødt hinanden i den virkelige verden, ved du måske slet ikke, om han har en online datingprofil? Prøv at finde ud af det. Kast et diskret blik på hans notifikationer, apps, eller spørg ham, hvis du tør. Måske har du en veninde, der er stødt på hans profil?

Det er ikke et godt tegn, hvis han stadig er aktiv i cyberspace. Imidlertid er det dog en glimrende anledning til at høre ham, hvad han har af tanker om jer? Sig f.eks. at din veninde har fundet ham på nettet og du har det lidt underligt med det. Det kan ingen fortænke dig i, og det lugter ikke spor desperados.

Selvfølgelig er den mest bulletproof metode at spørge ham direkte i stedet for at liste rundt med en hemmelig agenda. Ak, gid vi alle havde det mod der skal til, for bare at smide svesken på disken...

Kun de færreste (og heldigste) kvinder, har ikke prøvet at stå i situationEN(!) I har datet og det har været hyggeligt – ja, du er faktisk gået hen og blevet forelsket. Men hvad med ham? Vil han tage flirten til next level? Du tør ikke spørge, for tænk nu, hvis I ikke er på samme bølgelængde? Så virker du måske desperat og får ham til at miste interessen?
Nej, så hellere bruge sin medfødte kvindelist og aflure hans intentioner indirekte… Læs med her, og få snedige tricks til intentionsafluring– afprøvet og godkendt 😬😏 Husk, at i krig og kærlighed gælder alle kneb – og jeg mener ALLE.

1. Sociale medier

Lidt udspionering er vel efterhånden blevet best practice i dating-gamet, er det ikke? Lader han f.eks. til at have gang i en masse Instagram-tøser? Måske kan du spotte et like-mønster mellem ham og bestemte single-lignende piger på sociale medier? Liker og kommenterer de konsekvent hinandens billeder – så er du måske ikke den eneste, han kaster kærlighedsstøv efter.


Hans likes behøver ikke altid betyde noget – men du får en idé om, hvorvidt han kun har øjne for dig eller er ude med den interaktive rive. Husk ikke at konfrontere ham med det før I er nogenlunde etablerede – ellers virker du bare creepy og for meget. Det kan være ulidelig viden, du ville ønske, du ikke havde. Hold masken, bid det i dig og prøv nogle andre metoder...

2. Hold øje med hans ordvalg

Taler han om fremtid? Her mener jeg ikke langsigtet, men inden for nær fremtid à la: “Det kunne vi godt gøre en dag” eller “Ja, der kunne vi godt tage hen at spise på et tidspunkt”. Det viser, at har lyst til at gøre ting med dig, hvilket absolut er et godt tegn. Prøv at lokke den slags svar ud af ham ved f.eks. at nævne steder du har hørt godt om, eller kunne tænke dig at se/besøge.

“Hvis du får flere beskeder fra denne mystiske mand og din date spørger: “Hvem er det dog, som bliver ved med at skrive til dig”, ja, så er han nok lidt nysgerrig.”

Lad det være forholdsvis simpelt, såsom en café eller vinbar, og lad det dermed være nemt for ham at tage stilling til, lige nu og her. Er du lidt mere vovet, og har han allerede billiget din idé om at tage til fredagsrock til efteråret, så prøv at skrue lidt op. Foreslå f.eks. en aktivitet af mere romantisk karakter, såsom fine dining eller et spaophold.

3. Skyd skylden på præventionen

Hvis det er muligt, så brug prævention som springbræt for at høre hvad han har i tankerne. Hvis du f.eks. ikke bruger noget, så del dine overvejelser om det med ham. Du kan godt spørge forsigtigt, om han har tænkt sig, det (jeres foretagende skal fortsætte sådan på den lidt længere bane? For så er det jo en god idé at finde en holdbar præventionsløsning. Det kan alle se, og du virker ikke desperat, når udgangspunktet er prævention og sikkerhed.

4. Gør ham lidt jaloux

Hans reaktion overfor andre mænd, er altid en god indikator for, hvor seriøs han er med dig. Prøv at gøre ham lidt små jaloux og se om du kan greje ham. Lad bare telefonen bippe derudad og vend den opad på bordet. Det gør ikke noget, han kan se, du har aktivitet og der tikker beskeder ind hos dig. Medmindre han har superøjne, vil han blot registrere, at du bliver kontaktet – ikke hvem afsenderen er, og hvad den første bid af beskeden kan afsløre.


Hvis du får flere beskeder fra en mystisk mand og din date spørger: “Hvem er det dog, som bliver ved med at skrive til dig”, ja, så er han nok lidt nysgerrig. We like that. Måske er han opdraget til ikke at snage – så dét, at han ikke reagerer, behøver ikke nødvendigvis tolkes som et dårligt tegn. Prøv eventuelt også at tage telefonen op, se beskeden, og smile, eller grine, lidt. Hvis det sker gentagne gange at “Christian” skriver og du smiler hver gang, vil din date nok liste et spørgsmål ind om ham fyren, hvis han er interesseret i dig. Husk at det ikke må tage overhånd – så virker det respektløst og som om du keder dig i hans selskab.

Læs også: 10 snedige tricks der får ham til at se dig som wife-material.

5. Udskift kulissen

Ses I altid kun derhjemme? Så kan det være et tegn på, at han ikke ønsker at blive set med dig offentligt og det kan vi naturligvis ikke lide. Foreslå ham, at ændre rammerne for hvor I mødes – f.eks. en gåtur, kaffebar eller socialt event, hvor nogle af dine venner vil være til stede. Hvis han gerne vil møde dine venner og ses offentligt, er det et godt tegn. Hvis han derimod principielt kun vil ses derhjemme, tja, så ser han nok ikke en kommende kæreste i dig. Hvis han har svært ved at committe sig til en konkret og offentlig aftale, et stykke tid ude i fremtiden, så er den nok heller ikke helt god.

6. Brug hans venner/kollegaer

Hvis du kan fange ham til en fredagsbar med arbejdet, eller anden social sammenkomst hvor hans venner eller kollegaer er til stede, kan du bruge det efterfølgende. Særligt hvis de har fået lidt alkohol indenbords. Fortæl ham næste dag, eller når I ses, at en af hans venner/kollegaer spurgte, om du var hans kæreste – og at du ikke vidste, hvad du skulle svare vedkommende.

“Fortæl ham, at du er blevet inviteret på fin middag af en anden mand, og spørg hvordan han har det med det?”

Sig det var akavet, og bed ham om hjælp til, hvad du skal svare hans nysgerrige kollega en anden gang. Hvis han spørger, hvem der spurgte dig, så undgå at udlevere nogen, men sig eksempelvis, at du ikke rigtig kan huske hvordan vedkommende så ud. Der var mange mennesker, det var mørkt, de så ens ud, jeg var også selv lidt fuld… Find på noget. I kan begge nemt havne i den situationen, når I har datet et stykke tid og bevæger jer ud i offentligheden. Derfor er det helt legitimt at være forberedt på spørgsmål.

7. Afslør hans rivaler

Nu er vi nået til en lidt mere direkte, dog stadig ikke-desperat, metode. Har du prøvet de mere subtile moves uden resultater, så smid en rival på banen – det er mænd, fra naturens side, programmeret til at forholde sig til. De vil jo gerne være den største og stærkeste. Fortæl ham, at du er blevet inviteret på fin middag af en anden mand, og spørg hvordan han har det med det?


Det skal fremgå klart, at det er en rigtig date og ikke en venneaftale. Her kan du nemt aflæse hans intentioner. Opmuntrer han dig til at date andre, så er han nok ikke interesseret i, at tage jeres forhold til next level. Hvis du synes, det er for offensivt, så spørg i stedet hvordan han ville have det med, at du kyssede en anden i byen?

“Hans engagement i forhold til at komme med en hjælpende hånd, siger noget om hans engagement vis-à-vis dig”

Det er en glimrende mulighed for at tage “the talk” med ham og du virker ikke desperat, blot eftertragtet. Hvis du fornemmer at han ikke bryder sig om det, men har svært ved at fortælle dig det direkte – så hjælp ham. Spørg om han er okay med det, eller ville foretrække at have dig for sig selv? Husk at være kærlig og åben, så han er tryg ved at folde sig ud følelsesmæssigt. Vælger han det sidste, er I meget tæt på afslutte handlen, og du vil snart vide, om du er købt eller solgt.

8. Bed om hans hjælp

Mænd elsker at føle sig værdifulde. Giv hans eksistens mening ved at bede om hans hjælp til noget. Er han en haj til IT, så bed ham installere AdBlocker e.l. på din computer. Hvis han er den mere handy type, så få hans hjælp til at sætte en hylde eller andet op.

Mænd elsker at komme kvinder til undsætning, men hvis han virkelig går all-in og du kan mærke, han synes det er fedt at hjælpe dig, ja så kan du smile til dig selv i spejlet. Da alle mænd godt kan lide at være helten, er dette dog ikke skudsikkert for, om ham vil være kærester eller ej. Men hans engagement i forhold til at komme med en hjælpende hånd, siger noget om hans engagement vis-à-vis dig.

9. Aktiv på datingprofilen?

Hvis din flirt (stadig) figurer på datingplatformene, ja så er den gal. Hvis I har mødt hinanden i den virkelige verden, ved du måske slet ikke, om han har en online datingprofil? Prøv at finde ud af det. Kast et diskret blik på hans notifikationer, apps, eller spørg ham, hvis du tør. Måske har du en veninde, der er stødt på hans profil?

Det er ikke et godt tegn, hvis han stadig er aktiv i cyberspace. Imidlertid er det dog en glimrende anledning til at høre ham, hvad han har af tanker om jer? Sig f.eks. at din veninde har fundet ham på nettet og du har det lidt underligt med det. Det kan ingen fortænke dig i, og det lugter ikke spor desperados.

Selvfølgelig er den mest bulletproof metode at spørge ham direkte i stedet for at liste rundt med en hemmelig agenda. Ak, gid vi alle havde det mod der skal til, for bare at smide svesken på disken...

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.

Kvinde i blomstret kjole
B.T. Tjek Anbefaler

Er du klar til kærligheden?

Tusindvis af singler venter indenfor.