Har du nogen at kysse på under misteltenen?

SMASK si’r det lige, et overrumplende kys og her gælder ingen #me too. I julen må man kysse enhver, der står under misteltenen. Det er en ældgammel regel, men hvad hjælper det, hvis den grønne gren hænger i døråbningen til ingen verdens nytte? Hvis der under den romantiske julepynt slet ikke står nogen, som man har lyst til at kysse på?

Ja, hvad så?

Altså, man kan jo lade være med at hænge den op, ikke? Misteltenen er alligevel bare en kedelig lille plante med nogle klæbrige, giftige bær… Men helt ærligt, er der ikke lige lovlig meget mavesyre over den løsning? Hvem gider at være den vrisne Scrooge fra Dickens juleventyr?

Læs også: 5 tips, der rusker op i dit mod: Sådan får du noget godt til at ske

I den nordiske mytologi blev Odins søn Balder dræbt af en pil fra misteltenen. I følge sagnet havde Balders mor Frigg fået alt levende – dyr som planter – til at love, at de aldrig ville skade ham, men hun overså misteltenen, der som snylteplante voksede i ly af de andre træer. En pil fra misteltenen ramte Balder lige i hjertet, så han døde. Og man kan jo sige, at planten med juletraditionen stadig formår at stikke i hjertet. I hvert fald hvis man ikke har nogen at kysse på.

Hvis dét er tilfældet, skal vi så ikke få lavet om på det? Det bliver jo jul igen næste år.

Læs også: Drømmer du om en at dele resten af livet med?

Griber du chancen?

Hvis du ønsker dig en kæreste, er netdating et helt igennem glimrende sted at starte for at få ønsket til at gå i opfyldelse. Sandsynligheden for at finde det perfekte match er langt bedre på nettet, end hvis du ser dig om på jobbet eller ude i byen. I særdeleshed for tiden. Matchmaker teknologien bringer dig hurtigt i kontakt med mennesker, du har noget til fælles med og hvis det ikke sker, er det måske tid til at justere en anelse på dine egne tanke- og adfærdsmønstre? Griber du en chance af og til? Ser du muligheder eller begrænsninger? Måske gør du lidt af hvert afhængigt af situationen. Men husk at det aldrig er mulighederne, der vælger os. Vi vælger mulighederne.

single.dk kan du læse et væld af artikler om dating. Her er alt fra råd om, hvordan du opretter en opsigtsvækkende profil til søde score-forslag og interviews med bl.a. terapeuter og sexologer, som ved, hvad der skal til for at sætte skub i kærlighedslivet.

Du kan også bare oprette en profil og kaste dig ud i at finde en at dele livet med. Sværere er det ikke. Næste år skal du så blot føje et ekstra punkt på julens liste: Misteltenen.

Smask-glædelig og hjertevarm jul.

Læs også: Derfor er det en god ide at betale for din datingprofil.

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra Single.dk

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.