5 dates der gik så vanvittig skævt at det er hysterisk morsomt set i bakspejlet

Noget i luften…

Ida, 38, havde inviteret sin meget nye fyr på tapas og vin i sit sommerhus i Nordsjælland. Hun havde dækket op på havebordet og var selv i en kridhvid sommerkjole – som taget ud af et dameblad. Men da Ida og hendes date havde sat sig på terrassen foran huset, kom en enorm slamsuger buldrende og parkerede lige op ad hækken. Støjende rulledes slanger ud på naboens grund, hvor der åbenbart var opstået et kloak-problem af en vis kaliber. Men larmen var intet imod… Lugten! En heftig stank af lort bredte sig, og parret flygtede i første omgang ind bag lukkede vinduer. I 25 graders varme var det bare ikke nok. – Vi endte med at haste til stranden, og da vi kom tilbage, var lugten heldigvis forduftet. – Vores forhold forduftede nu også, siger Ida. – Jeg husker det mest på grund af den slamsuger!

Hvem taler han mon med?

Dette scenarie udspillede sig på en fortovscafé i København: En mand sidder sammen med en kvinde og ønsker sig tilsyneladende alle mulige andre steder hen. På et tidspunkt fisker han sin telefon op ad lommen og undskylder, fordi han lige må tage opkaldet. Mens han taler, står det klart, at nogen har brug for ham. “Jo, men selvfølgelig kommer jeg” - og “Ja, jeg har ekstranøglen”, siger han med passende pauser. Problemet opstår, da hans telefon begynder at ringe insisterende ind i hans øre. “Samtalen” stoppede lidt abrupt, og det gjorde daten så også. Blot ikke helt så elegant som planlagt.

Læs også: Latter er som lim – grin og dine dates vil klæbe til dig

Bare så du ved det det!

Efter et hårdt brud med sin gymnasiekæreste tog Sara fra Århus sig endelig sammen til at gå på date. Hun mødtes med en virkelig sød fyr på en retro-bar, og stemningen var afslappet. Men efter første drink begyndte han at remse op: Hans mor led af sukkersyge, hans morfar var død af kræft, hans far havde for højt blodtryk og der var flere bekymrende diagnoser i hans familie. “Hvorfor fortæller du mig alt det?” spurgte Sara, og hendes date så overrasket på hende. “Hvis vi skal have børn, er det da vigtigt, du ved det”, svarede han. “Børn!” udbrød Sara. “Vi har kendt hinanden i en time”...

Motorcykel og myggeplage

Maria havde været på café med Martin et par gange, da han foreslog, de kørte en tur ud i sommerlandet på hans motorcykel. De kørte af sted, og på en rasteplads i skoven stoppede de, fordi Maria trængte til en pause.

“Jeg sværger på, at det ikke er med vilje”

Hun havde aldrig siddet bagpå på motorcykel før og havde spændt i kroppen. Da de ville fortsætte, kunne Martin ikke starte motorcyklen. Han trampede løs på pedalen, men intet skete. “Jeg sværger på, at det ikke er med vilje”, sagde han, og hun var snart overbevist. I stedet for at spise is et smukt sted langs havet kom de to til at tilbringe aftenen med at slås med horder af angribende myg, mens de ventede på hjælp.

En klar forbedring

Frank, 34, havde datet en jævnaldrende kvinde få gange, da hun spurgte, om han ville med til hendes kusines bryllup. Det var en uformel reception, så det betød ikke noget, at han endnu ikke var præsenteret for familie og venner, forsikrede hun – og han indvilgede. Allerede foran kirken hilste han høfligt på sin “svigermor in spe”, en lille dame, som iført et møllehjul af en hat lagde nakken tilbage og betragtede ham med oprigtig venlighed: “Hvor er det dejligt at møde dig. I øvrigt er du langt pænere end ham, min datter plejer at følges med”.

Læs også: Sensommerens bedste dating-locations


Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.