10 tegn der afslører at hun er forelsket i dig

Hun er skøn, klog, smuk, sjov og varm. Men hvor varm er hun på dig? Spekulerer du over det, fordi hun virkelig har fået gaflet dine følelser op i sin Got ya-gryde? Og nu skal du da lige love for, at der er tændt op under den… Hvis den kvinde, der rumsterer så meget i dit indre, passer ind i beskrivelserne herunder, kan du sove roligt – eller rulle over og kysse hende. For så er hun også vild med dig.

1. Hun bliver genert

Selv velbegavede og selvbevidste kvinder oplever, at de pludselig føler sig generte eller begynder at opføre sig “vimse”, tangerende til det pjankede, når sommerfuglene flakser rundt i kroppen, og manden, der er skyld i det, er i nærheden. Rødmen stiger lettere op i kinderne, (blodtrykket stiger rent faktisk), og det bliver svært ved at holde øjenkontakt. Bedste-veninden står formentlig et sted i nærheden og laver himmelvendte øjne over det påfaldende kontroltab.

2. Hun har en inkvisitorisk interview teknik

Hun vil vide A-L-T og spørger derfor med skærpet interesse til dit liv, din historie, dine vaner, dine drømme – og efterfølgende kan hun huske de særeste detaljer: “Men du sagde da selv at…

Læs også: Er det nemmere at score, når du er rig?

3. Hun gi’r bare-fordi-gaver

Hun overrasker dig med gaver “bare fordi”. Ingen særlig anledning, men man kunne afslutte sætningen med “bare fordi, hun vil gøre dig glad”. Og fordi hun tænker på dig, når I ikke er sammen og derfor får lyst til at købe noget til dig. Det kan også være, hun synes, din gamle T-shirt er for sølle, og det er derfor, hun forærer dig en ny. Men konklusionen er same-same: Hun er forelsket.

4. Hun viser tegn på jalousi

Du skal til fredagsbar på jobbet eller på kursus, og det giver hende et anspændt udtryk i ansigtet. Eller hun ser på dig med et løftet øjenbryn, når du nævner en kvindelig bekendt eller omtaler din tidligere kæreste. Hun hader det sikkert, men hun kan ikke holde sin jalousi helt i skak. Og ved du hvorfor? Fordi hun er bange for at miste dig.

5. Hun bekymrer sig om dig

Kommentarer som “kør forsigtigt” og “tag da hellere en jakke med” er tegn på, at hun bekymrer sig om din sikkerhed og dit helbred. Der kan let “gå lidt mor” i en forelsket kvinde, og hun kommer dig helt sikkert til undsætning, hvis du kommer noget til eller har et problem, hun kan hjælpe med at fikse.

6. Hun har altid tid

Hun fortæller, at hun har sindssygt travlt på jobbet og en overtegnet kalender. Alligevel har hun på forunderlig vis altid tid til, at I kan ses, og hun virker nedslået, hvis hun er nødt til at være væk fra dig. Hun prioriterer dig simpelthen.

Læs også: Indrøm at du savner at blive kløet på ryggen

7. Hun er dit heppekor

Hun bakker dig op i dine projekter og planer – og praler gerne af dig på en sød facon. “Frederiks hjemmelavede pizzaer fås ikke bedre i hele Italien” eller “selvfølgelig klarer du den udfordring, hvis du ikke kan, hvem skulle så kunne?” … Hun ser dig som en succes og nyder at fejre dine sejre – store som små.

8. Hun vil gerne imponere dig

Hun viser dig den bedste version af sig selv, du skal nemlig helst blive hængende, men hun vil også gerne have din anerkendelse, og derfor gør hun sig umage. Med sig selv og med alt muligt andet.

9. Det kan jeg da gøre…

Hun gør dig hellere end gerne en tjeneste, når eller hvis hun opdager, du har brug for assistance, hun får ordnet noget, hun ved, du gerne vil have gjort, og så kan det være, hun overrasker dig med billetter eller reservationer til… hvad du nu har afsløret, at du kan li… Fodbold, rockmusik eller gourmetmiddage.

10. Hun er glad

Selv når hun påstår, at det har været en forbistret møgdag, smiler hun helt op til øjnene, og hun er i det hele taget altid positiv og i godt humør. Det er fordi, hun er glad i dit selskab, og hun lader ikke alverdens bøvl ødelægge glæden ved at være sammen med dig. Hun er din.

Vil du læse flere artikler om dating og parforhold? Klik HER

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.