Sådan viser du bedst at du er vild med hende

Hvordan viser du en kvinde, at du er vild med hende? Det kommer selvfølgelig an på, om I lige er begyndt at date, eller om I er kærester og betragter jer som et par. Et af spørgsmålene i single.dk’s unikke matchmaker lyder: Hvordan viser du, at du elsker din partner? Her kan vi altså forudsætte, at de fleste tænker på et rimelig etableret forhold, når de svarer. Og svarene er gode at tage ved lære af, for det er en velkendt sag, at vi giver det, vi helst selv vil modtage.

Der er fem svar muligheder:

  • Ved at give gaver
  • Ved at bruge tid sammen med min partner
  • Ved at sige søde ord
  • Ved at være hjælpsom
  • Ved fysisk berøring, fx. massage, kys eller kærtegn

Ud af omtrent 140.000 besvarelser har 56 procent af kvinderne – altså godt og vel halvdelen – svaret det samme, og kan du gætte, hvad det er? Vil de give (og modtage) blomster, chokolade og diamantringe? Vil de holde fri og nyde jeres tosomhed? Hviske – og lytte til – kærlighedserklæringer? Eller er det nedsmeltende og sexet at være to om opvasken? Nej, nej, nej og nok ikke altid…

Fysisk kontakt derimod – kys, kram, massage og dét, der er tættere – er den overbevisende vinder. Der er nemlig relativ langt ned til det næst-populæreste svar, som er at sige søde ord til sin partner. Her svarer kun en ud af hver femte, at det er vejen frem, når man vil cementere sine følelser. I øvrigt gælder disse 20 procent såvel kvinder som mænd.

Læs også: har du succes med kvinder eller skræmmer de dig?

På sidstepladsen kommer den første mulighed: At give gaver. Det batter tilsyneladende ikke meget. Ikke engang tre procent af kvinderne svarer, at de viser deres kærlighed ved at købe noget til manden i deres liv. (For mændenes vedkommende er tallet kun en anelse højere). Dermed ikke sagt at vi er en nation af romantiske fedterøve, for svarene er jo et udtryk for, hvordan vi prioriterer, og man kan jo godt købe en gave, selv om man svarer, at man foretrækker at blive kysset og krammet… Det er måske endda ligefrem sandsynligt?

Apropos nation afviger vi fra såvel svenskerne som nordmændene, for i vores nordiske nabolande svarer over halvdelen af profilerne i matchmakeren, at det vigtigste er at bruge tid sammen. Sådan er vi altså (også) så forskellige.

Kærlighedens 5 sprog

Det er en nærmest uvurderlig indsigt at have at kende sin kærestes præferencer. Hvis du er praktisk anlagt og skifter hendes dæk, afkalker hendes bruser, og indstiller hendes tv, så tænker du muligvis, at nu har du tydeligt tilkendegivet, at du er vild med hende. Men det er ikke sikkert. Hun kan netop være en af dem, der higer efter at blive rørt ved, og selv om hun glæder sig over dine evner som handyman, savner hun stadig bekræftelse på din kærlighed.

Læs også: Kender du de fem kærlighedssprog?

Den berømte amerikanske parterapeut Gary Chapman har udgivet bogen “Kærlighedens 5 sprog”. Den handler om, hvordan vi udtrykker kærlighed, og han inddeler mulighederne som i kategorierne ovenfor. Er det når du spontant lægger armen omkring hende eller kysser hende i nakken, eller er det også, når du går ud med skraldeposerne, eller roser hendes nye frisure?

Når du viser hende, at du er vild med hende, så tjek, at I er tunet ind på samme frekvens.

Vil du læse flere artikler om dating og kærlighed? Klik HER💕

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.