5 tegn på at hun søger en fast kæreste (og at det godt må være dig)

Hun ser dig ind i øjnene og smiler. Meget. Et godt tegn. Hendes hånd har tilfældigvis strejfet din. Flere gange. Også gode tegn. Og så har hun rykket vinkaraflen væk fra midten af bordet. Fremragende tegn. Et spøjst, næsten hemmeligt tegn på tiltrækning er nemlig, når nogen flytter fysiske barrierer, der står imellem personen selv og den, han eller hun er tiltrukket af. Det kan være en vase med blomster, servicet eller blot salt og peber-sættet.

Men fordi hun tydeligvis nyder jeres dates, er det jo ikke sikkert, hun også er klar til et fast forhold? Eller er det? De her yderligere fem tegn mere end antyder, at hun søger en kæreste – og at det godt må være dig.

1. Du har første prioritet

Hun ændrer sine rutiner for at være sammen med dig. Aflyser sin yoga eller udsætter en aftale, fordi der ellers går for lang tid, inden I atter har lejlighed til at ses. Hun prioriterer dig helt klart og husker små detaljer, du har fortalt om dig selv.

Læs også: På en skala fra 1 - 10: Hvor vigtigt er dit førstehåndsindtryk?

2. Stiller mange spørgsmål

Hun stiller dig massevis af spørgsmål. Om din familie og din fortid, men også om dine fremtidsplaner, for hun vil gerne vide, om de matcher hendes egne. Måske har hun ligefrem en “bucketliste”, hun vil dele med dig. Og sandsynligvis spørger hun – i en tone, der skal lyde henkastet – om du stadig udforsker profiler på single.dk og ser andre?

3. Hun driller dig

Det er ikke kun børn, der driller hinanden for at få opmærksomhed. Lette drillerier er en ufarlig måde at skabe en mere personlig og intim stemning på, så hvis hun begynder at prikke til dig eller gøre (kærligt) grin med noget, du siger eller gør, er hun ude på at erobre dig. Man driller kun dem, man godt kan li’.

Læs også: 10 smarte måder at tiltrække din drømmekvinde på

4. Hun investerer i dig

Hun bruger penge på biografbilletter, events og koncerter, måske endda rejser, som hun har lyst til at opleve og foretage sammen med dig. Hvilken kvinde ville sætte sig i udgifter for at dele oplevelser med en mand, som ikke for alvor interesserede hende? Det kan også være, hun køber små gaver, som hun ved, du vil sætte pris på.

5. Intet hemmelighedskræmmeri

Hun er ikke bange for at følges med dig arm i arm gennem byen eller dele fjollede selfies. Verden må gerne se, at I har mødt hinanden. Hun tagger dig også i opslag på de sociale medier og reagerer lynhurtigt med 👍👍 på dine opdateringer. Endelig er der naturligvis det mindst hemmelige tegn på, at hun ser dig som et vældig godt bud på en kommende kæreste. Hun siger det simpelthen ligeud: – Jeg er vild med dig!

Læs også: Er vi et par eller hvad?

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.