10 søde scoretricks der går lige i hjertet på din date

1. Fortæl noget sjovt

At være i stand til at underholde med en morsom eller underfundig historie på en date svarer til at have fire esser på hånden i et spil kort. Få hende/ham til at grine, der findes intet bedre råd, når du vil have nogen til at synes om dig.

2. Vær spontan

Hvis det er jeres første møde, kan det være lige i overkanten med et velkomst-kram eller kys. Men du kan sige noget anerkendende, der omtrent er lige så godt: “Hvor ser du godt ud” eller “du er jo meget pænere i virkeligheden”.

3. Gode gammeldags blomster

De fleste elsker blomster, men nogle synes, det er gammeldags og fjollet at stå dér med en buket. Hvis I mødes på en café, så vær der i god tid og sæt dem i en vase på bordet. Når I så går derfra, giver du dem til din date. Hun (det er mest mænd, der giver blomster) tror, du stjæler dem, men vil snart opdage, at der ikke er lige så smukke blomster på de andre borde.

Læs også: Når den første date går så skævt, at det er skægt

4. Drop eder og forbandelser

Tal pænt! Det gælder både, hvad du siger, og hvordan du siger det. Bandeord og brok er hverken kultiveret eller sexet. Hvis regnen vælter ned, eller du græmmes over en politisk sag, så lav hellere sjov med det. Fanden og hans pumpestok og gammelt lort gør ingen glade.

5. Fra negativ til positiv

Og mere fra samme skuffe: Tænk i at vende det negative til noget positivt. Du kan øve dig, når nogen i din omgangskreds surmuler over noget i hverdagen. Find på noget, der tager brodden af brokkeriet. Lad os tage regnvejret igen, som konstant er en kilde til mukkeri: Men så støver det jo ikke, og det er godt for allergikere og haven…

6 Er I begyndt at ses privat? Vær overraskelsernes m/k

I et nyt forhold skal man være forsigtig med at komme uanmeldt, det kan virke påtrængende eller kontrollerende. Men hvis I har aftalt, at du samler hende/ham op fx. fra jobbet, så hav en overraskelse med: Stop indenom en casual vinbar på hjemvejen eller køb et par biografbilletter til den seneste film med hans/hendes yndlings-skuespiller.

7. Praktisk hjælp er altid skønt

Du er hans eller hendes nye kæreste – ikke en hushjælp, dét har vi helt på det rene. Men hvis du uopfordret tager opvasken, fejer trappen, vasker hans/hendes bil eller pumper cyklen, giver det med garanti pluspoints på kæreste-kontoen. Praktisk hjælp kan være virkelig, virkelig romantisk.

Læs også: Du behøver absolut ikke at pynte på sandheden for at møde den kæreste, du drømmer om

8. Små røde hjerter

Send søde beskeder på telefonen og sæt et lille rødt hjerte på. Det er helt banalt og afslører tydeligt, hvad du synes om modtageren.

9. Lyt og reagér

Når din kæreste fortæller, at han kom til at kogevaske sin grønne yndlingssweater, eller at hun som barn elskede chokolade-kattetunger, så gå ud og køb en sweater eller en æske kattetunger. Lyt i det hele taget grundigt – og følg op, når det kan lade sig gøre.

10. Vær omsorgsfuld uden bagtanker

Forbered et lækkert bad, hvis din kæreste har haft en hård dag. Tænd et par lys og læg det blødeste badehåndklæde frem. Vis at du er omsorgsfuld, og lad det være klart, at hensigten er romantisk, men ikke optakt til sex. Eller det kan da godt være…


Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.