Er du trist eller tilpas som single?

Dét, du tror på, bliver dét, du tænker. Dét du tænker, bliver din virkelighed… Den åndelige indiske leder Mahatma Gandhi skrev engang et digt om, hvordan vores overbevisninger ender med at blive vores skæbne. Digtet står nederst, og det har inspireret os til at opliste disse 10 negative tanker, der begrænser frem for at bane vej. Genkender du nogle af dem? Så gør dig selv en kæmpe tjeneste – giv dem en makeover.

1. Det bliver nok ikke til noget

Makeover: Hvorfor egentlig ikke? Jeg tror på det og giver det en chance, for hvad har jeg at miste? Det er alt andet lige sjovere at gå ud og møde nogen, end at sidde hjemme og føle sig ensom. Lad os se, hvad der sker.

2. Jeg er sikkert for gammel

Makeover: Formentlig er der andre på min alder, der også er alene. Hvis de kan gå på date, kan jeg også, og så er ingen af os, der er for gamle – blot jævnaldrende.

3. Hvorfor skulle det her virke for mig?

Makeover: Alle kender nogen, der har fundet kærligheden på nettet. Online-dating er blevet helt almindeligt, og det må være tegn på, at det virker. Hvorfor så ikke også for mig?

4. Jeg orker ikke flere nederlag

Makeover: Nu vil jeg lade fortiden ligge. Det, der er sket tidligere, bestemmer ikke, hvad der sker fremover. Jeg vil være positiv – lige tiltrækker lige, siger man jo.

5. Jeg tror ikke, jeg kan finde ud af det

Makeover: Jeg kan da prøve. Måske lykkes det, og kender jeg nogen, der kan hjælpe mig med gode råd?

Læs også: 5 skarpe til dig, der savner en kæreste

6. Uh, det er da lidt pinligt

Makeover: Vi lever i 2019! Alle er på nettet. Pudsigt nok også dem, jeg eventuelt går på date med. Jeg må komme mig over min forlegenhed, den er ubegrundet.

7. Jeg forsøger kun en enkelt gang

Makeover: Een date? Jeg kommer til at lægge alt for meget i den. Hvis jeg derimod går ud med mange nye mennesker, får de knap så gode eller mislykkede dates ikke lov til at bundfælde sig. Jeg kaster mig ud i det!

8. Onlinedating er upersonligt

Makeover: Onlinedating er ret effektivt. Når jeg møder nogen ude i byen, aner jeg ikke, om de overhovedet er single, og om vi i så fald er et godt match. Med match-making og min dating-app har jeg langt bedre odds for at finde en partner.

9. Han/hun må ta’ mig, som jeg er, ellers kan det være det samme

Makeover: Det er første gang, vi mødes, og han/hun ved endnu intet om, hvilket sødt og sjovt menneske, jeg er. Førstehåndsindtrykket kan lige så godt være bedst muligt – jeg køber da en ny skjorte! Så har jeg den også til en anden gang…

10. Han/hun synes måske, jeg er kedelig

Makeover: Ingen går på date med en forventning om, at den skal blive en fiasko, så hellere blive hjemme. Som udgangspunkt har vi altså begge en positiv attitude og er indstillet på at kunne lide hinanden, når vi ses første gang.

Læs også: 10 råd, der gør dig mere attraktiv på din første date

“Your beliefs become your thoughts,
Your thoughts become your words,
Your words become your actions,
Your actions become your habits,
Your habits become your values,
Your values become your destiny.”
―Gandhi


Opret gratis profil for at læse mere.

Vil du læse mere? Med en gratis profil får du fri adgang til alt vores spændende indhold om parforhold, singleliv, online dating og alle kærlighedslivets aspekter.

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?