Sådan sætter du hende i højt humør på jeres første date

“Hvis du kan få en kvinde til at le, kan du få hende til alt”, påstod verdens største sexsymbol Marilyn Monroe og hun havde vist solid paratviden om nærkontakt mellem mænd og kvinder.

Flere teorier giver hende medhold. Bl.a. at humor signalerer ægte interesse fra mandens side – og desuden indikerer, at han har gode gener. (Og altså er et velegnet bud på en far til fremtidige børn).

En sund latter bringer mennesker tættere sammen og trumfer i langt de fleste tilfælde både velstand og og et lækkert udseende. Du kan altså betale for hendes drink, flirte så det driver og endda ligne en filmstjerne… For at tiltrække hende kan du også bare sætte hende i højt humør.

Men hvordan lykkes det så at få kvinden til at grine? Nogle vil finde den blotte tanke så skræmmende, at opgaven bliver endnu mere umulig. Man kan jo ikke uden videre beslutte sig for at være sjov? Men jo, hvorfor ikke? Og man kan øve sig.

Del en skør historie

En god historie behøver ikke i udgangspunkt at være sjov. Den kan være grotesk, aparte, uretfærdig, skør… Skuespiller og satiriker Frederik Cilius Jørgensen skrev for nylig et indlæg på facebook om horribel dårlig service i forbindelse med en flyrejse fra Italien. Alt gik ad helvede til – og hans indlæg gik viralt. Hvorfor? Fordi hans beretning om forsinkelser, aflysninger, omdirigeringer, ekstraudgifter og frustration først og fremmest var… sjov!

Læs også: Hader du at fortælle om dig selv når du er på date?

Godmodigt drilleri

God humor er ikke at gøre grin med andre. Det virker tværtimod frastødende. Godmodigt drilleri derimod løfter stemningen. Skuespilleren Preben Kristensen har med “Linie 3” lavet et væld af parodier på berømte personer. Han udtalte engang, at han ikke var i stand til at karikere nogen, han ikke kunne lide. Når man driller, må hjertet være med.

Spørg løs

Forsøg ikke at lære jokes udenad, hvis det ikke falder dig naturligt at fortælle vittigheder. Du behøver jo heller ikke at være sjov uafbrudt. En vej frem er at stille spørgsmål, der afføder morsomme svar. Fx. – Hvad er dit værste køb eller din mest særprægede ferie? – Har du nogensinde sendt en sms til den forkerte person? Bommerter har det med at blive underholdende med tiden.

Selvironi og sarkasme

Mennesker, der er i stand til at være selvironiske, er afvæbnende. Når det vittige og akavede peger tilbage på fortælleren, kommer de fleste af os til at grine og slappe af: Her er tydeligvis en, der ikke tager sig selv så højtideligt. Sarkasme derimod er mere tricky og kan være et tveægget sværd. Ikke alle opfatter, at en spydig bemærkning er ment i sjov.

Overraskelser

På en ny date er uforudsigeligheden tit et vilkår: Taler vi godt sammen? Lever vi op til hinandens forventninger? Kan vi li’ hinanden? At grine sammen virker afstressende og opretholder en let tone og atmosfære. Overrask hende fx. ved at invitere på en usædvanlig date (det kunne være at overvære et comedy show).

Læs også: 10 ideer din date aldrig vil glemme

Der medfølger ingen forsikring om, at hun forelsker sig i dig, men hun vil blive positivt stemt og synes om dig. Alle kan li’ at være i godt humør.

Læs også: 10 smarte måder at tiltrække din drømmekvinde på

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.