Forelsket eller ej?

1. Hvordan tænker du på ham/hende?
Er det med forventningsfulde sommerfugle flagrende rundt i hele kroppen, eller bare sådan ”nåja jeg må da vist også hellere se at få skrevet tilbage, hvis den date skal blive til noget”.

Jeg ved godt, at der er nogen der påstår, at man da sandelig ikke skal forvente at der er sommerfugle fra første ”hej”, og at forelskelse – jamen det er da sådan noget der ligesom kommer med tiden.

Det er jo noget vrøvl. Fordi selvom det er lige lovlig tidligt efter første date, at kalde sig ”forelsket” – jamen, hvis ikke der er det mindste udslag på adrenalin barometret, når du tænker på ham/hende. Hvad spilder du så din tid for?

2. Hvad siger du til andre?
Omtaler du hende/ham du dater i stærkt positive vendinger, eller siger du bare ”hun er meget sød. Nu må vi se, hvad det kan blive til”.

Selvfølgelig vil jeg til enhver tid påstå, at hvis man er helt oppe på månen og tilbage igen, i den måde man omtaler en person, som man strengt taget ikke kender endnu, er det nok meget klogt lige at slå koldt vand i blodet.

Men hvis du efter en håndfuld dates stadig ikke har fortalt dine venner, at du ses med nogen, eller har nævnt hans/hendes navn. Er du så sikker på, at I behøver at ses igen?

3. Hvad forestiller du dig?
Er du begyndt at forestille dig, hvordan din date/nye kæreste vil komme ud af det med din familie, dine venner, og hvor I måske-muligvis kunne tage hen på jeres første ferie sammen?

Hvis ja, så er du nok ved at være forelsket, spørgsmålet er selvfølgelig bare om det er for tidligt at kunne sige med sikkerhed, om I nu rent faktisk også passer sammen.

4. Kan du vente med at ses?
Når hende /ham du dater foreslår at ses, checker du straks kalenderen for at se om du har fri, eller siger du først JA – og checker om du rent faktisk er ledig, bagefter?

5. Hvor tit har du lyst til at ringe?
Hvis hende/ham den søde du mødte på Netdate.dk pludselig er gået hen og blevet ham/hende du tænker på som den første, når du oplever noget sjovt, eller du bare er på vej i seng og har lyst til at sige godnat – så er du HELT sikkert ved at være forelsket. Eller, bare lidt ihvertfald…

Icon matchlogo

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️
Er du en mand eller kvinde?