Er vi et par eller hvad?

Er jeg din date? Din måske-kæreste? Er vi bare venner med ekstra beføjelser indbefattende tæt kropskontakt? Der er en sær gråzone, hvor det kan være svært at definere et nyt forhold, og det kan føles ret forvirrende, ja nærmest opslidende. Er vi overhovedet i et forhold? Hvad synes du? Hvad synes jeg selv? Nogle vil mene, at svaret er åbenlyst. Men ikke alle. I stedet for at træde vande kan du trykprøve jeres forbindelse med disse 6 tegn.

Læs også: 10 ting, der får ham til at prale af, at du er hans kæreste

  1. I tager det for givet, at I skal være sammen, når I har fri. I lægger planer for weekenden, og I er begge ivrige efter at ses?
  2. Din date er det første menneske, du har lyst til at fortælle om noget nyt, der er hændt, en sjov historie, en hemmelighed eller noget, der har gjort dig edderspændt rasende…
  3. Når I er sammen, føler du, at du helt uforfalsket kan være dig selv. Ingen makeup, intet forsøg på at skjule tømmermænd eller bare almindelig træthed (som i øvrigt har det med at fordufte i din dates selskab).
  4. I kender efterhånden hinandens venner og veninder og hilser fra dem. Desuden har I mødt jeres respektive familier. Nok ikke hele den pukkelryggede, måske heller ikke de mindre børn, men en forælder eller to, en søster eller bror – og de opfattede jer klart som et par.
  5. I planlægger udflugter og ferier længere ude i fremtiden.
  6. Ingen af jer er fristet til at date andre – slet ikke til at have sex med andre, nej-nej-nej. Derimod gør tanken om, at din date er sammen med andre dig nærmest desperat.

Læs også: Sådan afslører stemmen, om din date er vild med dig

Glem alt om gråzonen, hvis du har siddet og nikket til alle punkterne. Du og din date er ikke blot et godt match: I er da et par. Hvis du derimod lige så stille og eftertænksomt har rystet på hovedet, for nej, der var ikke meget, der passede på jer? Jamen så er det ikke kun gråzonen, du skal ud af. Er det vel?

Læs også: Derfor er det en god idé at betale for din dating profil

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.